|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   zelo boleče prsne bradavice
9.11.2008 21:57:15   
ANABOJAN
Pozdravljene!

Tokrat sem se prepričala, da si ne bom ustvarjala vseh možnih nosečniških znakov ki jih ni, in moram priznat, da sem presegla vsa svoja pričakovanja. A sem se tokrat znašala pred dejsnako oprijemljivo zadevo in sicer prsne pradavice me bolijo, tako kot še nikoli, (pred M me občasno bolijo, torej včasih precej, običajno par dni pred M, včasih pa popolnoma nič) Drugih znakov nimam popolnoma nobenih, sem sicer utrujena a to lahko pripišem marsičemu (stresu in naporu v službi). Prsi kot take me ne bolijo )so mehke, lahko bi rekla še bolj običajno kot ponavadi, a me brdavice fullllll bolijo, tudi ob zelo rahlem dotiku in te že več kot dober tedne dni. M pričakujem nekje do 15. 11. glede na moj nori cikel....
Mogoče katera kke izkušnje ali mnejen?
hvala
pozdravčke
ana

9.11.2008 22:13:31   
Barbara_L
Ja, lej-to je eden izmed zanesljivih znakov nosečnosti. Ampak, dokler ne narediš testa (kolikor vem, obstaja tudi viola za zgodnje ugotavljanje) ne vemo. Kar pogumno!

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: zelo boleče prsne bradavice
9.11.2008 22:22:38   
Athina
ANABOJAN - jst ti vsekakor držim pesti ... ne vem, ker še nisem bila user posted image ... je pa res, da se enkrat spomnim tega občutka - grooooooozna bolečina, niti ne vem, od česa je to bilo, ker meni se zdi, da sem takrat jemala kontracepcijske ... Ampak ja, v tvoji situaciji je vse mogoče ... Resnično upam, da je to to ...

(odgovor članu Barbara_L)
Neposredna povezava do sporočila: 3
10.11.2008 0:04:23   
soncek30
user posted image Ja naj ti povem,da se je moja nosečnost začela prav z temi znaki;boleče bradavice in nasploh prsa so videti povečana......Upam,da je pri tebi isto.
Javi seveda kako in kaj,jaz in moj zakladek"NINA"ti držimo pesti!!!!

(odgovor članu Athina)
Neposredna povezava do sporočila: 4
10.11.2008 7:16:56   
tihoupanje
Mene so bradavice noro bolele samo ob ovulaciji.....

Pri meni je znak nosečnosti bil bolečina v prsih ob strani.

Kakorkoli, nekaj se dogaja.

Jaz pa navijam za user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu soncek30)
Neposredna povezava do sporočila: 5
10.11.2008 10:01:09   
DannyS
Mene tudi bolijo že en teden, user posted image  pa ne pričakujem tudi okoli 15.11., čeprav zame je to bil vedno znak da se bo prikazala user posted image , ker me pač vedno bolijo, še vedno upam, da je ne bo.

(odgovor članu tihoupanje)
Neposredna povezava do sporočila: 6
10.11.2008 10:13:09   
geolina
Mene so v dveh ciklih po jemanju KT vedno zelo bolele v času nekaj dni po O in do kakega tedna pred M. Tako so me bolele, da me je motila celo jopica, odeja ali pa brisača. Sedaj v zadnjem ciklu so me tudi bolele v tem času, ampak nekoliko manj, zato temu nisem posvečala večje pozornisti. Sedaj sem pa user posted image .
Držim pesti za tebe.

(odgovor članu DannyS)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2008 12:54:28   
ajam27
Pri meni so bile boleče bradavice eden izmed prvih pokazateljev nosečnosti.

(odgovor članu geolina)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2008 16:50:03   
ANABOJAN
pupice moje hvala za odgovore
test bom naredila v soboto, če je še ne bo, ker sem že tolko denaraj zmetala stran, predvsem pa moje nejevolje in razočaranj, da jih enostvno ne bom delala več,er potem jaz kar upam, tudi če so negativni in skratka mi je preveč hudo.... Počakam pa javim, v vsakem primeru sporočim in upam da je ne bo....
lp
ana
mam občutek da bi kar v nezavest padla od sreče če bi bla resuser posted image
poljubčke vsem....
ana

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 9
11.11.2008 7:13:59   
Anonimen
mene so prejšnji ciklus tud zelo bolele bradavice, tud tko da se jih dotaknit nisem smela ...

in sem mislila, da mogoče pa je ratalo.

pa ni bilo nič iz tega.

ampak pri tebi pa upam, da bi ti test pokazal en velik user posted image .

