|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   kaj bi to bilo...
25.3.2005 9:10:06   
lucika
vem, da se slisi totalno zmešano, pa bom vseeno poskusla vprašat....
torej. dojencka delama ze od septembra. vsak mesec razocaranje. tudi ta. m sem koncala v soboto. bila je normalna, tak bolj švoh, kot ponavadi. ampak...še vedno imam občutek, kot bi imela m. me nekaj zvija, špika...tak obcutek kot ga imam prva dva dni m. ponavadi se neha prej kot m, zdaj pa se kar traja,...
drugega nic, razen slabosti tu in tam, pa pomladne utrujenosti...nobenih drugih znakov na podvozju, samo tega cudnega obcutka.

sprasujem vas, ker tule gor pa resnicno preberem vse živo. ene imatem se med nosecnostjo, ene....vse je mozno, ne? torej, kaj mislite?

lepe praznike!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   kaj bi to bilo...
25.3.2005 9:12:42   
Mikec
Naredi test, zelim ti :modri::roza:..
Ce pa crtic ni se pa vcasih pojavijo tudi znaki nosecnosti zaradi prevelike zelje po njej...
Upam da to ni to...
Torej zelim ti :modri::roza:

Lp

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   kaj bi to bilo...
25.3.2005 12:53:21   
borovnička
lucika, tukaj še ena taka. Pred 3 dnevi se ta hudič od m nehala tečt, ampak mam še zmer tako rahlo bolečino v spodnjem delu trebuha.

Ma bi mogla it po test, pa kar nimam poguma, da ne bo spet razočaranje.

bomo kr pestke držal :miska::miska::miska: pa čin čin na :modri::roza:!

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   kaj bi to bilo...
25.3.2005 13:46:28   
mujcek
Vaju čisto razumem, ampak če želita vedeti pri čem sta, bosta mogle po test stopiti...

Če še nista pripravljeni na rezultat, pa še počakajta s testom, če sta srečki :nosecka: potem bosta do prvega pregleda že ugotovili rezultat :)

Držim :miska: za :modri::roza:

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   kaj bi to bilo...
25.3.2005 13:49:16   
baguSka
No tud jst sm mela take filinge - pa še žejna na kubik sm
bla zravn, pa skoz sm lulat hodila. Test je biu negativn.

Več sreče prihodnjič - vama pa držim pesti.

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   kaj bi to bilo...
25.3.2005 23:21:48   
lucika
ma neeeee, nisem misla tako, da mi zdaj prepokujete če sem ali nisem...

toliko, ce je kaka taka, ki je mela m, pa je bla noseca. skor ne upam upat, da bi bla glih jaz men tistimi nekaj, ko jim je to uspelo. pa ce je katera taka, kak je sploh zvedla, da je noseca?

(odgovor članu lucika)
Neposredna povezava do sporočila: 6
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

3D/4D ultrazvočni pregled obraza
Kaj lahko vidimo s 3D/4D ultrazvočnim pregledom obraza pri plodu?
Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?