Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: Novembra II Mariborcanke 15.11.2008 23:09:20
|
|
|
|
Upsss
|
hvala za čestitke nincika: res držim pesti zate, da bi ti uspelo, kar sicer redkim: v prvem krogu pa bi bilo res dosežek (čeprav se mi zdi, da dosti kr reče, da jim je "ratalo v prvo" ). tako da če ne bo ta mesec, bo pa naslednji! vsekakor ni nič narobe s teboj/vama, če ne uspe tudi v pol leta.... (no odvisno tudi od starosti) DOaisy: v akciji sva bila od konca maja, tam nekje. vmes sem en mesec mela "pavzo" - in to ravno en mesec pred zadnjo , sem namre č jemala antibiotike (čeprav ko sedaj računam.. sem zadnjega vzela še dan pred najverjetnejšim dnevom O). glede intenzivnosti pa nič kaj drugače kot običajno, ajde, mogoče okoli plodnih dnevov in prvi mesec, takrat sva večkrat na dan kot da to kaj vpliva nisem pa izvajala nobenih tistih "noge navzgor" in ne vem kaj še. očitno je bila sreča tudi vmes danes sem spala od dveh popoldne pa do šestih! adijo živci... zdaj pa sem čist naspidirana in pospravljam po stanovanju
|
|
|
|
RE: Novembra II Mariborcanke 16.11.2008 19:27:00
|
|
|
|
baby1978
|
Hojla bejbike.. Moja nedelja je bila zelo pestra. Pa ve kako ste prezivele vikend. HVALA uPSSS ZA RAZLAGO, SEM SI ZAPOMNILA. Zdaj bom vsaj vedela pri čem sem naslednjič. Za ostale pa držim pesti. jeee
|
|
|
|
RE: Novembra II Mariborcanke 17.11.2008 10:48:50
|
|
|
|
nincika
|
Hej hoj, moj vikend je bil zelo naporen, poleg tega pa sem ob koncu tedna še zbolela, tako da sem na antibiotikih. Pa še glasu nimam, za kar so doma zelo veseli Moj delovni teden se je začel z krči v spodnjem delu trebuha, tako da kmalu pričakujem Pa ve? Kako je z vami? Želim vam veliko sončka danes LP, Nina
|
|
|
|
RE: Novembra II Mariborcanke 17.11.2008 15:15:00
|
|
|
|
baby1978
|
Hello Z mano je ok. Se 1 dan pol pa juhej gremo spet na delo veselo, sej ze zdaj delamo , samo ni isto. Joj Nincika upam da je ne dobiš tečke in da si .
|
|
|
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in plodni dnevi Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Zadnje s foruma
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?