|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Neizkoriščen dopust
7.11.2008 18:36:00   
LERO
Kaj bi naredile?

2 meseca po porodu mi poteče pogodba za določen čas.

NPR.: Porodniško nastopim 28 dni pred rokom. A mislite, da bi mi pred tem pripadal ves dopust, ker ga moram vsako leto izkoristiti do izteka pogodbe? Kaj pa narediti, da tega dopusta ne dobiš? Vem tudi oz. 99 %, da mi ga ne bodo plačali.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Neizkoriščen dopust
7.11.2008 19:05:33   
simonakr
oj! Kolikor jest vem ti mora delodajalec zagotovit da, če ti ne bo podaljšal pogodbe, izkoristiš ves dopust preden ti poteče pogodba oz preden greš na porodniško. Je pa dobro da se pozanimaš še pri delodajalcu v kadrovski. Vem da bo to en grozen pogovor ampak potreben!

Vso srečouser posted image user posted image

(odgovor članu LERO)
Neposredna povezava do sporočila: 2
7.11.2008 19:06:28   
Anonimen
Menim, da ti pripada celoten dopust. Izkoristi ga pred nastopom porodniške.

Bodi ziher, da ti ga ne bodo plačali!

(odgovor članu LERO)
  Neposredna povezava do sporočila: 3
7.11.2008 20:31:34   
daisyb
živjo,

glede dopusta, če ti delodajalec ne bo podaljšal pogodbe tudi po porodniškem in starševskem ti vsekakor pripada, da ga izkoristiš. odvisno kdaj se ti izteče pogodba oz. kdaj imaš porodniško. če je to v začetku naslednjega leta in imaš pogodbo le do npr. marca ti itak ne pripada dopust za celo leto ampak sorazmeren del...porabiš lahko tistega in letošnjega, če ga še imaš. če ti pa bodo podaljšali pogodbo, ko se vrneš boš takrat imela nov dopust...

lp,

daisyb

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 4
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Majhne skrivnosti za lažji porod
Spoznajte trike, ki lahko ženskam pred in med porodom zelo pomagajo!
11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?