|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Zamašen nosek
25.3.2005 12:22:30   
lidija14
Predvčerajšnjim smo imeli posvetovalnico in mi je pediatrinja rekla, naj nabavim pumpico za čiščenje noska, ker ima kar fejst zamašenega. Pred uporabo pumpice mu moram nakapljati v nosnice kapljice za nos, potem pa naj bi s to pumpico potegnila ven 'vsebino', ki ne spada tja noter, ampak meni to nikakor ne uspe, čeprav mu eno nosnico zaprem, pri drugi pa počasi popuščam pumpico, tako kot piše na navodilih. Potem pa kar vzamem malo vatice, jo zmočim in naredim svaljke ter mu odstranim mucike, kolikor pač gre, čeprav vse ne gre ven.

A ima katera izkušnje s to pumpico in nasvet kako jo naj učinkovito uporabim?

LP

Lidija
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Zamašen nosek
25.3.2005 12:27:46   
Anonimen
Katero pumpico pa imaš? Meni se je Chicco najbolj obnesla, druge pa ne.
Jaz sem tako naredila: 2-3 kapljice fiziološke v nosek, pa kakih 5-10 minut počakat. Potem sem ji eno nosnico zamašila, pumpico stisnila in ji tist nastavek dala v ta drugo nosnico in hitro spustila. Večinoma se je obneslo, če pa včasih ni šlo, sem ji pa potem še kakšno kapljico fiziološke dala, pa je šlo velikokrat čez kakih 15 minut kar samo ven.

(odgovor članu lidija14)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   Zamašen nosek
25.3.2005 12:40:21   
BONI*
Jaz imam Nukovo in jo pridno uporabljamo skoraj vsak dan (oz. ko se spomnim)- za redno čiščenje noska. Not dam malo fiziološke,z nastavkom na rahlo stisnem v nosek in istočasno z vakumom tudi kaj ven poberem, nato pa še z svaljkano vato namočeno z fiziološko malo spucam. Za enkrat se je dobro obneslo.

Lp,Boni

(odgovor članu lidija14)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Zamašen nosek
25.3.2005 13:10:08   
bini
pri nas se ni obnesla pumpica... morda je jest ne znam uporabljat. :(.. se je pa obneslo, da smo zlivali vanjo fiziološko tako da je kar ven teklo in je potem še vsa sluz ven pritekla :bravo::bravo: tako nam je tud pediater svetoval...

(odgovor članu lidija14)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Zamašen nosek
25.3.2005 17:23:12   
Anonimen
Mi tudi s pumpico nič ne dosežemo.:( Mali sploh ne pusti, da bimu kakorkoli prišla z njo blizu. Dokler je bil še micke, je šlo. Zdaj, pri 10 mesecih, pa ni šans.
Jaz tudi fiziološko nakapljam,potem pa fajn nekajkrat kihne in je.

(odgovor članu lidija14)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
   Zamašen nosek
25.3.2005 23:19:23   
Anonimen
Mi pa imamo sedaj neko novo mazilo, reče se mu Nisita, menda. Vsak dan, uporabljaš lahko neomejeno dolgo, mu s bebi-palčko namažem nosek od znotraj. Tako se nosek sam čisti, ko kihne. So pediatri in v lekarni ful navdušeni nad tem. Imajo tudi pršilo in kapljice, a so nama priporočali mazilo in je super.

(odgovor članu lidija14)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:





Zakaj so mame neprestano jezne?
Občutiš, da se ti jeza širi od stopal navzgor. Nekdo je pustil čevlje sredi hodnika in si se skoraj spotaknila, ko si no...
Kakšna je prava postelja za dojenčka in ot...
Ko se odpravite v trgovino z otroško opremo, osupli obstanete: koliko različnih posteljic in zibelk! Le katera bi bila n...




Vrnitev na delovno mesto po porodniški.
Admin

S kakšnimi izzivi se soočate ob vrnitvi na delovno mesto po porodniškem dopustu?