|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   strah
25.3.2005 9:18:40   
TANTRA
Drage moje,
po težki noči bi se vam rada zaupala. Sinoči sva se z mojim pogovarjala in na plan so prišle besede, ki so me šokirale.
Moj dragi je odkar sem zanosila bolj rezerviran. Tega nisem niti tako opazila, saj sem se slabo počutila in sem mislila, da je to vzrok. Včeraj pa je začel, da najin odnos ni kaj preveč dober, da se premalo pogovarjava, da se je odkar sem zanosila ohladil.
Da ne čuti toliko kot bi rad, da bi bila srečna. Ni navajen družinskega življenja, ker ga nikoli ni imel. Naenkrat je vse narobe....Strah????
Zjutraj me je tolažil, da bo vse v redu, da čuti, da bo. Da pa ne ve, če me lahko ima tako močno rad, kot jaz njega. Tega odgovora mi ne more dati...
In tu še otrok...
Zbegana sem, ali se boji odgovornosti, je zgolj strah ali se čuti, da je ogrožen zaradi otroka....
Ne vem, toda tole je vse skupaj slabo za moje :nosecka:...
Zdi se mi, da je vse skupaj ?????
Neposredna povezava do sporočila: 1
   strah
25.3.2005 9:24:09   
Janika
Definitivno je to strah. Tudi v moški so noseči samo na drugačen način. Kot moški se mi zdi da se pocutijo se bolj odgovorni za druzino, ki se pripravlja, ze zato ker so moski in morajo biti glave druzine zaradi druzbenih navad.
Ne znajdejo se, niso kot me ki se tukaj druzimo si pomagamo in se pogovarjamo. Sami poskusajo resit problem ki nastane v njihovi glavi.
Zjutraj te je tolazil, se mi zdi da ti hoce povedati da potrpi z njim da se trudi in bo uspelo.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   strah
25.3.2005 9:39:30   
darjatimci
Še ena mevža več,ko pa pride otrok se mu pa zmeša od ljubezni,ti naši moški so res vredni svojega denarja dobro,da se me ne ustrašimo vseh odgovornosti,ki se nam nalagajo,ker bi potem že izumrli.Zdaj,ko največ rabiš se moraš pa še z njim ukvarjat,glavo pokonci!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   strah
25.3.2005 9:46:05   
Skorpija
Tantra nikar ne vzemi tega preveč resni in ne boj se. Za moške so to velike spremembe in rabijo dosti časa, da se vklopijo. Midva sva imela zelo podobne pogovore, ko sva se selila in tudi mene je bilo strah ampak sem ga pustila pri miru in mu samo dala vedeti ob vsaki priložnosti, da ga imam zelo rada - zdaj pa ne morem verjeti, da dejansko živiva kot družinica in je vse Ok.

Torej mirno, misli na lepe stvari in daj mu čas. Bodi brez skrbi, da bo z občutki prišel za tabo!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   strah
25.3.2005 10:16:50   
KATY&TIMMY
ciao!kaj naj ti napišem?karkoli ti bom ne bo nič lažje:zmeden2:po moje je to strah pred odgovornostjo,po vsej verjetnosti ga bo minil:zmeden2:,nočem te pa strašit,lahko se pa bo končal tako kot pri meni:hudicek:,enostavno bo rekel tako ne gre več.............:zmeden2::zmeden2:opažam,da so moški,določeni,ne rečem vsi,zadnje čase take reve kar se tiče teh stvari!!:hudicek:najrajši bi samo uživali,pol se pa pri 50 spomnejo da so sami in na vrat na nos iskat nekoga......:hudicek:
kar se tebe tiče,vse boš preživela,ne bo lahko,vendar bo.verjemi da 100% poznam tvoje občutke,2 leti nazaj sem jih na lastni koži preizkusla,in zdaj sva z Timijem srečna družinica,brez enega bojazljivca,brez hrbtenice in j***!!!!!!!!:hudicek:ker sem mlada:zmeden2: imam še celo življenje pred sabo in dovolj časa da najdem kaj boljšega:zmeden2:če jih je še kaj na trgu,ker ta pametni so vsi zasedeni:zmeden2::)-
ne vem če bo tvoj primer isti,lahko je samo strah,ki bo minil:hudicek::)-nikar pred časom ne paniko zganjat,počakaj pa boš vidla.sploh pa zdaj ko si :nosecka: moraš toliko bolj pazit na :duda: .upam da se bo srečno končalo;)

lp,Katja:morje::morje::morje::morje::morje:

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   strah
25.3.2005 10:25:51   
Anonimen
In kaj zdaj ta tip sploh hoče? A da si ti nesrečna, da te skrbi ali to, da je on ta glaven in ne otrok? Zakaj je to temo sploh načel? Kaj bi pa zdaj rad? A najprej te straši, da te nima toliko rad, kot ti njega, potem te pa tolaži, da bo vse dobro? A je mal ****nen ali kaj? Madona so bebci teli dedci (O.K., ne vsi, da ne bo kakšn zamere). Kot bi zanalašč sol nalagal na rano. Meni se to zdi tako, če takole blebeta brez kakega konkretnega pojasnila, kaj bi sploh rad.

