|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   krvav madež
12.11.2008 9:40:28   
biga
Pri mojem 17-mesečnem sinu sem zjutraj opazila rjavo-rdeč madež (kar velik) na rjuhi in spalni vreči. Sklepam, da gre za kri. Ponoči je večkrat jokal, očitno ga je nekaj matralo. Zdaj pa ne vem, ali je to izbruhal ali mu je priteklo iz nosu. V kakšnih primerih bi lahko prišlo do bruhanja krvi? Za kri iz noska sem si prebrala v enem od spodnjih sporočil. Zjutraj je bil sinko normalno razpoložen, le malo je pokašljeval in smrkal. A je lahko kaj nevarnega?
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: krvav madež
12.11.2008 9:47:40   
anajmad
Lahko mu je tudi iz ušeska kej priteklo. Naši se je to zgodilo dva tedna nazaj,ko je imela vnet sluhovod. Malo je tečnarila,sploh ni bila prehlajena. Sprva sem se bala,da je počil bobnič,potem pa me je zdravnik potolažil,da je šel ven čep in gnoj. Seveda smo dobili antibiotike in kapljice.

* na žalost , štirje jurji so že tukaj.....smrk*

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 2
12.11.2008 9:49:31   
soncek78
user posted image Hello!

Ali mu je mogoče pokukal kakšen zobek? Moja pupica je imela nekaj časa nazaj kri po rokici in ugotovila sem, da ji je pokukala trojkica. Mislim, da ni nič hudega...

Lep pozdravček.

Smile and the world will smile with you!

Najina Sončica Nika je pokukala na svet 03.04.2007.

19. 04.2013 nas je razveselil najin sonček Luka.

Sedaj imava dva čudovita zakladka :D

(odgovor članu biga)
Neposredna povezava do sporočila: 3
12.11.2008 10:34:29   
muška
če mu je kri tekla iz nosu ali ušesa, boš tam videla strjeno kri. Lahko da mu je tekla iz ust , če ga mučijo zobki. V tem primeru je bol razredčena, ker je pomešana z slino.

(odgovor članu soncek78)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zdrava črevesna mikrobiota
Črevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
7 idej za izvirne božično-novoletne voščil...
Za te voščilnice ne boste potrebovali ne veliko ročnih spretnosti, ne veliko pripomočkov. Pa vendar boste nad rezultatom...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?