(odgovor članu ANABOJAN)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
11.11.2008 7:52:12   
dreamhorse
Moje so pa bile trde in boleče, pa so bile znak za nosečnost,... ampak to takrat, ko bi morala dobit m... pred tem sem pa vedela po tem, ker sem čutila trd spodnji del trebuha.
Javi, držim pesti.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
11.11.2008 12:47:42   
Rakica_80
Ja to so znaki nosečnosti in držim pesti, da ti je uspelouser posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image
Mene so bolele bradavičke, ker sem imela zvišan Prolaktin, no to je pozdravljeno in je vse OKuser posted image
Srečno pa nam javiuser posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu dreamhorse)
Neposredna povezava do sporočila: 12
11.11.2008 14:24:04   
Anonimen
mene so prsi šele v 2 mesecu začele bolet,v prvem sem pa že težko na sebe zvlekla kavbojke do konca nosečnosti oziroma skoraj do konca sem se zredila za 23 kguser posted image user posted image iz 36 številke na 44user posted image

(odgovor članu Rakica_80)
  Neposredna povezava do sporočila: 13
13.11.2008 20:46:49   
ANABOJAN
pupice;
razočaranje kot vsak mesec znova....
se nisem mogla ureti skušnjavi da ne bi naredila testa....
itak negativen, kot vsak mesec, že celo leto in pol..... prw da se mi ne da več!!!!
Skratka prejle sem se polulana na unega milerjevega viola.... pa čisti minus...., M še ni amapka najbrž bo pridrsala tam do nedelje (to bo 37 dan). tokrat si bom za novo leto zaželela kolkorkolko normlene cikluse (tja vsaj do 32 dni). A se me bo božiček usmilu?!?
pozdravčke vse.... malo sem razkurjena, zato se opravičujem za sitnost ....
poljubčke
ana

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 14
14.11.2008 7:01:28   
boob
ANABOJAN user posted image user posted image user posted image user posted image  sam ne obupat, vem da ti je hudo. . je tudi meni vsaki mesec znova, pa marsi kateri tu gor.
Kaj pa G pravi, a si bla še kej na pregledu?

user posted image

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 15
14.11.2008 18:11:16   
ANABOJAN
boob
hvala za podporo!!!
danes je pršla!!!!
No naj gre vsaj mimo, da začnem čimprej nov krog (danes sen dobila na 35 dni) no sesj nikoli ne vem ), sem pa imela spolne odnose tako 31, kot 1, in tudi prej in potem kar za moje pojme pomeni, da sem jih imela med ovulacijo... ne vem nisem več pametna. moj ma pregeld prvega decembra, kot par pa sva naročena takoj januarja. pri drobniču. Pol bomo vidli, ma sej veš kako se to vse vleče, mi bi pa ble nosečke takoj... razočanje itak ogromno!!!!
se kej javim čez kak teden 14 dni. Sam povej mi kako si ti?
objemček
ana

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.6.2012 19:20:04   
tina098
Pozdravljene!!! user posted image

Na to temo imam tudi jaz eno vprasanje. S fantom ze 1 leto in pol delava na tem da bi dobila user posted image .
Nekje pred 2tednoma sem občutila nekako povečan apetit (a je morda to bilo zaradi vročine), tudi spala sem veliko, utrujena (morda je tudi to blo zaradi vročine)
Nekajkrat sem začutila nekakšno zbadanje v trebuhu. Danes je točno 28.dan, tako da bi danes ponoči morala dobiti user posted image , AMPAK me ze cel teden zeeeelo bolijo prsne bradavice na dotik. Nikoli prej me niso....

sem morda user posted image ???? user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu ANABOJAN)
Neposredna povezava do sporočila: 17
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Jerneja ali Angelika
amalia

Katero ime vam je lepše?

Jerneja (61%)

Angelika (39%)

Število vseh glasov: 139

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!