Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 9:14:08
|
|
|
|
Urška*
|
9 mesecev je zelo lepa doba.:bravo::bravo::bravo: Vem pa kako je to, ko nehaš dojit.:(:(( Midva sma se samo 2 meseca dojila. lp:)
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 9:15:10
|
|
|
|
Anonimen
|
Oj frutka devet mesecev je že lepo število za dojenje,Se je pač malček odločil,da mu ne paše več.se mu ne da več vlečt,ko pa se mora malo več potrudit kot pa pri steklenički;)
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 9:20:56
|
|
|
|
frutka_
|
Saj v bistvu meni tudi več ni tako pasalo, ker ima že gori 4 zobčke pa spodaj 2 in ko je zagrabil me je včasih že pošteno zabolelo. Ampak nekako sem si predstavljala konec dojenja z nekim posebnim trenutkom pa rožami in diplomo...no, je pa minilo brez travm in jokanja kar se mi zdi tudi v redu. Ej, ampak full mi je hecno ko spije mleko pa plastenički in je takoooo sit, da zaspi. Pri dojenju tega nisem poznala...:sloncek:
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 9:24:15
|
|
|
|
pegy
|
Vem da je hudo,ampak mislim da je to najlepše kar se lahko zgodi da otrok sam odneha kot pa če bi ga ti odvajala .Devet mesecev je res zelo veliko in bodi vesela da sta se toliko časa dojila.:rozica::miska:
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 9:32:55
|
|
|
|
Anonimen
|
Joj, sploh si ne upam pomislit kako ti je. Seveda je najlepše, če se otrok sam odloči da je dovolj. To je najlepši konec dojenja kar jih je lahko. Verjamem pa, da je zate zelo težko. Meni grejo že zdaj solze na oči, ko pomislim, kako bo, ko bom jaz nehala dojit, pa ima že 17 mesecev. Bosta našla cel kup drugih načinov, da se bosta ravno tako oba pocrkljala. Ja, pa seveda :bravo: za 9 mesecev dojenja.
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 10:28:47
|
|
|
|
Pilar
|
Men je to ful lepa številka:)
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 11:01:49
|
|
|
|
Ro-La
|
Nič se ne sekiraj, še dobro da se je sam odstavil, pa da nimaš problemov s tem. Lp, pa pokliči kaj
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 11:12:31
|
|
|
|
BokiMB
|
Mislim, da je vsaki mamici vsaj malo hudo, ko je dojenja konec, četudi si je pred tem želela nehati dojiti...
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 11:33:18
|
|
|
|
Jančika_
|
Pri nas se zgleda tudi nekaj pripravlja, zjutraj in čez dan sicer še potegne, a zgleda, da čisto malo, ker je čez pol ure že lačen. Zvečer pa je že trikrat zavrnil dojko (hihi, kak učen izraz8) ). Po eni strani mi bo ful hudo, po drugi pa je to neprimerno najlažji način. Ne morem pa se še odločiti, da bi sama potegnila črto zdaj, ko je zgleda priložnost za to....
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 11:40:04
|
|
|
|
ancika20
|
Tudi js mam občutek da se doba dojenja končuje,tud meni je mal težko, ampak menim da je to za malčke en korak k samostojnosti(nič več mama mama, sisi:( ).Ampak kakorkoli dolgo že dojite si lahko :bravo:.Tudi če je en mesec, pri 9 mescih bi pa mogli že priznanja delit, pri 24 mesecih diplome :)- Pa en mlečni pozdravček:rozica:
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 11:42:56
|
|
|
|
Jančika_
|
O, pol moram jaz še en mesec vztrajat, da dobim vsaj priznanje:)-, do diplome pa zgleda tudi tu ne bom prišla, tako kot na faksu ne:ups:. Ampak potem hočem vsaj zlate črke na priznanju:)-.
