Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 19:44:50
|
|
|
|
.ču
|
UUUUUUUUaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu:bravo:pridna,pridna:bravo: Pisuka,jes ti ful tezk za barve svetujem,ker je pr nas tud vse belo:((mi gre ze kr mal na zivce:( Sam jes bi namest tebe tud spalnico,kopalnico in wc dala v barve,ce si se ze tko odlocla:) Velik uspeha:)
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 19:45:14
|
|
|
|
mamsi
|
Kuhinjo bi dala svetlo krem;), Predsobo nežno zeleno, Kopalnico modro z dodatki roza ali rumene9nebesa in Spalnico bordo:love::love::love:.
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 19:47:42
|
|
|
|
total
|
Joj kak ste pridni,mene tudi to še čaka,predvsem opremljanje stanovanja,beljenje.....Ja meni je bela zakon,tudi jaz sem razmišljala da bi dala barvne stene,za kuhinjo ne vem ko maš tak fajn kombinacijo,po mojem bela najbolj paše,predsoba mogoče vanilija:zmeden: Lp:sloncek:
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 19:49:18
|
|
|
|
TARA in MAJ
|
da navte kakšne pirhe gor narisal:)-
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 19:59:21
|
|
|
|
Anonimen
|
:)-Mamsi, bom mojemu predlagala za spalnico bordo :)-:)- Tara, bom si zapisala...kaj ne smem gor risat :)-:)-:)-
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 20:02:04
|
|
|
|
mamsi
|
Nč pirhov, sam barve - bo hiša kr oživela.:)-
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 20:13:58
|
|
|
|
babylove
|
Spalnica mora biti roza!!!! Ta barva spodbuja poželenje, seksualno energijo in te stvari. Čisto zares, to so rezultati neke resne raziskave. Zato sem jaz hotela spalnico roza, moj pa je takoj prefarbal, ko je slišal razlog :)-. Otroška soba pa mora (isti vir kot za spalnico) biti živih barv - rumena, rdeča.
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 20:17:58
|
|
|
|
mamsi
|
babylove, pol mora bit pa tut kopalnica roza pa dnevna tut...:)-:)-:)-
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 20:18:18
|
|
|
|
Anonimen
|
Otroška sobica bo živahna...ampak je še v delu...je treb pod zamenjat, pa gibs plošče dat...to bo še mal počakal. Spalnica roza:zmeden: :)-:)-:)- Bom še jst možu predlagala :)-:)-
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 20:30:18
|
|
|
|
Baldi
|
Definitivno roza al pa rdeča spalnica, pa še po možnosti špegu na stropu.
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 20:31:35
|
|
|
|
Anonimen
|
Jao meni Baldi :)-:)-:)-
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 20:37:11
|
|
|
|
babylove
|
Brez špegla v spalnici, prinaša negativno energijo!
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 20:41:13
|
|
|
|
Baldi
|
OK, sam predlog.
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 20:42:23
|
|
|
|
Anonimen
|
Midva sva si dala zmešati barve po barvni paleti. Imave svetle barve in sicer Jupol Gold. To pa zato, ker je to pralna barva in stene normalno dihajo. Da je pralna pa je preverjeno. Smo že marsikaj počistili s sten! Bojana
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 22:01:22
|
|
|
|
Sibil_
|
Mi imamo v kuhinji pohištvo tudi bukev-modro, stene sem pa dala tako nežno krem-iste barve so tudi fuge med ploščicami, ploščice pa za odtenek temnejše.Pride res lepo.;) Spalnico imam zeleno, ker pomirja.Hodnik in jedilnico belo, ker poveča prostor-tukaj imam pralne barve, kakor tudi v kuhinji kar je nižje od elementov-recimo kjer je kanta za smeti. Otroška soba je modra, pohištvo modro-bukev. Wc in kopalnica in shramba so bele stene, predvsem v kopalnici ne sme bit barva pralna, ker potem baje ne diha.In zna pokat.:( Aja še to-pred barvanjem smo vse stene dali premazat z enim premazom proti plesni (ne vem več kako se reče)...:ups: LP pa uspešno barvanje, Sibil
|
|
|
|
Mi pa ne barvamo samo jajc... 25.3.2005 22:01:30
|
|
|
|
Anonimen
|
Jaz mam sobo kombinirano svetel les(ne bi vedla ker) pa temno modro pa van. rumeno in imam rumene stene in je super :) Kaj pa vijolčna?:)- Z akuhinjo mislim:)
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?