Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mene pa je začelo res matrat???? 26.3.2005 8:58:54
|
|
|
|
Sulfinija
|
Pozdravljene.Upam,da tudi pri vas potekajo priprave na veliko noč tako kot pri nas.Joj z veseljem pripravljamo za velik praznik. Zvečer bo pri mojem :love::love::love: sigurno hodil veklikonočni :zajcek::zajcek::zajcek:. Z mamo pečeve potice in še eno pecivo.Maloprej sem prišla iz trgovine in iz lekarne.Ne boste verjele danes zjutraj po :sloncek::sloncek::sloncek::sloncek: me je tko začelo matrat,da bi najraje naredila test že danes.Vem pa,da je še malce prezgodaj.V lekarni sem kupila cb in romed kar dva bomo videli kateri bo bolje pokazal.Joj to pa nisem vedela jih že dolgo nisem kupila,da je narej skoraj podobno CB sem mislila,da je testni trak,...Veste kaj glede romeda dvomim,da bo ostal neporabljen do 31.03.glede CB pa sem skoraj 100% da ga prej nebom porabila.Tko sem bla optimistična verjela v vse naj,naj vendar danes me nekaj vseeno matra,res dvomim da om zagledala :modri: pa čeprav upanje umre zadnje. Joj,pa še veste kaj sem ugotovila pred šestimi leti ravno na 31.03.sem že izgubila eno živo :duda: in ni ironija in ravno na šest let prav tako ta dan 31.03.se spet borim za najino :duda:. LP prijetne praznike vsem skupaj in ostanite v mislih z menoj :miska::miska::miska::miska::miska::miska::miska:.Ko kaj izvem takoj poročam. Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
Mene pa je začelo res matrat???? 26.3.2005 9:48:18
|
|
|
|
Maša26
|
Mojca, jaz ti svetujem, da test narediš v četrtek zjutraj. Vem pa, da je težko čakat. Ali Romed vsaj v sredo, prej pa ne.. No boš videla, koliko boš lahko potrpežljiva. :miska: Meni se je že dogajalo, da sem bila čisto mirna in prepričana, da bom test delala le v primeru zaostanka, potem me je pa kar taka histerija zagrabila in sem šla v predal po test in ga naredila par dni prej, popoldne.. :ups: Sem pa prepričana, da je v primeru zaostanka dobro čimprej naredit test, ker takrat se pa potem že tako psihiram, da je bolje, da me test postavi na realna tla in tudi M prej pride. No ampak Mojca, verjamem, da pri tebi M ne bo, pač pa bo :duda::miska::miska::miska::miska::miska::miska: Če pa slučajno še ne bo, si je pa mogoče tvoj :angel::duda::angel: izbral naslednji mesec? Tudi pri nas se pečejo potice in pripravlja na Veliko noč. Pa še vreme ni tako slabo, kot so napovedovali :) :miska::kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16
Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.