|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj bi to bilo????
25.3.2005 10:09:44   
chips
Punce pomagajte!Včeraj zvečer sem se v službi tako slabo počutila,da je kr brezveze!
V trebuhu in nad tebuhom v trikotniku me je tako tiščalo,
v ustah sem imela takšno grenkobo in občutek je bil takšen kot če bi se mi malo večji kos jabolke zataknil sredi požiralnika in nikakor ne gre naprej8ampak jabol sploh nisem jedla).Kaj bi to lahko bilo???

Vsaki ena :rozica: za meterinski dan!!!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj bi to bilo????
25.3.2005 10:14:43   
Anonimen
Mogoče so se pa začele slabosti?! :zmeden2: :(
Čas bi že bil kar pravi.

Ena :rozica: tudi zate!

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj bi to bilo????
25.3.2005 10:22:30   
malika
ja želodčne težave, pa zgaga bo začela počasi najverjetneje nagajat :(

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj bi to bilo????
25.3.2005 10:25:59   
chips
s čim si pa naj pomagam da ne bo več tako hudo???
Tako rada bi šla v bolniško pa me G. še ni dal!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj bi to bilo????
25.3.2005 10:36:12   
saba
chips ne želi si bolniške 8)

kaj ni lepo hodit s tebuhom okrog, jaz sem v 9nebesa in upam da do konca ne grem na bolniško:bravo:

saj slabosti minejo, za :duda: treba potrpet. To je pa bila kar zgaga in želodec. Pomaga pa prav jabolka, domače zdravilo namesto rupuruta.

pa srečno;)

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj bi to bilo????
25.3.2005 10:54:10   
Anonimen
chips, Donat Mg :bravo:
En kozarček ne preveč mrzlega.
Meni je pomagal tudi prepečenec, ki sem ga glodala vsakič, ko sem začutila želodec ali zgago.

Mogoče ti pa ne odgovarja citronska kislina :zmeden:
Jaz sem kar en velik čas tam okol tretjega-četrtega-petega meseca ful pazila, kaj popijem in se odpovedala pomarančam :( pa je blo boljš

Res si ne želi bolniške...jaz sem en teden doma, pa se mi že meša :grrr:

T.

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   kaj bi to bilo????
25.3.2005 11:21:53   
chips
Punce ,kaj pa delate v službi??Oz. kakšno službo imate???
Jaz sem gostinka in ne morem več elati sama v kuhinji, sploh pa ne vikende ko se folk vsuje iz kina delamo kot nori!!!!
Še za malico nimam časa tako da ob vikendih kadar delam popoldne delam nimam malice!!!

(odgovor članu chips)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   kaj bi to bilo????
25.3.2005 11:32:16   
Anonimen
Jaz sem grafična oblikovalka, delam v družinski firmi.

Če res ne moreš, pa reci svojemu G :bravo:

(odgovor članu chips)
  Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Zgodbe malih junakov: Potrjen je bil sum p...
photo
Spomnim se, da osebju v porodni sobi nisem želela povedati, kako bo fantku ime, saj sem želela, da je najprej postopek m...
Tako je videti porodnica po 36 urah rojevanja
Ko popusti adrenalin, ki ga je bilo telo polno ob rojevanju, postane telo težko, utrujenost gromozanska, v rokah pa drži...

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?
gagaga

Bi obiskovali zobozdravnika, ce do njega ne vozi lokalni promet, se pravi bi se morali vedno odpraviti z svojim avtomobilom ali iskati drug nacin prevoza?

da (88%)

ne (12%)

Število vseh glasov: 48

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!