|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Mi pa ne barvamo samo jajc...
25.3.2005 19:40:01   
Anonimen
...ampak tudi stanovanje :)-:)-:)-
Pravzaprav se bova jutri lotila...prazniki gor ali dol:ups:...je treba izkoristit, ko bo mož doma, pa tašča tud, da bo Filipa pazila...:)-:)-:)-
MA že cel teden mamo delavce in danes so KONČNO gotovi. :bravo: Že cel teden smo kot Indijansko pleme naseljeni gor pri moževi sestri :)-:)- (hvala sestra:bravo:). Jutri pa stanovanje belit:bravo::bravo::bravo:
Pa rabim eno help. Pomagajte mi barvo izbrat:)-. Do sedaj smo imeli vse stene bele,zdaj hočem pa barve.:)- Dnevna soba bo rumeno oranžna...to je določeno.
Kaj čm s kuhinjo??? Pohištvo je bukev z modrimi dodatki.
Kaj čm s predsobo? Isto bukev.
Spalnica bo verjetn kar bela. Prav tako wc in kopalnica:)-

Torej ideje na plan:sloncek:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
25.3.2005 19:44:50   
.ču
UUUUUUUUaaaaaaaaaaaaauuuuuuuuuuuuuuu:bravo:pridna,pridna:bravo:
Pisuka,jes ti ful tezk za barve svetujem,ker je pr nas tud vse belo:((mi gre ze kr mal na zivce:(

Sam jes bi namest tebe tud spalnico,kopalnico in wc dala v barve,ce si se ze tko odlocla:)

Velik uspeha:)

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
25.3.2005 19:45:14   
mamsi
Kuhinjo bi dala svetlo krem;), Predsobo nežno zeleno, Kopalnico modro z dodatki roza ali rumene9nebesa in Spalnico bordo:love::love::love:.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
25.3.2005 19:47:42   
total
Joj kak ste pridni,mene tudi to še čaka,predvsem opremljanje stanovanja,beljenje.....Ja meni je bela zakon,tudi jaz sem razmišljala da bi dala barvne stene,za kuhinjo ne vem ko maš tak fajn kombinacijo,po mojem bela najbolj paše,predsoba mogoče vanilija:zmeden:

Lp:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
25.3.2005 19:49:18   
TARA in MAJ
da navte kakšne pirhe gor narisal:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
25.3.2005 19:59:21   
Anonimen
:)-Mamsi, bom mojemu predlagala za spalnico bordo :)-:)-

Tara, bom si zapisala...kaj ne smem gor risat :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
25.3.2005 20:02:04   
mamsi
Nč pirhov, sam barve - bo hiša kr oživela.:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
25.3.2005 20:13:58   
babylove
Spalnica mora biti roza!!!! Ta barva spodbuja poželenje, seksualno energijo in te stvari. Čisto zares, to so rezultati neke resne raziskave. Zato sem jaz hotela spalnico roza, moj pa je takoj prefarbal, ko je slišal razlog :)-.

Otroška soba pa mora (isti vir kot za spalnico) biti živih barv - rumena, rdeča.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
25.3.2005 20:17:58   
mamsi
babylove, pol mora bit pa tut kopalnica roza pa dnevna tut...:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 9
25.3.2005 20:18:18   
Anonimen
Otroška sobica bo živahna...ampak je še v delu...je treb pod zamenjat, pa gibs plošče dat...to bo še mal počakal.
Spalnica roza:zmeden: :)-:)-:)- Bom še jst možu predlagala :)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 10
25.3.2005 20:30:18   
Baldi
Definitivno roza al pa rdeča spalnica, pa še po možnosti špegu na stropu.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
25.3.2005 20:31:35   
Anonimen
Jao meni Baldi :)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
25.3.2005 20:37:11   
babylove
Brez špegla v spalnici, prinaša negativno energijo!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
25.3.2005 20:41:13   
Baldi
OK, sam predlog.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
25.3.2005 20:42:23   
Anonimen
Midva sva si dala zmešati barve po barvni paleti. Imave svetle barve in sicer Jupol Gold. To pa zato, ker je to pralna barva in stene normalno dihajo. Da je pralna pa je preverjeno. Smo že marsikaj počistili s sten!

Bojana

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 15
25.3.2005 22:01:22   
Sibil_
Mi imamo v kuhinji pohištvo tudi bukev-modro, stene sem pa dala tako nežno krem-iste barve so tudi fuge med ploščicami, ploščice pa za odtenek temnejše.Pride res lepo.;)
Spalnico imam zeleno, ker pomirja.Hodnik in jedilnico belo, ker poveča prostor-tukaj imam pralne barve, kakor tudi v kuhinji kar je nižje od elementov-recimo kjer je kanta za smeti.
Otroška soba je modra, pohištvo modro-bukev.
Wc in kopalnica in shramba so bele stene, predvsem v kopalnici ne sme bit barva pralna, ker potem baje ne diha.In zna pokat.:(
Aja še to-pred barvanjem smo vse stene dali premazat z enim premazom proti plesni (ne vem več kako se reče)...:ups:
LP pa uspešno barvanje,
Sibil

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
25.3.2005 22:01:30   
Anonimen
Jaz mam sobo kombinirano svetel les(ne bi vedla ker) pa temno modro pa van. rumeno in imam rumene stene in je super :)

Kaj pa vijolčna?:)- Z akuhinjo mislim:)

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
25.3.2005 22:09:17   
TaRe*
Mene tud barve mečejo zadnje čase.Včasih smo imeli vse belo,pa je blo čist OK.Zdaj pa bol je pisan,bolš je.Moj je še bol za cajtom,pa je mogla v dnevni ostat bela(en dan me bo primlo,pa bom vzela jupol pa gremo...pa bo :)-).kuhno mam šekasto...mam sivkaste kamenčke namalane,podlaga je pa krem.
Hodniček je tud še bel...zaenkrat..
Otroška je v dveh odtenkih..marelične
kopalnica je pa itak vsa v ploščicah,razen stropa,ki je bel..
drugače pa v mašem domu prevladujeta siva in modra,kar se dodatkov tiče..:muca:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?