|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   NAŠI SONČKI 8.DEL
26.3.2005 18:10:49   
morskadeklica
ojla:rozica:

Danes nas za spremembo prestavljam jaz.

Dolina! Tale mastitis ni ravno fina zadeva, verjamem. Povej mi a tvoja :duda: Zoja ponoči spi? Pri nas je še vedno isto. Včeraj je bila pokonci od 6zvečer pa do 2zjutraj, vmes je 3krat full pojedla, vstali pa smo potem ob 8h, s tem da sem že od 6h zjutraj lovila dudo in ji jo dajala nazaj v usta,da smo vsaj še malo podremali.

Punce tiste ki nimate čebrička, dajte ga nabavit, ker je to resnično ena enkratna zadeva. Klara se v navadni banjici full :(( , včeraj pa sva jo dala prvič v čebriček in ne boste verjele, tudi jaz sem bila kar blažena, ko sem videla, kako je srečna v njem. Takoj je začela sesati roko in res se je videlo, da se dobro počuti. Danes je bila že spet, ravnokar. Edino jaz se moram še navaditi kako jo držati, da se bo čimbolje počutila, danes je namreč na koncu začela jokati, zgleda da je nisem držala dovolj visoko in je popila malo vode. No ob priliki bom dala v album slikice, da boste videle kako se dobro počuti. Mogoče še danes.

lp do naslednjič!

:muca:
Neposredna povezava do sporočila: 1
   NAŠI SONČKI 8.DEL
26.3.2005 18:33:29   
dory
Se strinjam s cebrickom...ni boljsega :)

(odgovor članu morskadeklica)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   NAŠI SONČKI 8.DEL
26.3.2005 21:39:39   
Pupica
A ne da je čebr zakon...naša ima svoje pol urce vsak dan prav v njem in resnično uživa:sloncek::sloncek::sloncek::sloncek:

Neposredna povezava do sporočila: 3
   NAŠI SONČKI 8.DEL
27.3.2005 9:06:26   
nita
Dan.

Ja, očitno bomo mogli nabavit čebriček, ga vse tako hvalite. Mi imamo sedaj banjico in je Ela sicer čisto zadovoljna, saj se vedno smehlja, ko pride v vodo.

Naša sončica je bila včeraj in danes ponoči spet pridna in je spala v kosu po 5 ur....nekaj prejšnjih noči je spala le po 2-3 ure....sem bla kot popipsana muha. Jo pa očitno daje prehlad...nekaj pokašljava, kiha in sliši se, da ima zamašen nosek. Me katera kak predlog???:((

Fiša, zakaj se veseliš, da Anje ne bo doma poleti???? Lahko bi bila malo žalostna ( :)- ).

Pri nas je grozna megla in če se ne bo nič razkadila, ne vem, če bomo šle z Elo kaj ven. Živ dolg čas bo, če bomo mogle skoz not čepet. Še dobro, da mamo atija doma, da naju bo mal zabaval.

Uzbzna, grem, se še oglasim.

l.P. Anita & Ela :rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 4
   NAŠI SONČKI 8.DEL
27.3.2005 10:41:47   
Anonimen
Nita, zato, ker bi bla rada mal sama končn. Ker je non-stop nekdo doma. Pa računalnik bo pol frej in bom lohk bla gor kadar bom hotla, a veš. :):):)

Ne vem kaj bom dones počela. Razmišljam, da bi šla mal ven. Bomo še vidli:)-

Naloga me še vsa čaka:((

lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 5
   NAŠI SONČKI 8.DEL
27.3.2005 12:26:16   
spacey
Morskadeklica, kok je tvoja Klara cortiš v čerbičku... :love: 9nebesa

Jaz sem pa še kar v enem kosu... :zmeden: Če katero zanima kako in kaj z mano, je v forumu "Prvič noseča" v debati "Spacey vidim" malo več napisano...zdej pa moram v horizontalo zaradi svečke. :zmeden:
Aja...sploh vas več ne dohajam z vašimi posti, tok ste pridne in pišete in zdej je že 8.del, jaz pa še 7. nisem prebrala. :ups: 8)

Lp in uživajte v praznikih in z vašimi malimi sončki. 9nebesa

Papa;
P 9nebesa +6dni

Neposredna povezava do sporočila: 6
   NAŠI SONČKI 8.DEL
27.3.2005 13:02:35   
nita
:fis:, ti si bol na tekočem, a v "prvič noseča" več ni "9. nebesa" ? Sem mal brskala, pa nisem nikjer opazila.