(odgovor članu TANTRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   strah
25.3.2005 10:49:46   
pi
Meni se pa tvoj mož sploh ne zdi bebec, zelo pogumno od njega da se upa pogovarjat o tem Mislim da vsak moški čuti nekaj podobnega, vendar je večina od njih tiho in ponavadi popivajo, letajo za drugimi ženskami ali kaj podobnega.
Mogoče je samo ljubosumen in se počuti odrinjenega. Potrudi se da bosta kljub :nosecka: in :duda: imela vaine skupne trenutke. Ne smeš zaradi :nosecka: obrniti vajinega odnosa na glavo.
Jaz bi pred leti ko sem bila prvič noseča skoraj izgubila ljubečega moža in dobrega očka. Moj mož ni bl tako pogumen kot tvoj da bi načel pogovor, jaz pa preveč slepa. Ko sem zanosila nisem videla drugega kot sebe in otroka sploh nisem opazila kako trpi in se oddaljuje od mene. Na srečo mi je moja dobra prijateljica odprla oči še prejkot je bilo prepozno.
Sedaj sem spet noseča in se zelo trudim da ne bi zgodilo isto kot prvič.

Želim ti lepo srečno življenje z možem in :duda:.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   strah
25.3.2005 11:24:49   
Janika
Ne se jezit name zdejle, ampak rada bi Vas vprasala nekaj.
Preden ste zanosile, ste se pogovarjale s svojimi dragimi o tem, ce so sploh pripravljeni imeti otroka???
Poznam kar nekaj primerov, ko se je to zgodilo, moski ni imel pravice odločanja o obstoju tega otroka, zenska si to pravico ko je noseča prilasti, potem pa pricakuje veselje.

Kaj pravite?

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   strah
25.3.2005 12:03:52   
pi
Janika ti dam čisto prav. Za tako pomembno odločitev morata biti dva.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   strah
25.3.2005 12:21:11   
darjatimci
O tem ni dvoma.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   strah
25.3.2005 12:39:12   
gaja*
hej,
poznam primer, ko je moški (bodoči očka) dva dni bruhal od šoka, zdaj je pa čist nor na :duda:!!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   strah
25.3.2005 12:44:48   
bambi
Ah, jaz pa mislim, da je to sedaj samo strah pred neznanim in občutek odrinjenosti.... saj moramo priznati, ženske, da ko zagledamo :roza: mislimo samo še na :duda:, na sebe, cel čas je tema dojenček, naši nosečniški problemi...... očetje pa stojijo ob strani in samo opazujejo, njihovo telo se ne spreminja, v njih ne raste otrok..... oni dobijo ta čustva, ki jih me gojimo do :duda: že od prvega dne, ponavadi šele ko začutijo 1. gib ali ko otrok šele pride na svet.... Jaz to po eni strani razumem, po drugi strani pa bi morali moški tudi razumeti nas, da nas dajejo hormoni, da nas je strah da ne bi bilo kaj narobe in da avtomatsko mislimo še samo na :duda:.....
Vsi moški pa tudi niso tako slabi in včasih resnično potrebujejo samo pozornost in veliko ljubezni.... Tantra in pisala si, da tvoj nikoli ni imel družine, mogoče pa ga je zaradi tega strah, da ne bo zmogel.... Verjemi, da se vse uredi in vse preveč cirkusa delamo okrog teh naših ljubih :duda:, saj so samo mali človečeki, ki bojo živeli enako kot mi in se ljubili enako kot mi.....samo navaditi se bo treba en na drugega, kar pa zagotovo ne bo tako težko.....

