|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Matevž
7.11.2008 13:13:07   
mam32
Prosim za recept kako se pripravi Matevž in h čemu  ga lahko vse ponudim.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Matevž
7.11.2008 13:15:14   
ada2
uh, jaz sem pa mislila, da se sprašuje za ime Matevž in sem hotela napisat, da mi je zelo všeč...user posted image

no, pomagati pa ti žal ne morem, ker nimam pojma kakšna jed je matevžuser posted image


_____________________________

Besedo KONTRA s proti razložimo in CEPCIJA je jasna brez vprašanj, tako se s kontracepcijo borimo, da bi bil na svetu kakšen cepec manj!

Ada vas ´ma rada!

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   RE: Matevž
7.11.2008 13:21:22   
mam32
ada2 user posted image user posted image user posted image . Ne ne. Zanima me tisti Matevž za v želodec user posted image .
Vseeno hvala. 

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   RE: Matevž
7.11.2008 13:21:54   
Anonimen
ada, matevž je krompir + fižol - tako kot pire krompir s fižolom.

naredi se ga pa tako: skuhaš krompir tako kot za pire krompir, dodaš nekaj fižola, malo mleka in margarine in vse skupaj dobro pretlačiš in zmešaš. Po potrebi dodaš še malo pretlačenega fižola. Jaz ponavadi zmešam in pretlačim vse kar z mešalnikom.

zraven pašejo pa krvavice, pečenice, hrenovke in tenstano zelje.

(odgovor članu ada2)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   RE: Matevž
7.11.2008 13:23:05   
Doll
najprej skuhaš krompir,ga pretlačiš,potem daš fižol v mikser ga zmiksaš in streseš v krompir,potem pa še to vse skupaj zmešaš.
Seveda prej ne pozabi solit krompirja ;)
Jaz ga ponudim k zelju,pečenicam,lahko k pohanemu mesu

(odgovor članu mam32)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   RE: Matevž
7.11.2008 13:24:40   
Natyy
Matevž je stara slovenska jed. Pri nas jo pripravimo skupaj s kislo repo.
Pripravim pa ga takole:
Skuham krompir in stročji fižol (sivček). Seveda vsakega zase.
Na ocvirkih prepražim čebulo, dodam krompir in fižol (pretlačen), Po potrebi zalijem (nekaj žličk) vode v kateri se je kuhal krompir (vedno ga kuham olupljenjega in na kocke narezanega v slani vodi) , solim in serviram.

(odgovor članu ada2)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   RE: Matevž
7.11.2008 13:29:25   
mam32
Punce, hvala vam!!!
Bom ga drugi teden dala na jedilnik skupaj z zeljem in krvavicami. Njami njami.

Še enkrat hvala in lep vikend!

(odgovor članu Natyy)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   RE: Matevž
7.11.2008 13:29:56   
Natyy
prilagam še link :
http://www.mojirecepti.com/recept/matevz.html

(odgovor članu Natyy)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   RE: Matevž
7.11.2008 13:53:31   
Nika v službi
Jaz Matevža obožujem. Mi ga pripravimo takole: ločeno kuhamo krompir in fižol (pa ne stročji, ampak v zrnju!). Vsako posebej pretlačimo in na koncu skupaj zmešamo, po potrebi še zmiksamo, če ni gladko kot npr. pire. Matevža zabelimo z domačimi ocvirki in postrežemo z zeljem ali repo.

Kalorično, ampak tako dobro. Njami!

_____________________________

..... Poljubi me nežno, ko drugi hitijo, povabi me v mesto, ko drugi že spijo.... Napravi to zmeraj, ne bodi kot drugi, ljubezen ni reka, ki teče po strugi.....
F. Lainšček

(odgovor članu Natyy)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   RE: Matevž
8.11.2008 15:27:41   
uršika***
Skuhaš slan krompir- na kocke narezan, posebej skuhaš fižol( nisem še nikjer videla, da bi dali noter stročji fižoluser posted image user posted image user posted image ) Krompir odcediš in ga dobro pretlačiš, kuhan fižol pa skupaj s fižolovko (juho, kjer se je kuhal fižol )zmiksaš- s paličnim mešalnikom. Na masti prepražiš sesekljano čebulo, ko zarumeni dodaš še sesekljan česen in peteršilj. Popražiš še samo toliko, da zadiši.
Postrežeš ga zraven krvavic, pečenic, kislega zelja, lahko tudi pečenke.

(odgovor članu Nika v službi)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Limonov-bananin kruh
Ste se naveličali običajnega kruha in bi svojemu malčku radi ponudili zdrav, sočen in slasten kruhec, ki ga bo z veselje...
Kdaj lahko otroku prvič ponudite jajce?
Jajca so precej alergeno živilo, zato naj bi jih malčkom uvajali v prehrano z nekoliko večjo previdnostjo. Vendar se tud...




Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?