|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   RE: Novembra II Mariborcanke
15.11.2008 23:09:20   
Upsss
hvala za čestitke user posted image

nincika: res držim pesti zate, da bi ti uspelo, kar sicer redkim: v prvem krogu pa bi bilo res dosežekuser posted image  (čeprav se mi zdi, da dosti kr reče, da jim je "ratalo v prvo"user posted image ). tako da če ne bo ta mesec, bo pa naslednji! vsekakor ni nič narobe s teboj/vama, če ne uspe tudi v pol leta.... (no odvisno tudi od starosti) 

DOaisy: v akciji sva bila od konca maja, tam nekje. vmes sem en mesec mela "pavzo" - in to ravno en mesec pred zadnjouser posted image , sem namre č jemala antibiotike (čeprav ko sedaj računam.. sem zadnjega vzela še dan pred najverjetnejšim dnevom O). glede intenzivnosti user posted image  pa nič kaj drugače kot običajno, ajde, mogoče okoli plodnih dnevov in prvi mesec, takrat sva  user posted image večkrat na danuser posted image  kot da to kaj vpliva user posted image user posted image  nisem pa izvajala nobenih tistih "noge navzgor" in ne vem kaj še. očitno je bila sreča tudi vmesuser posted image

danes sem spala od dveh popoldne pa do šestih! adijo živci... zdaj pa sem čist naspidirana in pospravljam po stanovanju user posted image  

(odgovor članu D0aisy)
Neposredna povezava do sporočila: 26
16.11.2008 19:27:00   
baby1978
Hojla bejbike..

Moja nedelja je bila zelo pestra. Pa ve kako ste prezivele vikend. HVALA uPSSS ZA RAZLAGO, SEM SI ZAPOMNILA.
Zdaj bom vsaj vedela pri čem sem naslednjič.
Za ostale pa držim pesti. jeee

(odgovor članu Upsss)
Neposredna povezava do sporočila: 27
17.11.2008 10:48:50   
nincika
Hej hoj,
moj vikend je bil zelo naporen, poleg tega pa sem ob koncu tedna še zbolela, tako da sem na antibiotikih.user posted image  Pa še glasu nimam, za kar so doma zelo veseliuser posted image  Moj delovni teden se je začel z krči v spodnjem delu trebuha, tako da kmalu pričakujem user posted image

Pa ve? Kako je z vami?

Želim vam veliko sončka danes
LP, Nina

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 28
17.11.2008 15:15:00   
baby1978
Hello
Z mano je ok. Se 1 dan user posted image pol pa juhej gremo spet na delo veselo, sej ze zdaj delamo , samo ni isto.
Joj Nincika upam da je ne dobiš tečke in da si user posted image .

(odgovor članu nincika)
Neposredna povezava do sporočila: 29
18.11.2008 17:58:08   
nincika
Evo, pa je prišla moja tečka user posted image , samo slabo urco po tistem, ko mi je CB pokazal minus. Zdaj upam, da bo Miklavž bolj radodaren. user posted image

Kako pa ste kaj ve?

LP, Nina

(odgovor članu baby1978)
Neposredna povezava do sporočila: 30
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?