|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 5:36:10   
Anonimen
Kako? Hvala bogu, da je petek in da bomojutri barvali jajčka ;)

kaj pa šunka? Jo boste jedli ali so vas prepričali v nasprotno v sinočnjih Trenjih?

Moj pravi: od vse zelenjave imam najrajši zrezke :ups:
  Neposredna povezava do sporočila: 1
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 6:07:27   
E_jen
Dobro jutro!:)

Mi smo jajčka barvali že včeraj, pa tudi potico smo spekli - danes po službi gremo namreč na morje. Vse dobrote bomo nesli kar s seboj.9nebesa:bravo:

Glede včerajšnjih trenj pa tole: naj mene pustijo pri miru, ko jem meso, vsi tisti vegetarijanci, ki hodijo naokrog v USNJENIH čevljih in jaknah. Tudi za njihove čevlje so morali zaklati žival!!!!

Če jim je tako hudo zaradi klanja živali - naj nosijo pa "bata" škornje!:hudicek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 6:08:57   
pegy
Dobro jutro !Ti pa si zgodna .
Jajčka bomo barval pa tud šunko bomo jedl pa naj na trenjih razglablajo kar čjo.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 6:12:33   
Anonimen
Men je tako idiotsko vse skupaj: naj živijo v svojem prepirčanju, naj ne jejo mesa in ostalih zadev, samo naj v to ne prepričujejo druge!

Živi in pusti živeti!

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 6:37:48   
pegy
Blagor se enim k grejo kr na :morje: za veliko noč ,mi bomo pa kr doma ostal ker mam kr eno čudno gripo pa me vse boli k:hudicek:

:zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek::zajcek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 6:41:04   
tjaga
Dobro jutro,

jaz sem tud že pretegnila svoje krake. Zdaj si skuham eno kavo, da lažje začnem dan.

Al bina, moj tud pravi, da je :pujs: kralj živali, levjega šnicla še ni jedel.
Kar se pa prepričanj tiče, takih in drugačnih, ti dam pa 100% prav, vsak po svoje. Saj jim pa jaz tud ne težim, naj meso jejo :grrr: .

:kava::kuza::kava::kuza:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 6
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 6:50:05   
Muffin
Dobro jutro :)

jajčka bom barvala jutri. Šunke pa ne bom jedla, ker ne jem mesa in tudi nobenega ne prepričujem, da ga mora nehat jesti. Naj vsak je tisto, kar mu paše.

lp, Maja

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 6:52:09   
puri
Dobro jutro!

Ja, jaz sem tut danes kar bolš volje, ker je petek,.....mi bomo pa danes zvečer jajčka barval, ker gremo jutri na Veliko planino:) v kočo za dva dni! Komaj že čakam, sam vreme ni kaj preveč dober napovedan:zmeden2:, ampak bo že!

Šunko bomo pa tut jedli, sam jo itak ne maramo ne vem kok, glih tok za zajtrk!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 6:54:20   
Anonimen
:zaspan::zaspan::zaspan:

Ne vem kdaj bomo barvali jajca, šunke ne jem, meso pa in to rada. Vsaj neki kar jem, zato ga ne mislim nehat, dokler mi bo dober.

:fis:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 9
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 7:48:47   
darjatimci
Jajčka bomo barvali jutri,šunkico tudi jutri(kuhali),veste kakšen je bil moj komentar na včerajšno razpravo jaz moje pečenke ne dam:sloncek:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 8:29:01   
HuAnita
Aja, jutro je- že spet? Sem v zaostanku s spanjem, za kake 4 mesece...
Jajčka so že pobarvana, skuoaj z zvončki in žafrani krasijo mizo. ker gremo na izlet za 3 dni.
Upam na najboljše, tj. da bo mala spala9nebesa

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 8:39:43   
Anonimen
Jajčka bom že danes pobarvala, ker sem jutri v službi,
pa popoldne bomo v cerkev nesli jedi požegnat.
Šunko bomo skuhal, sicer jo jaz ne jem rada - v zmernih količinah seveda pač kolkr mi zapaše.

Glede včerajšnjih Trenj pa bi rekla naslednje:
- naj vsak je tisto kar mu paše
- meso v zmernih količinah in ne prevečkrat na teden
- čim več sadja in zelenjave

Zakaj je pa solata v trgovini tako draga? In tako umetna in brez okusa - recimo v Mc Donald-su?
Jaz bi z veseljem jedla zelenjavo če bi bila naravno pridelana - a to pa ni strup - vse tiste kemikalije - in če se hočmo jit eko in bio prehrano je to precej drago?

Vegetarjanci- tisti pravi naj ne bi jedli čisto nič živalskega izvora - se pravi tudi jajc, mleka in rib ne!???
Primer: nosečnica vegetarijanka rodi pri 8.mesecu samo 1kg težkega otroka - meni se to ne zdi normalno!!!??? A je to humano za malo bitjece?

Prosim ne me obsojat, jaz samo povem kaj si jaz mislim o vsem in nobenega ne silim v uživanje mesa ali nasprotno v uživanje zelenjave in sadja!
Vsak človek ima svoj okus!

Pa lep materinski dan!

:rozica: :rozica: :rozica:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 12
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 8:48:41   
Teni_
Dobro jutro.

Joj, šunkica. Na mlečni kruh, gor namazana majoneza in šunka gor. Ni ga boljšega kot to. Joj, jajc pa nimam rada.

Lp,
Mojca:nosecka:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 8:50:24   
Lenny
Jutro :zaspan:
Tudi jaz se veselim, da je petek. Pa ob enih gremo že domov :bravo:
Pri naši hiši bomo kar danes jajca barvali, pa šunko skuhali. Trenja gor ali dol, mi jemo meso. Baje so na kosti najboljši vitamini :)- Tako pravi moj v.d. mož.
Pa potica me še čaka. Verjetno bo nočna peka :)
Lep dan, pa šiht naj hitro mine!

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 14
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 9:16:55   
Gina
O, al binca, ob kakšnih zgodnjih urah pa ti vstajaš!? Jaz sem komaj dobro oči zaprla do takrat:)-:)-:)-

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 9:19:28   
Aly
Ja tudi mi barvamo jajčka..... šunke pa ne koristimo, ker smo vegetarijanci:ups:......pa ne nas prosim metati vse v en koš :(... Jaz nikomur ne pridigam in sem vesela, če tudi meni nihče !:)-:)-

Sinočnja oddaja pa je bila res brez veze.......s tem se samo vzpodbuja nestrpnost!

Lep dan:rozica:

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 16
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 9:33:47   
Anonimen
No, jaz sem pred kratkim prišla v službo. Sva šla že ob sedmih k zdravniku zaradi vnetih oči, potema še v lekarno in ura je bila 9, da sem prilezla v službo. Vstala sva pa že pred šesto. Jooooj, kolk je bilo fino.

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 17
   dobro jutro, babuške
25.3.2005 9:38:48   
Anonimen
Evo Splišni, to je pa zato, ker preveč buliš v RR :)-

Hecam se. Upam, da bodo učki spet kmal lepi :love:

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 18
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?