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 11:48:00
|
|
|
|
JASNA D
|
Frutka, ne bodi no tak žalostna. Hvala bogu, te vsaj ne čakajo travme "prisilnega odstavljanja". Tudi naš Markec je s tem športom zaključil pri 9,5 meseca, ker sem bila že toliko noseča, da je mleko očitno bistveno spremenilo okus ali pa je bilo enostavno prešvoh..... Boš videla, kako bo potem pri drugem to še lepše in boš še bolj uživala v dojenju, ker boš vedela, da to prehitro mine.... Glavo gor, za Filipa pa en velik bravo, da je juunaško in po moško prestopil v naslednjo fazo odraščanja! Jasna
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 12:15:19
|
|
|
|
frutka_
|
Punce hvala za vzpodbudne besede..:rozica::rozica::rozica:malega sem še prej malo silila, da bi kakšen šlukec naredil pa ni in ni hotel...:zmeden: No, dobra stran vsega je vsaj to, da se ne bom rabila nazaj držati ko bom hotela spiti kakšen drink/coctailček...:) Popolnoma pa se strinjam, da je to korak naprej v fazi odraščanja...še malo pa bo shodil in potem odletel iz gnezdeca...:angel:Pa tako sem bila pametna, ko še nisem imela otroka, takrat sem vedno rekla da jaz pa že ne bom imela otroka zase, ampak bo mož ostal na prvem mestu in nato otrok...no, ni tako. Vsaj zaenkrat ne... Je pa res prav po moško šel dalje...brez da se ozira...hihihi! :sloncek:HVALA!!!:sloncek: P.S.:Jasna full imaš lepo slikico!:modri::angel::roza:
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 12:24:25
|
|
|
|
Pupica
|
Frutka :bravo::bravo::bravo:za 9nebesa prelepih mesecev:bravo::bravo::bravo: Si mu maksimalno ponudila vse.:bravo::bravo::bravo: Pri nas se sicer dojiva 2 x na dan...zvečer in zjutraj, vendar zvečer že kr malo stavka, ker ve, da po dojenju dobi še dodatek flaše, da lahko spi do 8h. Sem se pa kr zamislila:ups::ups::ups:res bo prekmalu dan, ko bomo tudi mi prenehali z dojenjem:(:(:(
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 12:54:20
|
|
|
|
JASNA D
|
Frutka - kar se slikice tiče - pejt brž v akcijo, boš mela tud tako lepo kot jaz in še nekaj je takih!!! Opažam, da je ta hobi (en koj za drugim) zelo moderen zadnje čase, sploh na Štajerskem koncu!:)-:)-:)-:)-:)- Jasna
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 13:16:10
|
|
|
|
jana30
|
Tudi midva sva se zdanjič dojila 23.3.zjutraj ob 6.30. Že mesec in pol svs imela težave, dojila sva se samo proti jutru in zjutraj, čez dan ni bilo več varijante. Zdaj je star 6,5 meseca (dodatek pa sem mu dala pri 5. mesecih, ker je bil lačen). Jaz sem bila tako žalostna, solze so mi tekle, ko sem mu delala flaško in mu jo dala, sem mu jo naredila in dala jaz, nisem pustila možu. Potem sem en mesec komaj čakala na jutra, da sva se pocartala, no in zdaj je še tega konec. V torek sem zadnjič dojila. Celi dan sem bla čist iz sebe. Zdaj se počasi navajam. Do priznanja nisem prišla, žal. Zdaj si počasi vedno manj črpam, da bo mlekarna počasi nehala obratovati. Sem bila pa prepričana da bom doooooolgo dojila, želja se mi ni uresničila, sinek se je odločil, da je že velik fant, mama sprijazni se, da otroci rastejo. Pa saj je še vseeno moj.
|
|
|
|
Mislim, da sem nehala dojiti..... :-(( 26.3.2005 19:38:57
|
|
|
|
Anonimen
|
Frutka, 9 mesecev je lepa doba.:bravo: Tudi midva s Filipom sva pred 3 tedni nehala:(( Tudi pri 9 mesecih. Mi je bilo tudi hudo, najbolj pogrešam jutranje crkljanje:( Ampak mali se je tako odločil in jaz tudi nisem imela proti koncu kaj veliko mleka. Bolj je bilo za pocrkljat. Se mi zdi, da je sedaj kar odrasel, ko se več ne doji pri meni. Ja, naše štruce rastejo:((...in prav je tako :)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?