|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Posteljica z izvlečnim predalom ?
4.11.2008 22:38:44   
Lorencia
Mene pa zanima, kakšne so vaše izkušnje s posteljicami, kjer je spodaj izvlečni predal?
Zanima me ali imajo pri nastavitvah stranic, kakšne pomankljivosti - predvidevam, da ne gre stranica tako dol, kot če ni predala spodaj.

Skratka zanima me razen dobre strani ( privarčuješ prostor ) ali je tudi kakšna slaba stran tega.

V mislih imam takšen tip posteljice :

http://www.lip-poljcane.si/index.php?lang=si&page=proizvod&categorie=1&id=5

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Posteljica z izvlečnim predalom ?
4.11.2008 22:42:12   
Doll
Mi imamo podobno.
Stranica gre dol,ampak do tal ne.Malo več od polovice,če me zastopiš.
Slabe strani ne vidim.Jaz notri dam posteljnino

(odgovor članu Lorencia)
Neposredna povezava do sporočila: 2
5.11.2008 18:25:41   
bučibači
joj, men se tud full dopade ena  izmed njih ( frančeška..) koliko pa imajo kaj cene? se da kje videti?

Lorenčica, tudi gledam takšne s predalom spodaj, pa ne razumem, zakaj ne bi šlo isto dol, kot pri ostalih, saj ko je predal čisto notri, je isto kot, da ga ni,ali,....? 

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 3
5.11.2008 18:29:31   
Doll
bučibači ne gre stranica dol,ker je ob strani zareza,ki omogoča stranici da se spušča gor in dol,če si lahko predstavljaš ;)
Če bo katera kupovala mi bomo svojo prodajali čez kakšen teden ali dva

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2008 18:51:24   
bučibači
Hvala Doll, sedaj razumem; glede ponudbe- večinoma vse stvari bom dobila rabljene, tudi posteljico bi lahko, pa sem se odločila, da edino to stvar želim, da ima novo, ker jo imam namen uporablati, do nekje 5-6 leta, vzela bom takšno, ki je večja, in se lahko spremeni v mladinsko. hvala vseeno, me pa zanima, glede na to, da imaš izkušnjeuser posted image , katero vzmetnico priporočaš?

pa pa

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2008 18:54:03   
Doll
bučibači katero posteljo,boš kupila da se spremni v mladinsko.sama ti lahko povem,da je vse larifari,recimo postelja 140 x 70 ,da se razstavi v mladinsko.Verjemi,že pri 3 letih otrokove starosti boš razmišljala o večji postelji.
Lahko ti povem,da bajne denarje za posteljo ne daj,je čisto vseeno ali kupiš 120 x 60 ali 140x 70.
Naš je dobil pograd pri 3 letih 200 x 90 .

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2008 18:54:43   
Doll
Vzemtnico sem jaz kupila preko neta.namreč sama dam na to,da je vzmetnica proti pršicam ipd

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2008 19:02:12   
bučibači
vidiš, jaz pa striktno vztrajam, da naj bi bila 140-70, ravno zaradi tega, da bi bila za dlje časa , to da je larifari, sem že sama pomislila, res pa je, da zaenkrta gledam te stvari samo po netu ( bolniška).s kakšnim namenom, ste pa že pri 3 letih odločili za nakup pograda? Iz druge potrebe kot to, da je posteljica premajhna,...?
ja, za vzmetnice se strinjam,  midva  imava dormeo, in razmišljava , da bi kupila tega. sem pa gledala po netu neke proti alergijske, ki nevem kako se jim reče 8 na netu), pa nevem, če jim naj zaupam.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 8
5.11.2008 19:07:25   
Doll
Nič ne bo za dalj časa :)  ,no saj boš videla

otrok potrebuje ,kako naj se izrazim,prostor-edino to mi zdaj pride na pamet.V posteljici je bilo spanje obup,vedno udarjanje v stranice,nima nobenega prostora za manevriranje user posted image ponoči.
odkar spi na veliki postelji.Spanje je boljše zanj in za nas

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 9
5.11.2008 19:11:36   
bučibači
ej, hvala za nasvet!!zdaj imam pa spet načrte podrte; imam pa spet kaj za razmišljat,...user posted image user posted image

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 10
5.11.2008 20:34:41   
Paštetka
Nam so po naročilu naredili posteljico oz. priredili Mali princ (140x70).
Spodaj imam 2 predalnika (vedno polna user posted image ). Stranice so fiksne, se pa dviga oz. spušča dno posteljice. In prav nič ne pogrešam spuščanje in dviganje stranic. Je pa postelja tako narejena, da se potem enostavno lahko obe stranici vzameta vstran in je naprej otroška posteljica, ko je otrok dovolj velik, da lahko sam spleza dol. Gor sem dala potem samo zaščitno ograjico, da je ob strani lahko splezal sam dol.

http://www.220stopinjposevno.com/220730-food-styling.html

(odgovor članu bučibači)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...
FOTO: Čudež poroda ujet na fotografiji
photo
Veliko žensk ni ravno navdušenih nad tem, da bi jih fotografirali gole in to še med tako intimnim trenutkom kot je porod...

kontracepcija
ožbejka

kaj menite o sterelizaciji?

vredu (40%)

se ne strinjam (27%)

ne vem (33%)

Število vseh glasov: 247

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!