Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 12:11:28
|
|
|
|
Lenny
|
Ojla! Lepo pozdravljena! Pri nas doma imamo dva fantka. Starejši je že prvošolček, mali škrat pa bo jutri star dve in pol.
|
|
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 12:32:36
|
|
|
|
kajalin*
|
Hojla,no kje je zdej čvek?
|
|
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 12:46:03
|
|
|
|
Lenny
|
Počakaj Mene so že dvakrat prekinili Pa ulilo se je zunaj Kofe se mi je shladil in to nima nobene veze s čvekom o otrocih Je pa naš dečko včeraj dobil novo kolo in je tako ponosen, da bi ga najraje kar v posteljo odnesel in spal z njim. In zato me jezi dež, ker je hotel danes z očijem na prvo turo.
|
|
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 12:52:13
|
|
|
|
ThinkPink
|
moje ime je Branka im sem mlada mamica ki je brez službe - Zdravo, Branka! Jaz sem tudi mlada mamica brez službe ! Po eni strani je lepo biti doma in gledati, kako raste naša pika poka in biti vedno zraven, po drugi pa bi prav pasala družba nekoga mojih let. Sem se aktivno vrgla v iskanje, pa menda bo že nekaj. Do takrat pa bom malo več na RR, pa malo več naokrog z našo carto. Je težko obvladati dve deklici naenkrat? LP
|
|
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 13:03:02
|
|
|
|
Branka Teržan
|
evo še mene ja res je lepo bit doma sam bi pa pasalo mal v službo (denar) pa mal menjat okolje
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 13:07:19
|
|
|
|
Lenny
|
IZVIRNO SPOROČILO: Branka Teržan evo še mene ja res je lepo bit doma sam bi pa pasalo mal v službo (denar) pa mal menjat okolje Res je. Če bi lahko izbirala, bi si želela 4 urni delavnik. Tam od 9. pa do 13. Ampak ne gre, zato sem lepo pridno v službi in sem vesela, da jo imam. Verjetno je v tvojem koncu s službami še težje, kaj?
|
|
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 13:07:36
|
|
|
|
Branka Teržan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Počakaj Mene so že dvakrat prekinili Pa ulilo se je zunaj Kofe se mi je shladil in to nima nobene veze s čvekom o otrocih Je pa naš dečko včeraj dobil novo kolo in je tako ponosen, da bi ga najraje kar v posteljo odnesel in spal z njim. In zato me jezi dež, ker je hotel danes z očijem na prvo turo. sej lahko čvekamo tut o vremenu, men je ok ja pa prnas tut lije ko škafa. ja glede obvladovanja je pa tko. odvisno kok so razcartane in moja prva je zelo z moje strani tak da mamo velikokrat pravi direndaj ampak gre.
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 13:09:13
|
|
|
|
Branka Teržan
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny IZVIRNO SPOROČILO: Branka Teržan evo še mene ja res je lepo bit doma sam bi pa pasalo mal v službo (denar) pa mal menjat okolje Res je. Če bi lahko izbirala, bi si želela 4 urni delavnik. Tam od 9. pa do 13. Ampak ne gre, zato sem lepo pridno v službi in sem vesela, da jo imam. Verjetno je v tvojem koncu s službami še težje, kaj? ja nič ni kaj blizu pa še poklic mam tak da zdejle ni glih neki povpraševanje čakam na december pa doma mal fušam
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 13:16:23
|
|
|
|
Lenny
|
Eto, spila sem mrzlo kavo, zdaj bom pa od same lepote kičasta Iščem idejo, kaj v pol ure skuhati za kosilo. Najprej mi padejo v glavo testenine ali pa rižota.
|
|
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 13:19:05
|
|
|
|
Branka Teržan
|
ja jst sem za rižuto mi pa bomo danes imeli juho(jo imajo obe najrajši) potem pa pohan zrezek pa ponfri in solato
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 13:20:21
|
|
|
|
Anonimen
|
IZVIRNO SPOROČILO: Lenny Eto, spila sem mrzlo kavo, zdaj bom pa od same lepote kičasta Iščem idejo, kaj v pol ure skuhati za kosilo. Najprej mi padejo v glavo testenine ali pa rižota. Halo pizza,mislim da v pol ure bo .
