|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Čevlji - Slovenska obala
6.11.2008 8:01:14   
nicimoja
Kje na slovenski obali je kakšna dobra trgovina s čevlji? Nujno nekaj dobrega rabim, pa ta vikend bom ravno dol.
Hvala za pomoč!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Čevlji - Slovenska obala
6.11.2008 8:46:34   
zmajči25
Je bolj ena žalost tukaj na obali. V Kopru imaš Peko in Alpino, v Mercator centru Ciciban-Petejan, v Intersparu La Scarpo. Lahko pa skočiš do Trsta, najbližje je Bata takoj za bivšim menim prehodom Škofije ali pa center Torri d`Europa, tam imaš Pittarello, Deichmann, Nero Giardini, Geox (zadnji dve sta višjega cenovnega razreda) in še kakšno manjšo trgovino. Neke hude izbire pa res ni.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 2
6.11.2008 9:47:52   
mama_milchy
pa še Mass je v centru Kopra; v Izoli in Luciji pa sta trgovini Ban, drugo pa kot je napisala zmajči; najbolje se zapeljat čez kjer je malo več trgovinic

(odgovor članu zmajči25)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2008 11:07:18   
nicimoja
takoj za bivšim menim prehodom Škofije

Kje greš to čez? A takoj za prehodom desno mogoče?

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2008 18:18:18   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: nicimoja

takoj za bivšim menim prehodom Škofije

Kje greš to čez? A takoj za prehodom desno mogoče?

stari center bata (takoj za mejnim prehodom desno) je zaprt; greš naprej do krožnega križišča in pol desno in na y križišču še enkrat desno pa prideš do trgovine famila in tam zraven je center bata pa še nekaj trgovin z oblačili, kjer imajo tudi čevlje vendar so cene kr visoke

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 5
6.11.2008 22:13:41   
Jelcy
Tista trgovina zraven Bate (Moderato tessile) je outlet od Max Mare zato so cene malo visje, v Benettonu zraven se pa splaca imajo tudi za otroke!

Neposredna povezava do sporočila: 6
6.11.2008 22:16:15   
Jelcy
Aja nisem odgovorila na vprasanje....jaz skoraj vse cevlje najdem v zgoraj naveeni Bati. Od elegantnih salonarjev, skornjev do superg in japonk...skratka skoraj vso obutev kupim tam...imajo pa skozi neke popuste, tako da je bistveno ceneje kot v ostalih Bata trgovinah sploh v Sloveniji.

Neposredna povezava do sporočila: 7
11.11.2008 13:43:51   
nicimoja
Punce hvala. Smo šli kar v center Trsta in sem tam našle ene super balerinke za 30 EUR. Potem smo šli pa še v Pitarello v Torri d`Europa in sem kupla še ene rjave škornje in še ene balerinke. Ful sem vesela, vse troje za 120 EUR, vse usnjeno in super mi paše na mojo grozno široko nogo.
Madona, pa me je tako vleklo v tisti Benetton na tistem križišču. E, zdaj je prepozno. Pa saj smo itak vsake toliko časa na Primorskem, pa mi naslednjič sigurno ne uide.

(odgovor članu nicimoja)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Teden otroka®: Otrok – nepopisan list
Ob letošnjem Tednu otroka, ki ga praznujemo že 70. leto zapored, in bo potekal od 7. do 13. oktobra, se osredotočamo na ...
Odlične ideje za letošnje krompirjeve poči...
Za starše smo pripravili izbor super zanimivih dogodkov, ustvarjalnih delavnic in počitnic, kamor se lahko odpravite z o...

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.