|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Bodo tablete pomagale?
5.11.2008 0:09:14   
monika22
Pozdravljene!
Po dolgem času sem spet med vami.. Željenega user posted image  še nisem zagledala.
Za mano sta 2 spontana splava v lanskem letu, zadnji je bil novembra 07, in od takrat nama še ni uspelo. Sedaj mi je ginekolog predpisal Dabroston in Klomifen, ter predlagal merjenje bazalne temperature. Ciklus je vedno trajal 28 dni in menza ni nikoli zamudila. A mi bojo te tablete pomagale, da se plod ohrani. Je že katera imela podoben primer in ali se je vse končalo z user posted image ?
Hvala vsem za odgovore...

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 5.11.2008 14:24:11 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: kako je blo pri vas?
5.11.2008 7:32:09   
Anonimen
Klomifen je za spodbujanje ovulacije, dabroston pa za debelitev sluznice. Samo dabroston ti pomaga pri vgnezditvi.

(odgovor članu monika22)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2008 8:58:24   
mama_milchy
IZVIRNO SPOROČILO: skuštrana suzi

Klomifen je za spodbujanje ovulacije, dabroston pa za debelitev sluznice. Samo dabroston ti pomaga pri vgnezditvi.

monika22, kot je napisala skuštrana suzi; obe tableti ti bosta pripomogli k hitrejši zanositve; ne obupaj, tudi zate bo kmalu posijal sonček user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2008 9:17:55   
Anonimen
Jaz sem v 12. tednu pričela rahlo krvaveti, pa sem dobila Dobroston tablete za preprečitev spontanega splava ... zdaj sem pa že v 36. tednu.

(odgovor članu mama_milchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2008 9:37:39   
Anonimen
jaz sm jemala dabroston da bi se plod ohranil in sem mogla pač skoz ležat in čim manj hodit da ni šlo naprej,tako da zdej sem pa srečna mamica 1 letnega sinčkauser posted image tko da to je vredo da jih imaš ker ti bo pomagal in upam da vama čimprej uspeuser posted image

(odgovor članu mama_milchy)
  Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2008 11:30:04   
gossip girl
živjo. Ko berem tvoje objave, je tako kot bi brala o sebi. Prosim ne se sekirati, ker vama bo uspelo. Jaz imam za sabo 2 splava (v bistvu 2 abraziji). oba sta se zgodila lansko leto, zadnji decembra. Nisem obupala in evo ravnkar vstopam v 12 teden nosečnosti. Upam in vrjamam, da mi bo tokrat uspelo. Nisem jedla nobenih tablet, je pa fino, ker so ti nekaj dali. Vrjamem da ti bodo 100% pomagale, le misli pozitivno. Glede na to, da si bila v enem letu kar 2x noseča, vrjamam da ti maternica le sporoča da je pripravljena, saj drugače se plod tudi prejel ne bi. Priznap pa da sem kar malo "vraževerna" in sem si ravno s tem namenom kupila Slovar vilinskih simbolov avtorice Marjetke Jeršek, tam sem našla vilinski znak za rojstvo, ga dnevno nosila pri sebi (predvsem močno vrjela) in poglej že 1 mesec neskončno veselje. SREČNO. PS: če piješ kavo (tudi Nes), takoj nehaj...se splača

(odgovor članu monika22)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2008 14:31:06   
Anonimen
ja glede kave se strinjam k jaz sm coffeeholikuser posted image in sem zato še težje zanosila ko sm pa takrat zagledala user posted image sm pa takoj nehala in niti požirka nisem naredila do pred 3 meseci.

(odgovor članu gossip girl)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2008 15:18:31   
Bojana82
Kaj pa kapučino, se lahko pije ali tudi ni priporočljiv??!! user posted image

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2008 21:07:11   
monika22
Hvala vam vsem za spodbudne besede... Res upam, da bo uspelo... Gede kave bo pa treba nekaj ukrenit, ker jo obožujem.
Zadnje kaj umre je upanje!! In to vem.. Ampak včasih je res tako teško... Ja gossip girl tudi jaz sem imela abrazijo v obeh primerih. Pri drugem smo čakali, da bi se samo sčistilo, ampak nazadnje so se odločili da oni to sami naredijo. Lansko leto se nama je 2x ponesrečilo, letos pa upam da bo uspelo. Čeprav me malce skrbi glede na to da skoraj 12 mesecev ni prišlo do oploditve. Po mojem je tudi psiha malo kriva...
No vglavnem javim Vam kako in kaj...

Papa

(odgovor članu Bojana82)
Neposredna povezava do sporočila: 9
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in oploditev
Ovulacija je sprostitev zrelega in za oploditev sposobnega jajčeca v jajčniku ženske. Nastane praviloma v sredini menstr...
Motnje menstrualnega ciklusa so precej pog...
Vsaka ženska obdobje pred menstruacijo in med njo doživlja drugače. Motnje menstrualnega ciklusa so različne in pogoste....

So vaše menstruacije boleče?
пеперутка16

Zadnje čase imam tako boleče menstruacije, da se celo onesvestim..nujno je, da mi da injekcijo in to je to..In zdaj, ko se staram, ko se staram. Stara sem 29 let, še nisem rodila itd.