L.P. Anita

Neposredna povezava do sporočila: 7
   NAŠI SONČKI 8.DEL
27.3.2005 13:09:06   
Anonimen
Ne, ni več..ker se men ne da jih ksoz odpirat k nobena nič ne napiše.

Lp,:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 8
   NAŠI SONČKI 8.DEL
27.3.2005 13:58:55   
Dolina
Dan,

še jaz se na hitro oglasim. Smo pri mami na kosilu. Prvi izlet (razen obisk pediatra in običajni sprehodi, k smo jih mogl mal zmanjšat, zarad moje vročine :().

Morskadeklica, Zoja je popoldan veliko pokonc in ponavadi zaspi nekje ob osmih zvečer, potem se pa zbudi okrog enih, dveh al pa treh, pol pa spet ob šestih, in ob sedmih ustaneva.

Anita, če je ta mala srečna v banjici, po moje ne rabiš met še čebrička. Razen če ti še zaradi česa drugega bolj ustreza. Mi naše sploh še nismo kopali (popek se ji je prejšnji teden šele zacelil, pol sm pa zbolela, pa je tud nismo mogli). Me že prav firbec matra, kako se bo obneslo vse skupaj. Pa rada bi jo že enkrat fino umila. :)-

Joj, Spacey, tale tvoj :duda: bi pa lahko že kej pokukal ven? Kaj praviš? ;)

Fiši, na konc ti bo še dolgčas poleti, ker vsi nekam grejo med počitnicami in boš še pogrešala seko al sis (kako jih že ti kličeš?) :ups:

Sej to je prava uganka s temi joškami in stiskanjem. :zmeden2: Eni pravijo vse ven stisnit, da mleko ne zastaja, drugi, da ne stiskat, ker se ga pol še več dela. Pol pa res ne veš, kaj bi? Vem samo, da ne bi rada mela še enkrat tega, ker nič ne moreš in vse te boli in nikaor par dni...

zdej pa letim nazaj za mizo, da ne bo mami huda, ker pridem na obisk in se vedno a računalnik obesim (če ma pa moj brat tako mašino, da je kr hudo :bravo:).

Pa pa, Dolina&Zoja&:kuza:

Neposredna povezava do sporočila: 9
   NAŠI SONČKI 8.DEL
27.3.2005 14:05:27   
mala maja
hojla mamice, :fis: in ena :nosecka:

Spacey a noče podnajemnik ven????':hudicek: mali. Ma sej če si svečko dobila se bo začel prav počasi dogajat.

:fis: ti, ti lumpa zdejle komej čakaš da sestrica gre, kaj bo pa poleti. Joj kje je sestrica da bova kam šli.
Ne sej se hecam jaz sem včasih komej čakala da se je brat kam dspokov in da sem mela mir.

Joj vse govorite o tem čebričku. Če bi vedla sploh nebi kupovala banjice(jih mamo doma 5 pa vse majo luknjo :zmeden::zmeden2: tako da smo kupili še 6) ampak čebriček. pa zanimivo da sem pol Kamnika na glavo obrnila da sem jo dobila v eni zakotni trgovini k mi še na misel nebi prišlo da jih imajo tam.

Mi smo pa tako pridni ratal. Naš mali Nik samo spančka. Ponoči se zbudi samo dvakrat. Popapca pa spi. Gre spat ob 20h pa spi do 8h.:bravo::bravo::bravo: Joj da se ne bom preveč hvalila. Sam mamo pa eno težavo. tudi če dobro podereva kupčka še vseeno vse pobruha pol.:zmeden2::zmeden2: Sem mu včerej in danes dala čajčka, pa je malo bolj, samo sedaj je takooooooo polulan da je bil čez in čez polulan. Danes sva dosegla rekord sva se do sedajle 7 preoblekla. Dobr da mamo sušilni stoj ker drugače bi nag spal.

