|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   pogosti UZ
12.11.2008 16:55:40   
Anonimen
Ne vem, če je katera kaj zasledila, kak članek ali pa če so vam mogoče kaj vaše G namignile...

So pogosti UZ v nosečnosti kaj nevarni za otroka.

Jaz sem nmreč bila naročena na 3D UZ in potem sem imela svoj redni pregled pri svoji G čez dobrih 4 dni, in mi je naredila spet UZ, tako zase, pa r minut. Se peavi prvi je trajal cca30 min drugi pa slabih 10.

Mislite, da to lahko škoduje otročku?

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: pogosti UZ
12.11.2008 16:58:22   
Anonimen
UZ naj ne bi škodoval otroku, saj kolikor je meni G povedala!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2008 17:51:15   
Splet.Ka
Jaz imam ob vsakem pregledu UZ...od začetka je bilo to na 4 tedne, potem na 3, potem na 2, zdaj ga imam 2x na teden. Mojemu prvemu otročku zaradi tega nič ne fali in verjetno tudi drugemu ne bouser posted image

Cvetim...

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2008 18:10:08   
Naja30
Naj ne bi škodovalo.

(odgovor članu Splet.Ka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
12.11.2008 18:30:16   
klavdiy4
Meni je g.rekla da je UZ samo takrat ,ko ti opravi mere, ko pa ti na vsakem pregledu gleda z tisto napravo na trebuhu user posted image , to naj ne bi bil UZ...ker ti v nosečnosti pripadajo le 3 UZ-ji ali 2....Vem samo, da si moraš enega plačati sama, vendar ne vem ali 3 ali 4.... Drugače pa je rekla, da niso nevarni!!!

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
12.11.2008 18:38:08   
Blueeyes
če bi bili nevarni, bi nas sigurno prej vsakič vprašali na kolikih smo že bile... glede na to, da pa se za to niti ne zmenijo, mislim da ni tveganja

(odgovor članu klavdiy4)
Neposredna povezava do sporočila: 6
12.11.2008 19:05:00   
ajam27
Ja, meni je bilo rečeno malce drugače.
G mi sicer na vsakem pregledu naredi UZ a čisto na kratko. In še to zato, da se prepriča, da je z otrokom vse uredu.
Mi je pa rekel, da preobširni in prepogosti UZ niso ravno mačji kašelj ker pride do sevanja. Sicer res, da v zelo majhnih količinah; pa vseeno.

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 7
13.11.2008 7:51:17   
Blueeyes
mislim da za tistih 5 minut k ti ga naredi na rednem pregledu, ne more biti ne vem koliko škode...

(odgovor članu ajam27)
Neposredna povezava do sporočila: 8
13.11.2008 11:10:18   
girly
ja,tisti kratki UZ po mojem niso neki full nevarni. če bi ti pa vsakič UZ delala pol ure, potem pa vsekakor ne bi blo ok. ker res je, neko sevanje pač je, tega se ne da zanikat...

Kris je najin sonček :)

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...
10 najpogostejših prvih znakov nosečnosti
Vsaka ženska drugače občuti prve znake nosečnosti, mi vam predstavljamo najpogostejše.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?