Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
kdaj nastanejo znamenja? 26.3.2005 10:12:42
|
|
|
|
thumbelina
|
Naši se je na boku pred mesecem ali dvema naredila ena rdeča pika in sem mislila, da se je kam uščipnila. Zdaj sem pa pri osmihmesecih opazila, da je tista zadeva postala rjava pikica, pa na rokici sem tudi opazila eno.
|
|
|
|
kdaj nastanejo znamenja? 26.3.2005 10:36:20
|
|
|
|
Natas@
|
Naš nima še nič, se bradavičke se mu komaj vidijo.;)
|
|
|
|
kdaj nastanejo znamenja? 26.3.2005 11:02:50
|
|
|
|
Gina
|
Ponavadi dojenčki do enega ali dveh let nimajo znamenj, razen kakšnih prirojenih. Potem pa, predvsem pod vplivom sonca, začnejo ta znamenja nastajat. Morda bo najprej pri treh letih imel kdo samo enega, pa vsako leto kakšnega več. Največ jih nastane poleti ali po poletju, ker so otroci izpostavljeni soncu. Je pa zelo odvisno tudi od genov. Nekateri so bolj, drugi manj nagnjeni k temu.
|
|
|
|
kdaj nastanejo znamenja? 26.3.2005 12:31:55
|
|
|
|
Pupica
|
Najina princeska ima pa na križu znamenje. Imela ga je že od rojstva. In dokler nisem vedela, da je znamenje, sem vedno skušala še bolj umiti ritko:zmeden::zmeden::zmeden:No ja zdaj vem, da je znamenje in tega ne poizkušam več. :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
kdaj nastanejo znamenja? 26.3.2005 14:34:03
|
|
|
|
nejcko
|
Naš ta starejši je šele zdaj, ko je star že krepko čez tri leta, dobil svoje prvo znamenje na rami - čisto malo rjavo pikico. Prej pa ni imel nič. Ta mala pa prav tako pri skoraj devetih mes še nima nič. Mislim, da je čisto tako, kot je napisala Gina.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zanimivosti o novembrskih otrocihPričakujete oziroma imate novembrčka doma? Ste morda vi rojeni novembra ali kdo drug od bližnjih oziroma prijateljev? Po...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?