|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   V Celovec se splača iti!!!
26.3.2005 10:27:19   
Jessy
V četrtek sem šla v Celovec po nakupih. Kupovala sem v C&A in H&M. V C&A sem na oddelku za nosečnice kupila kavbojke (39,90 EUR), 7/8 športne hlače (34,90 EUR), dvoje preprostih kratkih majic (2x 14.90 EUR), eno kratko majico z ovratnikom in obrobami (19.90), eno majico s 3/4 rokavi (19.90) - vse to je stalo 144,40 EUR. Meni se zdi, da je bil nakup res uspešen, če primerjamo s cenami pri nas.
V H&M pa za nosečnice nimajo nič, je pa full izbire za otroke, čeprav je v C&A še večja izbira. Tam sem pa kupila komplet za našo bebico (vse bolj tanko, za nekje v septembru, oktobru) bodi z dolgimi rokavi(5,90 EUR), rebraste hlače z zapenjanjem na ramenih (9.90 EUR), kapico (2.90) in dvoje nogavičk (skupaj 2,90 EUR) - vse v kombinaciji bele, bež in rjave barve s potiskom medvedkov.
Na poti do avta pa smo zavile še v eno trgovinco, kjer je izredno poceni (tako kot pri nas Metro), vendar se dobijo vmes tudi kvalitetne stvari. Tam sem kupila spodnji del iz materiala, kot so trenirke ter majico brez rokavov (oboje za 11 EUR).

Očitno bo treba za naše malčke res kar v Celovec. Meni vem, da se je splačalo.

No, nekaj informacij sem vam posredovala.

lp, Jessy
Neposredna povezava do sporočila: 1
26.3.2005 12:07:03   
katja76
Tudi jaz sem šla v Celovec po nakupih. Vse stvari so cenejše kot pri nas, če pa kupiš več stvari naenkrat se pa še bolj splača. Ful imajo veliko igrač V Toys'r'us (industrijska cona). Tudi veliko cenejše. Izbira je božanska, izkoristite priložnost.
Lep pozdrav, veliko lepih pirhov in okusno šunko.:metulj::sloncek:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 2
27.3.2005 9:57:38   
špelin@
Tudi jaz za nosečniška oblačila toplo priporočam C&A :bravo: Zelo ugodno dobiš tudi oblačilca za dojenčka - jaz sem kupila trojno pakiranje bodyjev za dobrega jurja našega denarja :bravo:

Sama sem dobila za 40 evrov čudovit komplet hlač in bluzice, ki ju zdaj kar naprej nosim 9nebesa

Kupujem pa v Beljaku, ker mi je ljubše ;) Pa tudi parkiranje je tam biiiiistveno cenejše, če greš v center mesta.

:rozica::rozica::rozica:

(odgovor članu Jessy)
Neposredna povezava do sporočila: 3
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zakaj veliko žensk spontano splavi pred 12...
V prvih tednih nosečnosti večino žensk preseneti statistika: ena od treh nosečnosti se spontano konča v prvem trimesečju...
Poglejte, kako se med porodom premaknejo k...
Ta neverjetna fotografija porodnice dokazuje, kako neverjetno je človeško telo. Poglejte, kako je videti anatomija porod...

Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin

Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?