Dolina zakaj si mlekca ne spumpaš ven. jaz sem fasala mastitis (sicer sem mela samo en dan vročino pa ni bilo tako hudo) pri Lukcu in takrat sem si vedno spumpala če sem imela občutek da ej joškica še precej polna. Sej je pa pol dobil po flaški če je zmankal.
Zdej pa tud spumpam.

Samo ne vem koliko časa se lahko mlekca ma v zmrzovalniku, pa ali je lahko kar v tuppperware posodici spravljen???:zmeden2: morm vprašat patronažno.

Ma pa sem se spet razpisala. No lepo se imejte vse mamice, tebi Spacey pa držim pesti da se bo podnajemnik prostovoljno odeslil in to že danes.
:fis: a si nardila nalogo ;). as praviš da si. No pol pa prid še k nam. Naš mali se torbe in zvezkov ni dotaknil že 3 dni.Aja LU kako je s :kuza: in fantkom ki ga je ugriznu. Veš tile zlati prinašalci so :hudicek:, sam mu je mali mnogu res kaj narest ker ugiznejo pa zlepa ne. Naš je bil pravi vragec, se spomnim ko mu je sosedova punčka iz sklede ven jedla pa ji ni nič naredu. (pa ni velik pojedla seveda smo jo odstranil da se ne boste ustrašle da smo tolk neodgovorni da smo dal otroku pasjo hrano).
Joj morm nehat. Se vid da NIk in Luka spita pa da mam čas klepetat. Joj bom vidla če bo pa še kaj lepo da ne bo padal dež grem danes ven. Men se bo zmešal doma.

Joj še nekej nujno rabim eno idejo kaj nest 6 let stari kraljični za RD ja pa seveda kaj zraven nesti nekaj malega za sestrico ki boi mela 4 leta(pa ne barbiko ker jih mata celo tono)

No sedaj pa res adijo pa lepo se imejte mamice in :duda::duda:, pa Spacey in :fis:

Lp mala maja

Neposredna povezava do sporočila: 10
   NAŠI SONČKI 8.DEL
27.3.2005 15:16:44   
mala maja
no pa mal slikic sva dala na ogled, samo vedno spi:zmeden::zmeden::zmeden::zmeden:

Neposredna povezava do sporočila: 11
   NAŠI SONČKI 8.DEL
27.3.2005 16:16:16   
Anonimen
Hojla!

Pa se še jaz malo javim. Midva pa sva imela najprej banjico, pa je bilo vse OK. Potem pa sva kupila kljub temu čebriček, ker so ga na forumu vse tako hvalile, pa je prava groza. Mali se notri ful joče, kar vrti se okoli in leze nekam dol. Najbolj ga moti to, da ne more brcati tako kot v banjici. Tako da smo ga kopali le 2x, potem pa nič več. In smo spet vrgli denar pri oknu ven. Ne vem, zakaj je tako. Sem sicer odločena, da ga bom še vsaj enkrat poskusila noter kopat, pa bomo videli. Ampak on ful uživa v banjici.
Sicer pa se je dva dni samo drl, po vaših pogovorih sem ugotovila, da je bila kriva polna luna. Danes je malo boljše. Mislim, da se je ful razvadil, kar noče ležati v ležalniku in se samo dere, da ga moramo nositi naokoli. To pa je posledica vseh teh obiskov, ki ga samo nosijo, potem pa lepo grejo domov, mi pa naj..... Katastrofa! Še malo, pa bom prepovedala nošenje. Kaj te njim nositi 5kg otroka pol ure, jaz pa potem celi dan, da mi bo počasi hrbtenica "crknila".:((:((
Samo jamram, saj vem. A je kljub temu moj mali sonček, v katerega sem neizmerno zaljubljena. :love:Danes praznujeva 2. mali rojstni dan, stara sva 2 meseca. :torta::darilo:Jutri pa bomo praznovali. Smo se tako odločili in vsak mesec praznujemo mali rojstni dan do 1. leta, potem pa bomo nehali. Ker je danes velika noč, smo prestavili na jutri. Nimamo pa nič drugega, kot le skupno kosilo s starši in Nejcovo botro z družino. Imamo se prav fino. Tudi :torta: ne delamo, to mu bom naredila za pol leta. Dobi pa vedno kaj malega, kakšen bodi ali igračko. Mu lepo beležim vsa :darilo:, od koga kaj dobi, da bo imel spomin, ko bo zrasel. Lepo, ne? Sicer pa sem jaz obsedena z evidencami, tako da je to pri meni le še ena izmed mnogih.:zmeden::zmeden::zmeden:

SPACEY, daj idi že v porodnišnico, vidiš, da že vsi komaj čakamo na tvojega :duda:. Pa vso srečo, ker imam občutek, da boš ga kmalu srečala.

