Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
Uporabnik | |
|
|
RE: triki za pospravljanje itd. ob malčkih 10.12.2008 16:10:40
|
|
|
|
ronja
|
hehe, saj ne rečem, komarka, maš prav glede hrane... Samo če veva, da se ne bova mogla sama držat... hihi, potem rajši ne zahtevava Aja, pa magnetna tabla se fino obnese, niso več stene počečkane, ji je miklavž pri tašči prinesel NO, danes sem ji naredila slano testo in ji ga dala v vrečko, da se je igrala z njim, zelo uspešno
|
|
|
|
RE: triki za pospravljanje itd. ob malčkih 13.1.2009 14:51:22
|
|
|
|
Anonimen
|
Super temo si odprla!!! In bravo, da se tako znajdes.... mi imamo 22 mesecev in 5 mesecev stare otrocke.... drugace pa tudi nasa pomaga pri dajanju perila v stroj in iz stroja, v pralnega in susilnega in ven... mal jo usmerim, pol pa poberem, kar ostane... ko pomivalni stroj pomije, mi pomaga zlozit ven, ona vzame ven iz stroja, mi poda, jaz dam v omaro in prav lustno je... suho perilo pa zlagam takrat, ko ona knjigico gleda ali pa puzzle sestavlja in je tudi OK.. Mi smo dajali pod stol, kjer tamala je, na cetrtino zlozeno rjuho, potem samo poberes, streses v banjo, ko je pa umazana, je pa fliknes v stroj... Velik od gospodinjskih del, bi tudi sama delala, recimo sesala, pometala, je v "sama" fazi, kar izkoristimo tudi v te namene :) Ce se se kaj spomnim, napisem...
|
|
|
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?