Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
grozna utrujenost pred koncem 25.3.2005 12:12:01
|
|
|
|
total
|
Joj ne vem kak je to,jaz sem do zadnjega dne bila v formi,nič zmatrana,skoz sem bila v pokretu:bravo:
|
|
|
|
grozna utrujenost pred koncem 25.3.2005 13:12:22
|
|
|
|
tascha
|
Tud jest sem taka. Zjutraj in dopoldne še nekako gre, popoldne pa groza, da o večeru ne govorim. Sploh se ne spomnim, kdaj sem kakšen film do konca vidla. :zajcek::zajcek::zajcek::zajcek:
|
|
|
|
grozna utrujenost pred koncem 25.3.2005 13:30:09
|
|
|
|
Zea
|
meni je ful pomagala dekompresija, sem imela potem vsaj tisti dan ful 'lahek' občutek!
|
|
|
|
grozna utrujenost pred koncem 25.3.2005 14:05:37
|
|
|
|
Tricia
|
Sicer ne vem če spadam v to debato, ker sem vseeno ˝šele˝ v 34t, ampak tudi mene tlači vsak dan bolj k tlem. Spim do 10h, večinoma počivam (sem na bolovanju in tak je ukaz) in zvečer sem že ob 9h trudna kot da bi bla na Triglavu. Tako sem že okrogla, da če padem na tla in me kdo porine, se ne ustavim do prvega jaška.:ups: Kaj šele bo, ko bom odštzevala dneve????:ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups::ups:
|
|
|
|
grozna utrujenost pred koncem 25.3.2005 15:33:29
|
|
|
|
lunca77
|
utrujena, utrujena :(( pa vse me boli. zjutraj se zbudim še kar pol je pa iz ure v uro bl :hudicek:. pa še :duda: me brca. sicer hvala bogu ampak zdej sm že v fazi ko bi rada da se vse skupaj počasi konča in da si lahko obujem in zavežem čevlje ne da bi zraven sopihala kot pokvarjena lokomotiva. sam jamram ampak se trudim, da mojim ne težim preveč pol pa kr paše tkole se mal na rr potožit a ne? pridne bodite pa zdržte še malo lp lunca77:nosecka: 37t
|
|
|
|
grozna utrujenost pred koncem 25.3.2005 21:09:32
|
|
|
|
bskrle
|
Utrujena! Kar navadi se!(Se hecam!) Navadi se, jaz sem ta teden 3x kar oblečena zaspala, pa niti nisem noseča, sam 2 majhni punčki(11 in 2 pa pol) imam!
|
|
|
|
grozna utrujenost pred koncem 26.3.2005 11:54:28
|
|
|
|
Natas@
|
Jaz sem pred koncem še avto vozila, okol skakala, čist tko šla na pregled k ginek. (2 dni čez rok), in mi reče ja gospa sej vi ste pa za rodit, odprta 3-4cm. Rodila v istem dnevu. Če ne bi šla k ginek bi pa še laufala okoli (tisti dan mislim). Slaba tolažba.
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?