|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   sling ali kenguru
11.11.2008 11:50:46   
Anonimen
oj,

zanima me, ali katera ve kaj je bolje uporabljat za novorojenčka, kengurujček (tisti v katerem otrok leži) ali sling? Kaj pa menijo pediatri o slingu?

lep pozdrav
vanja
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: sling ali kenguru
11.11.2008 11:58:21   
Anonimen
Sling je boljši in tudi P ga priporočajo.Moja znanka ga prodaja.Piši na zs če te zanimauser posted image

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
11.11.2008 12:05:01   
Anonimen
Ima mogoče katera izkušnje s tem slingom? Kako se odnese?

http://www.ekokamra.com/index.php

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
11.11.2008 12:06:53   
skuštrana
http://www.ringaraja.net/forum/Slingi%2C_storklje%2C_trakovi%2C_kengurujcki%2C_izmenjajmo_izkusnje/m_1292897/tm.htm

Tule imaš par strani izkušenj, med njimi tudi s tem babaslingom user posted image

Ne brinite što vas djeca uvijek ne slušaju, brinite se zbog toga što vas neprekidno promatraju (R. Fulghum)

"A clean house is a clear sign of a wasted life"

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.