|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Koliko časa po pismu od konzilija?
6.11.2008 9:29:17   
anja31
Pozdravljene,

mene pa zanimajo vaše izkušnje glede tega, koliko časa se čaka do postopka, enkrat ko dobiš pismo od konzilija ? Namreč klicala sem na kliniko in so rekli, da naj bi konzilij sesedal ta četrtek oz. najkasneje drugi četrtek in da dobim pošto v roku 14 dni? A katera mogoče ve, kdaj bo konzilij? In kdaj po pismu običajno prideš na vrsto? Pa december bo kmalu, tako da dvomim letos.....Hvala.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 6.11.2008 9:38:44 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: KOLIKO ČASA PO PISMU OD KONZILIJA?
6.11.2008 9:32:04   
boob
zakaj pa te točno zanima. . za IUI si takoj na vrsti. . oz ko dobiš pošto, počakaš prvi dan user posted image  pokličeš in se začne. . . po zdravila lahko greš pa že prej

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2008 9:44:58   
anja31
Hvala ti boob. Ker grem prvič na postopek ivf na kliniki...enkrat sem bila pri Rešu (lani februarja) in je kar dolgo trajalo, da so mi vse preglede naredili še enkrat na kliniki...zdej se mi pa skoraj nemogoče zdi, da bo to kmalu....torej, je tako, da ko dobim M pokličem....a to pomeni, da bi se lahko špikanje začelo že v decembru, če naj bi dobila pismo do 15.11. Ravno na ta dan imam za dobit M??

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2008 10:05:09   
boob
zelo močno dvomim da boš pošto dobila do 15.11.  . . jst sm jo prejšni mesec dobila okol 22.10.
Drgač pa drug tedn v četrtek pokliči, pa povej situacijo in verjetno ti bo kr povedala ča so ti odobrili. . vem da ena punca je prejšni mesec čakala pošto, pa je prej dobila user posted image  in je klicala pa so ji kr dali zdravila. . . ker oni dobijo tvoj krton in ker imajo ful dela jim ne uspe takoj vse pregledat in poslat, zato traja kak dan več da vse skupi odpošljejo

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2008 10:19:17   
anja31
Meni je konzilij postopek že odobril v začetku oktobra, vendar so čakali sveže izvide od prolaktina in sem jaz kasneje izvide že poslala in mi je po telefonu rekla sestra Renata, da se morajo še enkrat dobiti in potem dobim pošto, kao najkasneje 14 dni.  To je bilo 3.11.
Dne 27.10. =Sestra Tatjana mi je pa rekla, da mora samo do moje zdravnice in da potem da papirje naprej...Naj bi dobila pošto že kao ta teden do 8.11. Sploh niso usklajeni.
Kaj naj naredim??? A naj še enkrat danes pokličem direktno za Tatjano, klicala sem pa 3.11. in dobila Renato. Se bojim, da jim ne dojadim s klicanjem...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2008 11:13:30   
boob
ti kr počaki do druzga tedna, če je do srede nebo pa pokliči

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2008 12:37:26   
anja31
ej boob ... hvala ti...bomo tako naredila...

(odgovor članu boob)
Neposredna povezava do sporočila: 7
10.11.2008 13:34:09   
anja31
Ojla punce....

Sem klicala na kliniko in mi je sestra Tatjana rekla, da je ravno pripravila kuverte in da danes gre na pošto. Torej jutri dobim težko pričakovano pismo iz konzilija user posted image .  A katera mogoče ve, kako poteka naprej?

user posted image  imam predvideno 15.11. (pa mal bo verjetno še zamudla)

Hvala vsem.

< Sporočilo je popravil Bonnie_RR -- 11.11.2008 12:16:16 >

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 8
10.11.2008 14:14:13   
Serendipity
IZVIRNO SPOROČILO: anja31

A KATERA MOGOČE VE, KAKO POTEKA NAPREJ?

Super! user posted image user posted image user posted image

No, midva sva dobila pismo tam nekje na sredini septembra, zadnjega septembra sva imela posvet. Ko je bil dan posveta je bil 7. dan cikla in sem dobila list - zelene barve - na katerem je pisalo približno datumsko kaj se predvideva. Pri meni je bil femoden od 31.9 do 7.11, potem klomifen (od 12.11) in nato sledi gonal.
No, tako je pri meni, ni pa nujno da je isto pri drugih barvnih listih.

Želim ti čimprej postopek z najlepšim rezultatom! user posted image

(odgovor članu anja31)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2008 22:32:35   
Luna28
Po mojih informacijah naj bi bil konzilij 18. ali 19. novembra. Letos zadnji??
LP

(odgovor članu Serendipity)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...
Endometrioza – bolezen žensk
Endometrioza je bolezen, pri kateri se maternična sluznica ne pojavlja le v maternični votlini. Bolezen spremljajo hude ...

Poljubljanje otroka na usta.
пеперутка16

Ali vi (mama in oče) poljubljate otroka na usta? Pa ga še kdo poljubi (na pobudo otroka)? Tu mislim na otroka do 3 let. starost.