:rozica::rozica::rozica::rozica::rozica::rozica:

Bambi

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   strah
25.3.2005 13:03:59   
TANTRA
Punce, hvala,
midva sva se skupaj odločila, da preneham z KT in vedel je, da imam ovulacijo... Res pa je, da sem 3 mesec zanosila in da je bilo presenečenje, da nama je tako hitro uspelo. Sva se tudi o tem pogovorila in je rekel, da je zelo vesel, da bo očka....
No, prišlo je obdobje, ko sem se počutila slabo in sem res bila bolj za eno slabo rabo. Manj sem hodila okrog, ker sem se slabo počutila. Morda sem ravno v tem času prezrla, da se v sebi žre, da ga skrbi kako bo, da je zmeden...:zmeden:
Se pa sedaj kaka dva tedna počutim bolje in včeraj sem nama pripravila lepo kosilo, spekla sladico...Mu pokažem slikico iz UZ, povem za težave. Zvečer pa plaz besed..
Pol mi pa reče, da do mene ne čuti toliko kot bi moral, kot si zaslužim...
Da ti vse dol pade....:((:((:((

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   strah
25.3.2005 13:20:50   
Anonimen
Evo. Še enkrat: In kaj bi zdaj rad?

(odgovor članu TANTRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   strah
25.3.2005 13:42:10   
TANTRA
Ne vem, nisva govorila. Tolaži me, da bo vse ok, meni pa to kaj malo pomaga.
Mislim, da se bova morala čez praznike odločiti in resno pogovoriti...

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   strah
25.3.2005 13:42:24   
mujcek
mogoče pa ga daje ljubosumlje; verjetno je razmišljal, da ko pride :duda: ne boš imela več toliko časa za njega in ti je to nekako podzavestno zameril in misli, da te nima več tako rad??? :zmeden2:

Ne so obremenjeva t toliko z moškimi izjavami, ker včasih jih nekaj prime in takšne izjave dajejo, da je groza, potem pa se me revice sekiramo po nepotrebnem, ker čez 2 dni bodo pa že čisto drugače govorili...:grrr:

Isto je npr. pri mojem, ko včasih govori kako si želi :duda:, potem pa me tam 2x na mesec preseneti z izjavo: kaj če bi se midva zaščitila? Včasih jih res ni mogoče razumeti :((

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   strah
25.3.2005 13:46:35   
baguSka
Jst mislm da si teh besed nebi smela vzet preveč k srcu.. vem da boli. Ampak pomoje so ble to le besede v paniki.. nevednosti.. besede strahu.. zmedenosti. Definitvno se pogovor z njim da ti bo laži in ga vpraši če je resno mislu!! Sm skor sigurna da bo reku ne in pol bo vse dobr.

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 17
   strah
25.3.2005 17:34:00   
Anonimen
Ja Janika povem ti da sta se moja hči in partner veliko pogovarjala o otročku nič ni bil proti,seveda ker je bil siguren,da moja hči ne bo omela otrok,kar ji je ginekolog tudi povedal.
Pol pa strela iz jasnega v tretjem mesecu nosečnosti ostane sama-hvalabogu lahko sedaj rečem.

(odgovor članu TANTRA)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
   strah
25.3.2005 22:00:59   
Nyah*
Ja grrrrrrrrooooooozaaaaaaa:grrr::grrr::grrr::grrr:, kaj vse sem pa tukaj prebrala, da bi jih vse v rit brcnil, te mevze!!!

Misli, ful kao hocejo :duda:, veseli so, ko izvejo za :roza::modri:, potem pa, ob prvi hujsi slabosti, slabem pocutju,..., ko niso vec edini na svetu za nas (vas) in ko se enkrat v zivljenju nekdo ne posveca samo njim, revckom ubogim, pa takoj halo zganjajo!!!

Da bi ponorel, ni kaj, mislim, saj se gre tudi za njihove :duda:, vsaj takrat bi lahko nehali misliti le na svojo rit!

Joj, Tantra in ostale, res sem jezna, upam, da se pri meni ne bo zgodilo kaj takega!

Tantra, ti misli nase in na svojo zeljeno :duda:, pogovorita, se, upam, da bo vse ok!:rozica::rozica:

Naj te :angel::angel::angel: cuvajo, tebe in tvojo :duda:!

(odgovor članu TANTRA)
Neposredna povezava do sporočila: 19
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Nuhalna (vratna) svetlina in ultrazvočni p...
photo
Večina mladih mamic in nosečnic v Sloveniji je že seznanjena, da lahko s pomočjo ultrazvočne preiskave v zgodnji nosečno...

Odvajanje od plenick
maca83 RR

Kaj vam najbolj pride prav?

kahlica (61%)

nastavek za wc (18%)

uporabljamo oboje (15%)

od rojstva brez plenick (5%)

drugo (2%)

Število vseh glasov: 66

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!