Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: scan fotk s filma na CD 12.11.2008 22:54:39
|
|
|
|
Anonimen
|
Jah mi smo imeli doma Canon-ov skener, ki je imel to možnost ... pač v nek tak nastavek si dal razvit film in skeniral zadevo ... tako da če še nimate skenerja doma, se lahko malo pozanimaš koliko stanejo take zadeve danes ... pomoje preveč drage niso več, pa še za kaj drugega ga lahko uporabiš potem.
|
|
|
|
RE: scan fotk s filma na CD 12.11.2008 23:00:51
|
|
|
|
pezbar
|
A potem skeniraš kar film? A so s filma skenirane fotke ok? Ker namreč jaz imam fotke s teh filmov že narejene, bi bil potem morda sken že narejene fotke boljši od skena negativa? Se opravičujem, če sem kako blond izjavila, ampak se ne spoznam v vse veje sodobne tehnike
|
|
|
|
RE: scan fotk s filma na CD 13.11.2008 9:34:19
|
|
|
|
pezbar
|
Aja, pa še to: je sken filma, ki ti ga naredijo v foto studiu, bolj kvaliteten kot če bi skenirala film na svojem skenerju (seveda na takem, ki omogoča skene foto filmov)?
|
|
|
|
RE: scan fotk s filma na CD 18.11.2008 21:59:32
|
|
|
|
pezbar
|
Evo, v fotostudiu so mi naredili skene za 7 € za 1. film in za 4 € za vsak nadaljnji film, za večjo količino filmov se da tudi zmenit za kak popust. Sicer so cene nekje 5,5 do 6,5 € za sken 1 filma. Kvaliteta je definitivno boljša od domačih skenov, razen če ima človek doma zeloooo dober (beri zelooo drag) skener s funkcijo skeniranja foto filmov. No, jaz ga nimam sploh, cena pri fotografu pa ni prehuda :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?