|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   ideje za animacije?
8.11.2008 12:23:31   
muška
POzdravljene.  Ponovno sem v pisanju seminarske naloge in sicer moram narediti produkt to je večerne animacije v hotelu. Ciljna skupina so gostje stari med 25 - 55 let.  Naredit moram celo tedenski popolni program- vsak dan nekaj, on seveda vsak dan nekaj drugega.

Ima morda katera kakšno idejo, izkušnjo, kako bi naj to izgledalo, potekalo,...  Žal še nisem sodelovala na nobeni hotelski animaciji, tako da zdaj tipam v temi user posted image

karkoli bo prišlo prav user posted image
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: ideje za animacije?
8.11.2008 13:24:57   
abc100
Ne vem, če sem te čist dobro razumela. Ampak lahko vključiš, kakšne karaoke, potem večerjo (v Grčiji je grška, v Egiptu je egipčanska) s tipičnimi slovenskimi jedmi. Kje je lahko kakšen kotiček za otroke. Cocktail party, kakšen v izi koncert. Mogoče kakšen ples.

Upam, da sem ti vsak kakšno idejo dala in da nisem čist zgrešila.

A pa to samo ob večerih, ali tudi čez dan?


_____________________________

28.8.2007 je zajokal najin sinko Janez


(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: ideje za animacije?
8.11.2008 13:30:14   
Paštetka
odpri si spletne strani turističnih destinacij, odvisno kakšno animacijo želiš. Karibsko, pri nas...

Torej greš na spletno stran določenega zdravilišča in primerjaš in imaš x animacij

npr: http://www.terme3000.si/vsebina.php?n=anim&ln=slo
user posted image
Klikni na animaciski program in ti odpre animacijo čez cel dan za mesec novemember npr.
Potem pa še malo prebrskaš na tej strani za druge animacije.

Ja potem pa moraš misliti še na budget, ki ga imaš. user posted image user posted image user posted image  In pri tem se potem vse ustavi. Gost želi najboljše koncerte, programe, delodajalec želi najcenejšo varianto, verjetno tako, da jo lahko sam animator izvaja. To pa glih ne gre skupaj. user posted image user posted image  


< Sporočilo je popravil Paštetka -- 8.11.2008 13:41:02 >


_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu abc100)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: ideje za animacije?
8.11.2008 13:35:13   
Paštetka
Je pa tako, da moraš najprej vedeti za koga (tujce, naše, individualce, skupine (Avstrijce...) pišeš program (starost ni toliko pomembna), in za katero destinacijo. Ker  program animacije nekje na morju ali kje v zdravilišču ne more nikakor biti enak. Potem pa je pomembeno tudi za kateri čas. Ker npr. v času počitnic praznikov je v SLO na dopustu največ Slovencev izven praznikov/počitnic so pa pri nas pretežno tujci. In iz izkušenj ti povem, da je velika razlika kaj boš komu priredila.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: ideje za animacije?
8.11.2008 13:38:36   
Paštetka
karaoke ti močno odsvetujem, vsaj za naše destinacije. Zakaj? A bi ti zapela karaoke na dopustu v restavraciji pred množico ljudi? Verjami, da se zelo, zelo malo ljudi najde, ki si upa stopiti naprej. Jih moraš skoraj ven vlečt. S tujci je pa potem čisto drugače. Oni ponavadi že priletijo gor, vendar vseeno, karaoke... Raje  ne. edino za otroke jih pa lahko z veseljem vključiš.

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: ideje za animacije?
8.11.2008 13:53:06   
Mišni
Račke naj plešejo, pa je. Pa gnilo jajce okrog miz, to bi bilo tudi zabavno.user posted image

_____________________________

Velika rit je velika stvar.

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: ideje za animacije?
8.11.2008 15:28:47   
muška
Določen imam  nizkocenovni (ampak nov) Slovenski hotel, gostje so bolj ali manj športniki, bolj rekreacijski kot profi. Orientalski večer že imam imam tudi že izvajalce tega večera,no zatakne se, ker ne vem kako dolgo naj bi vse skupaj trajalo.  Dopoldanski - otroški program mi ni problem, prav tako ne animacije na prostem, zatakne se mi v animacijah v notrajnjih prostorih, se pravi v hotelski dvorani.

(odgovor članu Mišni)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: ideje za animacije?
8.11.2008 16:02:11   
Anonimen
Orientalski večer že imam


Avsenikin Slaki pa odpadejo?

(odgovor članu muška)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: ideje za animacije?
8.11.2008 17:25:14   
muška
Slovenski večer itak da bo z Alfijem Nipičem, ker je pač štajerc. Zraven slovenska večerja , slovenska polka, potica ,... to že imam. V bistvu tako na grobo imam že 4 večere, manjkajo mi še 3. Problem je v tem, da predavateljica zahteva za vsak dan nov- -drugačen produkt . Ne smem recimo rečt, da bo v petek in soboto ples- kar je meni osebno mimo.

Preveč eksotike tudi ne bi mešala, morda je že ta orientalski večer preveč ,za vsak slučaj pa bo ostal, če ne najden nobene druge ideje user posted image


(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: ideje za animacije?
9.11.2008 8:48:36   
Paštetka
alpski večer z Nipičem , orientalska plesalka....

