|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Plesen na majici?!
12.11.2008 21:32:58   
Anonimen
Pri nas smo čudni in imamo zelo malo belega perila. Pač serveti in nekaj majic. Pa en prt. Tako da posledično bolj poredko perem belo. In vedno težim, naj se ne daje mokrih stvari v koš za belo perilo, pa evo, točno to je naredil moj predragiuser posted image Moker servet, seveda je splesnel, sem ga v kar v smeti zabrisala, pa moja edina bela majica in 2 Ulina bodija imajo zdaj one črne plesnive pikeuser posted image A se sploh da to na kak način odstranit, z navadnim pranjem ne gre, z belilom tudi ne, pojma nimam, ker ne uporabljam teh dodatkovuser posted image Al naj roma v smeti tudi to? No, pobarvam verjetno lahko, samo jst bi belo obdržalauser posted image
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Plesen na majici?!
12.11.2008 22:14:11   
lelaval
Mislim, da se tega ne boš znebila. Mogoče s kako varikino, pa še to ne vem 

V življenju sta nam dani 2 čaši, sladka in grenka: vsi moramo izpiti obe, življenje pa nam obe čaši toči nepredvidljivo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
13.11.2008 8:51:19   
tintin
2 rešitvi:
male flaške MR BECKMANN (zelene), ki kupiš v kakem Mullerju ali Dm in je prav čistilo za plesen

na majico fajn nalij kak odstranjevalec (vanish, bio shout), gor nasuj pralni prašek v prahu in zvij kot palačinko, pusti stat ene pol dneva....

meni je uspelo tako rešit ena dva bodija...

(odgovor članu lelaval)
Neposredna povezava do sporočila: 3
13.11.2008 8:58:52   
NEVA-1
Meni se je to tud zgodilo in sem v stroj vlila malo varekine, ter oprala, ker pa ima močen vonj, sem dala potem ša na eno pranje

(odgovor članu tintin)
Neposredna povezava do sporočila: 4
13.11.2008 16:36:23   
Anonimen
no hvala, probam še tele idejeuser posted image če ne bo šlo, pa zabrišem vse v smeti, servete pobarvam na rdeče in zaključim kariero z belimi cunjamiuser posted image

(odgovor članu NEVA-1)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
22.11.2008 13:39:56   
kokoska007
plesen je zelo strupena in trdovratna. če uporabiš varikono je pa to še dodaten strup.

najbolje, da potem to prekuhaš (v piskru na štedilniku), čeprav plesen tudi 100 % preživi!

jaz bi vrgla proč, ne bi tega nosila na golo kožo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.12.2008 11:45:20   
botrca
Jaz sem si letos na morju ene kr.hlače s plesnijo oz. na kamen sem se vsedla in dobila gor da niti veniš, niti ne vem kolikokratno pranje ni pomagalo in sem jih vrgla v smeti.

Če želimo živeti z namenom, moramo poiskati tisto, kar najbolj goreče ljubimo, dati vse, kar imamo, nato pa to predati naprej kot štafeto tistim, ki nam sledijo.

(odgovor članu kokoska007)
Neposredna povezava do sporočila: 7
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.