|
|
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 13:23:57
|
|
|
|
Branka Teržan
|
halo babnce ka vse kuhate kosilo
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 13:28:56
|
|
|
|
Lenny
|
Dvakrat me je zabrisalo ven Rižota bo! Moj mali ti bo ful hvaležen, ker obožuje riž na vse načine!
|
|
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 6.11.2008 15:24:48
|
|
|
|
Branka Teržan
|
moj je šol k zobarju mu modrostni raste pa ga boli ko pa po otroke paga ni pa ni za dočakat
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 7.11.2008 9:08:29
|
|
|
|
PIRANJA
|
modrostni boli le, če nima dovolj prostora, da bi izrastel. Potreben bo kirurški poseg!
|
|
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 7.11.2008 9:17:37
|
|
|
|
Branka Teržan
|
dobro jutro deževno jutro kak ste jst mam dans za sabo neprespano noč se je tamala kr neki zbujala pa jokcala . očitno bojo res podočniki pokukali na plano pa to baje boli. tak mi je zdravnik reku ko sma ble pr njemu zarad angine in vročine ki jo povzroča rast zobkov . sem taka kot da me je cug povozu(še dober da ne vozi blizu nas) zdej pa grem mal pospravlat, ker sem sama doma moj je šol na faks ma vaje tamale pa so v vrtcu mal časa za sebe bok bok
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 7.11.2008 9:31:44
|
|
|
|
Lenny
|
Dobro jutro še iz deževnega Maribora! Na hitro sem malo pogledala sem gor in nas komaj našla Hvala bogu, da je danes petek in grem ob enih domov
|
|
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 7.11.2008 14:57:46
|
|
|
|
Branka Teržan
|
babe kje ste ka kr bol spite danes ko je taki dan katastrofa kje je sonce pa lepo vreme. moje tamale so ko ose ker ne morejo ven. za znoret. nevem kam naj z njimi nič jim ne paše ne risanke pa pravljice ............... se tipkamo upam
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 8.11.2008 11:41:17
|
|
|
|
Branka Teržan
|
serbus . ja pa kje pa ste. a vas je to vreme čist zmatralo? jst sem pa že bla pridna sem mal fušala zdej sem pa prišla domol pa je dal moj tamalo že spat tavečo je pa obleko pa je zunaj s dedijem tak da mam mal sobote za sebe. javite se kaj da ne bom sam jst tista ko čveka (sama s sabo )
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 10.11.2008 11:26:25
|
|
|
|
Lenny
|
Ojla! Vikend je mimo, rit me boli od kolesarjenja , ker nimam kondicije, mali pa je ful navdušen nad novim kolesom in nas je včeraj "vlekel" 17,5 km. Celo dopoldne se že kregam z enim od obrtnikov , ki zamuja, da je groza! Kako ste ob Sotli?
|
|
|
|
RE: Čvek o vsem mogočem in o otrosih 10.11.2008 17:04:07
|
|
|
|
Branka Teržan
|
joj to pa je bla orng tura. no mi smo šli pa v soboto popoldne mal na sprehod julija s kolesommidva z mojim pa z vozičkom smo hodili okol 1,5ure po pa so obe zaspale ko angelčki drgač pa je bil vikend dokaj mirn danes pa je tako zaspano vreme da sem taka ko mesečnik. ja pa danes sem spet poslal eno prošnjo. držte pesti.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Zdrava črevesna mikrobiotaČrevesje in pljuča medsebojno delujeta dvosmerno prek črevesne mikrobiote, njenih presnovnih produktov in imunskega sist...
Norice ali vodene kozeNorice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...
Zadnje s foruma
Jaslice ali varuška
пеперутка16
Bi otroka raje vpisali v vrtec ali najeli varuško?