Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
a še kdo ne more spati? 26.3.2005 6:27:20
|
|
|
|
zana21
|
dobro jutro. Sicer se nisem noseca,:((,ampak tud ne morem spat. Tebi pa cestitam za +:modri::roza:
|
|
|
|
a še kdo ne more spati? 26.3.2005 6:29:12
|
|
|
|
cuma
|
o hvala zana21:) a sta že dolgo v akciji za :duda:
|
|
|
|
a še kdo ne more spati? 26.3.2005 6:37:47
|
|
|
|
zana21
|
sedaj kupujema svoje stanovanje,pa se je vse skupaj malo ustavlo in ni vec takega pritiska,saj naju krediti prevec okupirajo. Drugac pa 4 mesece ne paziva,pa se ni prijelo,torej se nimam razloga za skrb. Mogoce pa bo ravno ta mesec presenecenje,kar boste na RR zvedele 6 aprila
|
|
|
|
a še kdo ne more spati? 26.3.2005 6:43:08
|
|
|
|
cuma
|
ja s stanovanji je danes res težko, nama so na srečo pomagali starši, brez njih ne bi zmogla samo s krediti. 6.aprila boš delala test? Bom držala pestke :miska::miska::miska: , da bo :modri::roza:! Kaj si želita :modri: ali :roza:?
|
|
|
|
a še kdo ne more spati? 26.3.2005 6:49:52
|
|
|
|
zana21
|
Ja bom probala,ce me nebo teta prej prehitela.Mam pa ze kaksnih pet dni bolece jajcnike oz.nekako pekoce,zdi se mi kot da bi me maternica bolela ali pekla,pa se krc vsake tolko. Glede spola;:modri:mam doma starega 6 let iz prejsne zveze,Moj dragi pa prav tako. Maislim da mi sedaj ni pomemben spol,lahko pa je puncka,da bom jo naucila nazaj govorit,da bo atiju zivce jedla:)-:)-
|
|
|
|
a še kdo ne more spati? 26.3.2005 7:16:12
|
|
|
|
devička
|
ojla, punce. Tut jaz ne morem spaT, sem se ob 5ih zbudila in premetavala še pol urce, pol sem pa kr vstala. Mi je začel ze krulit v želodcu-pa sem hitro skočila iz postelje v kuhinjski raj. sem pa mal nervozna, včeraj se je na hlačkah pojavil rjav flekec, pa sem mislila, da je M.:hudicek: no, pol pa nič več, ne ponoči, ne danes:zmeden: za vgnezditveno je malo pozno, ker je bil zadnji seks pred 14 dnevi. A kera ve, kaj bi to lahko blo. še kak podoben primer? lep jutranji pozdravček, S. p.s. žana, a si tut v Mengšu iskala stanovanje?
|
|
|
|
a še kdo ne more spati? 26.3.2005 8:00:43
|
|
|
|
Sulfinija
|
Punce!!! Tudi jaz ne morem spati.Ponoči se zbujam vsako uro in ful težavno mi je.Danes imam čudne krče po trebuhu.Punce je kateri test,ki pokaže prej rezultat,kot po izostanku menstruacije.Sedaj si grem v lekarno po CB saj imam tam opravek in ga bom lepo spravila in bo počakal v mojem prdalu? Mojca :sloncek::sloncek::sloncek:
|
|
|
|
a še kdo ne more spati? 26.3.2005 8:10:00
|
|
|
|
gaja*
|
Dobro jutro, tud js sem bolj zgodnja. Ampak mam velik dela danes, tak da prav paše... Mojca9000, kaj misliš, da bo počakal do izostanka m v predalu? :)-:)-:)- no, meni to nikoli ni uspelo, sem vedno mogla še enga kupit... No, želim ti čimbolj izrazite :modri::roza:!! LP vsem budnim, :muca:
|
|
|
|
a še kdo ne more spati? 26.3.2005 8:14:38
|
|
|
|
Maša26
|
Dobro jutro vsem, jaz sem pa danes dolgo spala. Do osmih je zame namreč dooolgo. Mojca, na mini Baby Checku piše, da pokaže tri dni pred izostankom, ampak dvomim, če je res. Po moje te samo spravi v agonijo iskanja raaahlih črtic. Če lahko rajši počakaj na 31. :kuza:
|
|
|
|
a še kdo ne more spati? 26.3.2005 10:48:44
|
|
|
|
Skye
|
Jutro punce. Tud jaz sem se danes že prebudila ob 5 zjutraj in bila tako budna, da bi lahko šla žurat:)-:)- No pa sem potem vseeno nazaj zaspala.....kajti ob tej rani uri so še vsi ostali žurerji spali:)-:)-:)- Kar se tiče testov nosečnosti, pa sem jaz na netu zasledila, da že obstajajo testi, ki ti pokažejo nosečnost 4 dni pred pričakovano M:zmeden2:...na žalost še ne pri nas:(
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Ovulacija in oploditevOvulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
7 nenavadnih dejstev o spermiPoleg tega, da sperma preprečuje depresijo pri ženskah in bi si z njo partnerka lahko tudi negovala kožo, smo našli celo...
Zadnje s foruma
"Pazi"LinLinAli ste zanosile kjub "pazenju"?Da (
28%)
Ne (
72%)
Število vseh glasov: 266Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš
svojo anketo!