|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Slinčki :(
27.3.2005 10:21:52   
malika
je še katera, ki ji grejo slinčki naživce?

Meni je to nekaj najgršega. Malega lepo oblečem, potem pa mu moram še tisto skrapucalo okoli vratu zavezat in seveda pokvari vse. Poskusila sem že z ruticami, ampak vztrajno premočijo. Brez slinčka pa žal še vedno ne gre, ker sline pri 14 mesecih še vedno lijejo po potokih.

:sloncek:
Neposredna povezava do sporočila: 1
27.3.2005 10:26:58   
bunkica
OJ!Jst mam take,ki majo na drugi strani nepremočljivo blago.Dobla pa sem jih,ne boš verjela u trg.VSE ZA 199.So kr simpatični takle majhni,da ne visijo kr do kolen,pa da ko se kobacata po 4-ih ne hodta kr gor po njih!:bravo::bravo::bravo:

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2005 10:32:59   
TARA in MAJ
men tud slinčki niso všeč in k sreči se naš Maj ne slin tako,da ga imamo le pri hranjenju.
Lepo oblečen :duda:in slinček mi tud ni lepo vendar če se slini pač moraš imet;)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
27.3.2005 11:37:46   
lin
Joj Malika nisi edina ki ji gre to naživce,pa lahko nevem kolko lep slinček daš gor ma na to to!:zmeden:
jaz tudi komaj čakam da se jih znebimo,bljak

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
27.3.2005 11:39:42   
TaRe*
Pri nas so tudi nekaj časa bili nujno zlo.
Najlepši in tudi najbolj praktični pa so mi bili tisti iz H&M ,ki so čisto majčkeni,beli,zadaj na ježka za pripet,pa ena stran je nepremočljiva...Se pa kupijo trije v kompletu,so 1000(se mi zdi:ups:)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
27.3.2005 13:56:34   
Anonimen
ja so obup, ampak kaj češ, bolje kot pa non stop preoblačit. mogoče bi ga lahko mu oblekla pod zgorno majčko, tako da bi bil skrit pa vseeno mokrota ne bi prišla do kože?? lej to pa do sedaj še pomislila nisem. sicer tut premočena majca ne zgleda lepo :) drugače pa mi za na leuš uporabljamo slinčke iz h&m, ki so ful mini, k en ovratnik zgledajo in se zadaj zapnejo z ježkom. so pa po 3 skup pakiran in so res še najbolj ok za pogledat

lp, lara

(odgovor članu malika)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
27.3.2005 14:40:53   
puncica
JA!!!!! Grozni so, sploh ko tako lepo otrokeca oblečeš potem pa tist grd slinček a kaj hočmo, jaz ji ga dam gor sam ko jemo, da nima glih vse po oblekcah, drugač pa se jih izogibam na km, a ja pa ko gremo z avtom kam ji ga dam gor. Pač preventiva, ker v avtu tudi bruha:(( Pol pa takoj dol.

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 7
27.3.2005 14:42:22   
puncica
HVala bogu se ne slin ne vem kolk, tako da slinčki glih niso obvezna oprema. Še čakamo na to:((

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 8
27.3.2005 15:13:23   
niki5
joj malika, pri našem prvem je bilo tudi tako.. prav nesrečna sem bila :( pri drugem pa še čakam kaj bo..

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 9
27.3.2005 19:46:32   
frutka_
Meni tudi grejo na živce. Ampak k sreči se Filip ne slini. V bistvu se je slinil pred prvim zobkom, ampak je sicer zelo čist. Še kadar ga hranim ga ne bi potreboval, ker tako lepo odpira usta, da ne gre čisto nič mimo.

Malo manjše in lepe slinčke imajo v H&M, zgledajo kot ovratniki. Pa full lepe sem jaz kupila v Zari. Sicer so malo dražji ampak so pa res lepi.

Nekateri otroci se slinijo bolj drugi pa manj.

Dokler se slini bo potreboval slinček ali pa vsaj nekoga da bo letal za njim in ga brisal...;)

(odgovor članu malika)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...
Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?