Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: robčki za ritko iz Hoferja 7.11.2008 15:26:16
|
|
|
|
lotoska
|
Zelo zadovoljna sem z njimi, nazadnje ko sem jih kupila so bili tudi v akciji. Mogoče mal preveč dišijo (modri ovitek), če je to lahko minus.
|
|
|
|
RE: robčki za ritko iz Hoferja 7.11.2008 15:28:37
|
|
|
|
ninaneja
|
Lep pozdrav! Mislm da so ok,smo že vse probral in mislm d so kr dobri,sam je pa pol od vsakiga otroka pol odvisn kok jih prenaša,nekateri so zelo občutljivi drugi ne.tko da probaš.
|
|
|
|
RE: robčki za ritko iz Hoferja 7.11.2008 15:30:33
|
|
|
|
ssevin
|
Iz hoferja so preveč vlažni za moje pojme. V lidlu pa so čisto prav.
|
|
|
|
RE: robčki za ritko iz Hoferja 7.11.2008 15:36:36
|
|
|
|
CatJa
|
Naši mali ritki niso ustrezali.
|
|
RE: robčki za ritko iz Hoferja 7.11.2008 16:38:15
|
|
|
|
CUKRČEK
|
meni so bili dobri..pa še poceni
|
|
RE: robčki za ritko iz Hoferja 7.11.2008 16:52:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Uporabljamo samo te. 10 bomo zalogo naredil, ker so v akciji.
|
|
|
|
RE: robčki za ritko iz Hoferja 7.11.2008 16:56:59
|
|
|
|
t*e*j*k*a
|
Meni so v redu, samo v belem ovitku mi smrdijo , modri pa dišijo in so ok. Drugače pa naša mala ritka prenaša v redu obe varianti.
|
|
|
|
RE: robčki za ritko iz Hoferja 7.11.2008 18:05:19
|
|
|
|
simin
|
punce, hvala za tako hitre odgovore!
|
|
|
|
RE: robčki za ritko iz Hoferja 7.11.2008 19:25:37
|
|
|
|
JAPE
|
Kakšna pa sploh je cena teh iz Hoferja? Oziroma kje so najcenejši? Koliko stanejo v Lidlu?
|
|
|
|
RE: robčki za ritko iz Hoferja 7.11.2008 19:45:05
|
|
|
|
barika
|
Hoferke bodo zdej v akciji in bo 1 paket 0,99€. Meni se tud zdi, da so malenkost premokri, drugače so pa super.
|
|
|
|
RE: robčki za ritko iz Hoferja 7.11.2008 19:51:04
|
|
|
|
Jančika_
|
Meni je ravno to všeč, da so malo bolj vlažni., ker jih uporabljamo bolj redko in se nam vsi drugi zasušijo, čeprav so v škatli.
|
|
|
|
RE: robčki za ritko iz Hoferja 7.11.2008 20:15:17
|
|
|
|
TRIŠ
|
Zelo zadovoljna in v ponedeljek so v akciji tako da bo cel voziček samih robčkov
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Možgani nosečnic in mamic se pomlajujejoRaziskovalci iz Norveške so prišli do zanimivega ugotovitve: da so možgani mamic drugačni, iz zelo posebni. V čem? Preve...
Dojenček ponoči ne spiJe nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......