Računaj, da če boš imela za cel teden predloge za takšne močne nastopajoče, da ti predlogi s strani delodajalcas stroškovnega vidika, logično ne bodo odobreni in cel tvoj načrt program pade v vode. Jaz bi rekla, da pripravljaš nerealen tedenski program, sploh tak za en tak "navaden teden v letu".

Takšen močen program, lahko pripraviš samo za kakšno obletnico, ne vem za kakšen teden kulture, občinski praznik... Torekj takrat, ko računaš da bo tisoče obiskovalcev in kateri bbodo vsaj malo zapravili na pijači in na vstopninah ter vrnili del denarja za stroške. Močno dvomim, da bi ti (sploh pa hotel), kdo tako visoke stroške. Razen, če napišeš zraven, da so ti prijatelji in ti pridejo zastonj igrat. Ker npr. ko se pripravljajo programi moraš vedno zraven napisati še stroške. In tam se ponavadi vse ustavi.

Probaj iti malo s programom v drugo smer. Nasvet. Malo še razmišljaj user posted image .

_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   RE: ideje za animacije?
9.11.2008 10:54:25   
muška
A pol preveč kompliciram? Je bolje če vzamem koncept manj je več in ta temelji na preprostosti? Npr. plesni večer samo z enim DJjem? Slovenski večer z eno **** skupino ?  Ojej, torej od začetka ,veselo na delo

(odgovor članu Paštetka)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   RE: ideje za animacije?
9.11.2008 11:37:46   
Paštetka
Jaz ti predlagam, da narediš raje nek racionalni program.
Mislim, program je za gosta, kjer imaš vse te znane nastopajoče je super, vendar ti iz izkušenj povem, da skoraj ni delodajalca, ki bi ti tak program odobril, sploh, če gre kar za nek en povprečen nepomemben teden.

Take znane skupine se racionalizirajo, če je res nek boom dogodek in potem narediš zraven še medijsko podporo. Drugače, ni šans, ker delaš samo strošek. Ala Alfi Nipič ipd.. se organizira bolj za zunanje obiskovalce in ne hotelske goste. Hotelski gost, ti ne bo tam nič več denarja pustil, kot če ga zanimiraš s kakšno 10x cenejšo varianto. Tako vsaj glede delodajalec na to. Vem, ja, kar pa ni ravno fajn za gosta. TO je en velik začarani krog.

Lahko si pa npr. vzameš za nalogo en drug dogodek, skupino ljudi, drug koncept. Npr. okrogla obletnica družbe. Ker se cel teden vrtijo taki in drugačni dogodki, kjer lahko organiziraš tudi prireditev kak dan za lokalne prebivalce v hotelu. Razni taki veliki kompleksi imajo že vsi golf igrišča zraven. Lahko tudi kaj v tej smeri razmisliš.

Stroške lahko zracionaliziraš tudi tako, da povabiš k sodelovanju tamkajšnji TIC (ti centri dobivajo namreč del denarja od postelj, ki so vnjihovem kraju)  in se zmeniš, da pokrijejo del stroškov. Vse to lahko potem uporabiš v seminarski. Da ne bo zgledalo samo, da si na papir vrgla super program,ki ga je skoraj nemogoče v realnosti uporabiti.

Mogoče še en namig: sponzorstvo. Daš na program npr. dan Kolinske. Mišljeno je da pač družba, ki bi jo zastopali da določene nagrade, reklamni material za določenoi, večer, ti pa jih za tisti dan reklamiraš in deliš njihove nagrade. Potem 2. nasvet. Razne lokalne skupnosti imajo zelo rade, če lahko kakor koli sodelujejo. Lahko pripraviš stojnice, kjer lokalno prebivalstvo predstvai svoje izdelke, ali nppr. kakšen večer folklore pripraviš. TA društva so precej cenejša od drugih "velikih" skupin. Lahko narediš kakšen etno večer, ...

Potem vključiš v program gostinstvo in naredite kakšen Dalmatinski večer ali večer vaše regije. Gostinstvo pripravi za ta večer razne jedi značilne za to regijo, animatorji pa v sklopu tega kakšen mini dogodek, degustacijo česa: pršuta, vina, domačih za tisti kraj značilnih salam, paštet.....  SPet lahko povabiš kakšnega proizvajalca, ki bi se sam reklamiral...  In take stvari, ponavadi goste tudi najbolj pritegnejo. Izogneš se pa še velikemu prevajanju in kulturnim razlikam.

Npr. večerOliverjem Dragojevičem. Za naše goste binajverjetneje bil velik dogodek, če pa imaš veliko tujih gostov, pa jih najverjetneje ne bi tako pritegnil kot nas.



_____________________________

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html



(odgovor članu muška)
Neposredna povezava do sporočila: 12
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Kako prepoznati vgnezditveno krvavitev?
Kako lahko prepoznamo vgnezditveno krvavitev in kako se loči od menstruacije?
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Zapeljimo se v skriti svet voda
Človeška ribica ni le čudež narave – je tudi pokazatelj, kako čisto je okolje. Ker živi izključno v kristalno čistih pod...
Kako izbrati idealno sobo za vašega otroka?
Pri opremljanju otroške sobe za šolarja je ključno ustvariti funkcionalen delovni kotiček, poskrbeti za organizacijo, pr...




Najbolj naporno obdobje.
пеперутка16

Kdaj vam je bilo najbolj naporno biti z vašim/vašo malčkom/malčico?