Pridne bodite,

Blacky:rozica::rozica::rozica::rozica:

Neposredna povezava do sporočila: 12
   NAŠI SONČKI 8.DEL
27.3.2005 20:00:43   
spacey
Ja hvala vam mamice za vse besede, za vsako :rozica::rozica::rozica:.
Sej bi že šla, pa se je vse umirilo in čakam...mogoče bo pa jutri pravi dan...ah sej je vseeno, kadar bo-bo! :)

Lep večer še naprej... :zaspan:

Neposredna povezava do sporočila: 13
   NAŠI SONČKI 8.DEL
27.3.2005 22:26:26   
Lu
Malo pozno, ampak vseen se vam javljam. Ja kar pestro imamo. Očitno mi pop. zmankuje mleka tako da Maji zdaj dodajam. Danes sem tudi probala in si iztisnila iz ene dojke ( iz katere sem prej nehala dojit )mleko in ga je bilo pop. v eni samo 40 ml, zdaj zvečer po cca 5 urah pa 60 ml. Mala maja koliko pa ti nabereš tega:ups:

Zdaj sem si rekla, da si bom ko bo Maja dokončala en obrok kar z črplako iztisnila preostanek, da bom čisto izpraznila dojko in upam, da potem bo. Saj se več dela. A tiste ki ne dojite in dajete po flaški. A vsakič ko neha po flaški pit sterilizirate flaško ali operete z vodo :ups:
No danes imam bolj sama vprašanja.

Drugač pa Maja lepo napreduje. Ima že taka lička da je kaj. Kravice tudi že pošteno pase, pogovarjave se pa itak že, pa smejive. Joj kako nam je luštno.

Se vam jutri kaj več oglasim.

lp Lu in Maja:racka:

Neposredna povezava do sporočila: 14
   NAŠI SONČKI 8.DEL
27.3.2005 22:28:01   
Lu
Aja samo da popravim 40 ml iz ene, in po 5 urah iz druge 60 ml dojke.

lp Lu

Neposredna povezava do sporočila: 15
   NAŠI SONČKI 8.DEL
28.3.2005 9:26:35   
Anonimen
Ojla!

Mala Maja, naloga še zmeri čaka tut mene. Moram pesm:zmeden: v angleščini:ups: napisat:(( Pa polno še mam..in zdele gremo še na Dolenjsko :((

Pa še neki sem slabe volje, pa premal sem spala spet pa ...

Nč, lepo se mejte s svojimi :duda:, Spacey, ti pa ne čakej več:)

LP;:fis:

Neposredna povezava do sporočila: 16
   NAŠI SONČKI 8.DEL
28.3.2005 15:23:37   
morskadeklica
ojla:rozica:

Na hitro se pofočkam, imam ravno čas.

Blacky! Pri nas se pa Klara ravno v banjici noče kopati, je tak :((jok:((, da bi kdo mislil, da jo pretepamo:zmeden:! V čebričku pa uživa :love:full:love:. Ja, tako je da so otroci pač različni (hvala bogu, če ne bi bil dolgčas)

Lu! Flaško jaz prekuham vsak večer, ne po vsakem obroku. Se mi zdi da je to dovolj:zmeden:.

Punce dejte mal albumčke narest, da vidim vaše :duda:sončke:duda:!

Spacey hvala za pohvalo, naša Klara je res cortiš v čebričku, je očitno da uživa:bravo:!

lp se beremo!:muca:

Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Materinski dopust
Pravico do materinskega dopusta ima mati otroka, pod določenimi pogoji pa tudi oče otroka ali druga oseba ali eden od st...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?