Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: kavica za vse klepetulje 5.11.2008 9:11:27
|
|
|
|
Vrtnica79
|
Jutro, hvala za kavico. Pri nas pa se pravkar sonček kaže, nič ni dežja!
|
|
RE: kavica za vse klepetulje 5.11.2008 9:13:02
|
|
|
|
Shorty_
|
pošlji sonček še v Ljubljano pjosim
|
|
|
|
RE: kavica za vse klepetulje 5.11.2008 9:14:35
|
|
|
|
smrka
|
mmm dobra kavaaaa :) Jest sem doma ker mi je hcera malo bolanckana bla, no glavno da ji je boljse danes in jutri gre v vrtec.
|
|
|
|
RE: kavica za vse klepetulje 5.11.2008 9:17:12
|
|
|
|
Vrtnica79
|
OK, bom malo pihnila v vašo smer naj tudi vas obsije . Kaj počneš, nimaš nič kaj pametnega za delat? Moja mala spi 2. rundo, tavečja je v šoli jaz pa kofetkam
|
|
RE: kavica za vse klepetulje 5.11.2008 9:21:08
|
|
|
|
Shorty_
|
Evo jz lenarim za računalnikom, poslušam musko n se psihično pripravljam na popoldanski šiht, Smrka me vesli da je mala bolje
|
|
|
|
RE: kavica za vse klepetulje 5.11.2008 9:24:12
|
|
|
|
smrka
|
a so po sloveniji trgovine tudi ze zasute z bozicnimi okrasi... tle je noro.. pa saj bozic nima vec svojega cara ko pride.. nas te reklame in trgovine total posiljujejo s temi okrasi in vse kar pase zraven
|
|
|
|
RE: kavica za vse klepetulje 5.11.2008 9:29:21
|
|
|
|
Shorty_
|
IZVIRNO SPOROČILO: smrka a so po sloveniji trgovine tudi ze zasute z bozicnimi okrasi... tle je noro.. pa saj bozic nima vec svojega cara ko pride.. nas te reklame in trgovine total posiljujejo s temi okrasi in vse kar pase zraven Ja na žalost men gre tud to blazno na živce, zdej bojo začel še z reklamami za igrače med risankami...ah bo že. Likat bi morala pa se mi ne jubi najbolj.... bom malo likala pa mel čvekala
|
|
|
|
RE: kavica za vse klepetulje 5.11.2008 9:33:59
|
|
|
|
smrka
|
Jest sem se zmer v pizami, tamala pa pred tv................ k je tako vreme turobno se nama nic ne da.... oh.. se kosilo bo treba prpravt
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?