|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Uvajane v vrtec
4.11.2008 22:28:17   
Srečk@
Prosim, če mi lahko poveste kako in kdaj ste se poslovile z vašimi sončki, ko ste jih postopoma puščale v vrtcu?

Ali ste odšle tako, da niso opazili ali ste pristopile do njih, jih polupčkale in rekle "pa, pa"? Kaj pa, če so jokali?

Hvala. S.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Uvajane v vrtec
4.11.2008 23:18:10   
frutka_
Jaz ga nisem uvajala. Prišel je v vrtec in je tam ostal. Nismo imeli nobenih težav. Poglej malo med spet. teme pas boš našla veliko napisanega o uvajanju.

(odgovor članu Srečk@)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2008 23:51:10   
zinkazi
Pozdrav! sem zaposlena v vrtcu. Največ sem delala z mlajšimi otroci in se veliko ukvarjala s tem kakšno uvajanje je najboljše. Moje izkušnje si lahko preberete na:  http://www.radostbivanja.org/index.php?option=com_joomlaboard&Itemid=60&func=showcat&catid=8

(odgovor članu frutka_)
Neposredna povezava do sporočila: 3
4.11.2008 23:58:43   
tweed
Pri nas sem jo jaz uvajal in (ker imam pač vedno čas) sem hodil z njo 3 tedne. Prvi teden sem ostal do kosila in v bistvu pomagal vzgojiteljici tudi pri drugih otrokih. Drugi teden sva tudi spala tam, tretji teden pa sva začela tako, da sem jo dostavil, se 5 minut igral zraven in nato povedal, da zdaj pa grem in se vrnem, ko bo čas za spanje. Malo je bilo nejevolje, vendar nič pretresljivega. Od takrat pa jo dostavim in (ker imam pač še vedno čas) se nekaj minut igram v igralnici, potem me pospremi v garderobo in odide nazaj, jaz pa domov. Stara je 2,5 let, v vrtcu pa je 10 otrok (lani 7). Začela pa je točno z 2. RD.
LP

Vsak dogodek je pozitiven iz določene perspektive.
Neli se je to poletje naučila plavat brez rokavčkov...
Rea pa se potopi pod vodo in vstane z nasmeškom...

(odgovor članu Srečk@)
Neposredna povezava do sporočila: 4
5.11.2008 9:07:13   
mama_milchy
po moje je odvisno od otroka do otroka; mi smo Žiga pripeljali, ga pospremili v igralnico, med tem ko je on razgledoval naokoli sva se preobula v copate ampak smo bili z njim par minut pol pa je kr vzgojiteljica rekla, da lahko gremo ker ne bo težav. in res že prvi dan je ostal v vrtcu od 8:30 pa vse do kosila, po kosilu sva ga prišla iskat. Star je bil 15mesecev in je brez težav hodil v vrtec in še danes je tako user posted image

(odgovor članu tweed)
Neposredna povezava do sporočila: 5
5.11.2008 9:26:16   
Ninica
Pri nas pa je bilo tako; prvi dan sem jo pustila do 10.30 in prišla potem po njo. Seveda ko me je videla je user posted image . Drugi dan sem jo pustila da je pojedla kosilo in sva šli počivat doma. Doma je še med spanjem kolcala, ker je toliko tulila v vrtcu. Potem tretji dan je pa že ostala do konca, tam je tudi spala. Tak, da smo prvi teden tuliliuser posted image  zjutraj ko smo se poslovili. Poslovili smo se zelo hitro. Predala sem jo vzgojiteljici, čeprav smo jo prve par dni kar trgali iz mojega vrata, ampak je bilo vse nahitro. Pomaham. Mama pride. In pa pa! Potem pa se je tako lepo navadila, da je že 3. teden kar sama stekla proti njihovi skupini. Z njo ni nobenih problemov, tudi pri spanju ne, zaspi sama na ležalniku.

LP, Ninica

(odgovor članu mama_milchy)
Neposredna povezava do sporočila: 6
5.11.2008 9:27:24   
Ninica
Ja res. Sem pozabila, da je bila takrat stara skoraj 1. leto. Malo je manjkalo.

