Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Nepravilnosti v nosečnosti 26.11.2008 19:03:45
|
|
|
|
Anonimen
|
tudi jaz
|
|
|
|
RE: Nepravilnosti v nosečnosti 26.11.2008 20:44:48
|
|
|
|
*manca*
|
mislim nate in držim pesti, da bo jutri vse ok!!
|
|
|
|
RE: Nepravilnosti v nosečnosti 26.11.2008 21:19:04
|
|
|
|
tosja
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 Mi lahko svetujete na katerega G se lahko obrnem. (v MB ali Ptuju). MB - dr. Robert Miglar, Smetanova ul. 59, telefon: 02 252 50 16 Ptuj - dr. Dušan Rosič, Pot v toplice 9 telefon: 02 788 52 00 Oba samoplačniško in oba
< Sporočilo je popravil tosja -- 26.11.2008 21:20:35 >
|
|
RE: Nepravilnosti v nosečnosti 26.11.2008 21:49:10
|
|
|
|
tia12
|
....za srečo sisi!!!!!
|
|
|
|
RE: Nepravilnosti v nosečnosti 27.11.2008 13:39:31
|
|
|
|
tia12
|
sisi77 kako je bilo?
|
|
|
|
RE: Nepravilnosti v nosečnosti 27.11.2008 21:47:48
|
|
|
|
sisi77
|
ojla punce. spet ni videla ničesar pametnega. videla je nek mehurček in zaradi tega mi je dala še spet en teden. saj ne vem naj se veselim ali naj jočem. sedaj sem že skoraj v 10. tednu in mislim da bi se sedaj moglo videti kaj več kot mehurček. rekla je da bi se moglo razviti več kot se je pa mi je vseeno dala še čas do srede. mislim da se mi bo plasi malo zmešalo. sem zelo nervozna, z mojim pa se samo prepiram kar mislim da ni glih dobro za načrtovanje otročka kajme. mislim da me bodo počasi mogli kam peljati saj sem zelo depro. kaj menite drage punce? lahko upam še na kaj? hvala vam za vašo podporo. ne morem verjeti kako te nekdo razume in te podpira ki te v resnici spoh ne pozna.
|
|
|
|
RE: Nepravilnosti v nosečnosti 27.11.2008 21:49:25
|
|
|
|
tosja
|
Zakaj ne greš na samoplačniški pregled???
|
|
RE: Nepravilnosti v nosečnosti 27.11.2008 21:52:18
|
|
|
|
tia12
|
Upanje umre zadnje...... Mogoče pa to tako mora bit....če se res ne bo nič videlo se tolaži s tem, da bi z tem otročkom mogoče bilo kaj narobe, zato sploh ni zaživel.....taku mi je hudo ko pišem tole..... , saj moj vragec tako brca v meni in če si samo predstavljam, da ga izbubim.... Vedi pa, da sem s teboj v mislih pa ne glede na to, kaj boš izvedela.... Srčno upam na najboljše...
|
|
|
|
RE: Nepravilnosti v nosečnosti 27.11.2008 22:08:26
|
|
|
|
Katjusa
|
joj..... res je upanje umre zdnje in če se zadnič ni nič videlo zdej se je nekaj torej nekaj se vsekakor dogaja in če g meni da je vredno počakat že ne brez razloga..... težko je nekomu dajat lažno upanje vendar da si zdej do srede spet v čisti negotovosti in razočaranju spet ni vredu..... tak da vseeno poskušaj bit pozitivna če se slučajno zgodi tisto kar si seveda najmanj želiš in kar tud me upamo da se ne bo veš vsaj nekaj da lahko zanosiš in me bomo držale psti da ti to hitro rata..... v tolažbo ti pa nej bo predvsem to da če se plodek ne razvija kot je treba oz. odmre v zgodnji nosečnosti gre najbrž za kako hudo okvaro in je bolje tako kot pa da se kaj hudega zgodi kasneje al pa da je otrok zelo bolan...... drži se poskusi se kakorkoli zaposlit da boš čim manj misla na to in vedi da smo me s tabo..... kar se pa tiče odnosa s partnerjem pa mislim da je normalno da sta oba mal napeta in da pač se mal iskri sam mislim da ne bo nič hujšega.... njemu je tud težko ko ta gleda tako žalostno teb je pa tak al tak to verjetno edina misel......
|
|
|
|
RE: NEPRAVILNOSTI PRI NOSEČNOSTI 27.11.2008 22:25:20
|
|
|
|
jajula
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 joj pa tako sva se veselila. sem v službi in ne moram misliti na nič drugo. solze kar nočejo ostati na svojem mestu. komaj čakam da grem domov in se zjočem v miru. ne vem menstruacije sem imela redne tak da si lahko skoraj natančno zračunam kdaj bi naj prišlo do nosečnosti. vseeno malo upanja še imam. vseeno ne moreš imeti točno zračunano, ker telo dela malo po svoje. držimo pesti!
|
|
|
|
RE: NEPRAVILNOSTI PRI NOSEČNOSTI 28.11.2008 8:36:13
|
|
|
|
os*
|
sisi77 res upam, da boš zmogla preživet do srede z pozitivnimi mislimi..... glede tebe in moža pa.... trenutno sva v podobni situaciji in jaz sem lajala na mojega kot na sovražnika in verjela ali ne sem se morala zavestno ustavit in si dopovedat, da je njemu na njegov način tudi hudo in da se trudi po svojih močeh... probaj tudi, ti, ker ti v teh dnevih ne rabi še umišljen "sovražnik"!! RAZMIŠLAJAJ POZITIVNO KOLIKOR SE LE DA!!!!
|
|
|
|
RE: NEPRAVILNOSTI PRI NOSEČNOSTI 8.12.2008 12:22:18
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: sisi77 Pozdravljene! Upenje res umre zadnje, vendar je tudi to umrlo v soboto na ginekološkem oddleku kjer so mi opravili čiščenje oz. so mi sprožili krvavitev, saj nikomur ni uspelo zagledati pikice ki bi ji bil srček. Hvala vam za podporo in spodbudne besede. Vsem vam želim veliko sreče pri pričakovanju in lepe majhne . Sedaj se moram malo umiriti kolikor se bo le dalo potem bom pa videla kako naprej. No prvo pa moram zamenjat ginekologa, ki mi bo znal povedat vsaj kakšno vspodbudno besedo. Še enkrat hvala vsem. ne vem kaj prestajaš ker nisem bila nikoli na tem sam vem da ti je hudo. Samo kot vidim si močna oseba in boš tud to dala skozi, in upam da te kmalu doleti da ponovno zagledaš . Samo obupati ne smeš. držim pesti zate in da si po tem opomoreš.
|
|
|
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?