Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
mamice Štajerke na Obali 12.11.2008 18:29:56
|
|
|
|
mamima
|
LEP POZDRAV VSEM!!! Odpiram to temo, ker sem na novo preseljena v Koper . Tukaj ne poznam še nobene mlade mamice , za druženje , sprehode , kavice , izmenjavo mnenj in izkušenj ,... Zanima me, če je še kakšna štajerka s podobno situacijo, ki se je pripravljena spoznat z mano . Upam da se javi kakšna , ker res pogrešam štajersko družbo tukaj na obali. Uživajte! Čauuuu
< Sporočilo je popravil Katrin RR -- 12.11.2008 21:42:50 >
|
|
RE: MAMICE ŠTAJERKE NA OBALI 12.11.2008 19:09:05
|
|
|
|
anajmad
|
Jst sem bolj že pri starejših(40). Sem pa že skoraj 20 let v Izoli. Drgač sem pa iz Žalca. Dobrodošla.
|
|
RE: MAMICE ŠTAJERKE NA OBALI 12.11.2008 19:47:22
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz sem pa iz Celja. Preseljena na obalo pred nekaj leti.
|
|
|
|
RE: MAMICE ŠTAJERKE NA OBALI 12.11.2008 21:04:19
|
|
|
|
amaya
|
IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 Jaz sem pa iz Celja. Preseljena na obalo pred nekaj leti. sploh nisem vedla pa tudi da si noseča
|
|
RE: MAMICE ŠTAJERKE NA OBALI 12.11.2008 21:32:25
|
|
|
|
aleži
|
sem ti posla e-mail.
|
|
|
|
RE: MAMICE ŠTAJERKE NA OBALI 12.11.2008 21:33:47
|
|
|
|
aleži
|
IZVIRNO SPOROČILO: amaya IZVIRNO SPOROČILO: Naja30 Jaz sem pa iz Celja. Preseljena na obalo pred nekaj leti. sploh nisem vedla pa tudi da si noseča Naja za naraščaj
|
|
|
|
[Brisano sporočilo] 4.12.2008 22:10:27
|
|
|
|
Brisani uporabnik
|
[Vsebina sporočila je bila izbrisana]
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?