LP, Ninica

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 7
16.11.2008 17:06:45   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Srečk@

Prosim, če mi lahko poveste kako in kdaj ste se poslovile z vašimi sončki, ko ste jih postopoma puščale v vrtcu?

Ali ste odšle tako, da niso opazili ali ste pristopile do njih, jih polupčkale in rekle "pa, pa"? Kaj pa, če so jokali?

Hvala. S.

Uvajanje me še čaka...user posted image Iz izkušenj pa ti povem, da se bolje odnese krajše uvajanje...ne nekaj tedensko. Na začetku si mogoče krajši čas prisotna z otrokom. Nato se poslovita, naslednji dan ponoviš za mal daljši čas, pa tretji dan oddideš, če se zaigra za 15-30 min. Ponoviš četrti in peti dan ali pa ga pustiš za uro-dve. Vse je odvisno od otroka in tudi od tebe. Kako boš sprejela vzgojiteljico, ji boš zaupala,...

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Srečk@)
Neposredna povezava do sporočila: 8
16.11.2008 17:09:33   
tosja

IZVIRNO SPOROČILO: Ninica

Tak, da smo prvi teden tuliliuser posted image  zjutraj ko smo se poslovili. Poslovili smo se zelo hitro. Predala sem jo vzgojiteljici, čeprav smo jo prve par dni kar trgali iz mojega vrata, ampak je bilo vse nahitro. Pomaham. Mama pride. In pa pa! ležalniku.

Vidiš to je velika napaka!!! Potem je vzgojiteljica tisti zmaj,ki trga otroka od mame,očeta. Ko ti zaupaš vzgojiteljici, daš otroka vzgojiteljici v naročje (če joka) in se posloviš!

Ko hodiš, pojdi zmeraj do konca...

(odgovor članu Ninica)
Neposredna povezava do sporočila: 9
16.11.2008 18:43:12   
Nončika
mi težav z uvajanjem nismo meli. smo ene 2-3x šli na ogled v vrtec. se je vedno igrala. nato pa smo zares štartali 1.9. sem šla z njo v skupino, se je zaigrala. vmes sem jaz pobegnila. ko je opazila, da me ni je planila v joč. je jokala in me klicarila. vzgojiteljica je pokazala, da naj ne hodim nazaj in naj jo pustim. me bodo poklicali, če bo velki problem. pa me niso. res pa je, da je v skupini tudi fantek s katerim se dobro poznata in sta si bila en drugemu v veliko moralno podporo. že 1 dan je spala tam, seveda poleg tega fantka. drugi dan je bilo ok. drugi teden v vrtcu pa je kar sama šibala v igralnico.

3 datumi v mojem življenju: 2.8.2005, 24.10.2009 in 22.5.2010.

(odgovor članu tosja)
Neposredna povezava do sporočila: 10
16.11.2008 20:25:43   
2ursae
jaz sem za varianto, da se od otroka posloviš, pa čeprav se zdi lažje, da sklizneš, ko se zaigra. Naj ve, da moraš res oditi, mu poveš, da se vrneš ponj in da ga imaš rada. Če pa kar izgineš, se bo začel bati, da si kar odšla in ga pustila in se te bo še bolj oklepal v bojazni, da ga ne boš takoj, ko bo obrnil hrbet, zapustila.

moj 3-letni otrok na morju, navdušeno in razneženo opazuje mravlje: "iii, mravljica! Nosi drugo speštano mravljico!"

(odgovor članu Nončika)
Neposredna povezava do sporočila: 11
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Pomagajmo ustvariti čarobni december za vse
December je čas topline in obdarovanja, a tudi priložnost za pomoč. Spoznajte čudovite humanitarne projekte, kot so Boži...
Norice ali vodene koze
photo
Norice ali vodene koze so najpogostejša nalezljiva bolezen z izpuščaji. Bolezen se pojavlja skozi vse leto, v večjem šte...

Risanke.
пеперутка16

So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?