|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Očajnica
4.11.2008 17:15:02   
Rakica_80
http://www.blog.hr/print/id/1621563490/ocajnica.html

Mama mi je prinesla 2 škatli iz Bosne in sem začela pit- upam da bo kej pomagalo!!!user posted image
Je katera med vami, ki je pila ta čaj in je user posted image , kljub prejšnjim težavam in kdaj naj bi se nehala piti pred IVFuser posted image

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.11.2008 22:35:58 >
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Očajnica
4.11.2008 19:33:06   
tejčica30
Pa saj se tudi pri nas dobi, v Stični.  Tam ti jo navagajo, koliko je pač rabiš. Slovensko ime pa je Navadna črna meta (ampak ni ena od vrst met, ki imajo tisto prijetno aromo)

Jaz jo pijem tri šalce na dan ampak samo do ovulacije (za ziher, ker lahko povzroči spontani splav). Čaj je pa res ful grenek, še bolj od rmana.
Željenega učinka pa zaenkrat še ni bilo. Pijem jo zdaj tretji mesec in upam...

< Sporočilo je popravil Eja RR -- 4.11.2008 22:36:21 >

(odgovor članu Rakica_80)
Neposredna povezava do sporočila: 2
4.11.2008 20:40:13   
Rakica_80
Superuser posted image
Upam da čim prej zagledaš +user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image user posted image

(odgovor članu tejčica30)
Neposredna povezava do sporočila: 3
6.11.2008 7:58:00   
S*
Jaz ga sedaj pijem 2 mesec in sicer zjutraj in zvečer. Je pa zelo zanič, tako da se kar namatram, da ga spravim po grlu. Zaenkrat še nisem zagledala user posted image user posted image , se mi je pa ciklus po dolgem času skrajšal iz 36-38 dni na 31 dni. Ne vem če je to zaradi čaja, mislim pa da je kaj na tem, ker sem imela prej vedno dolge cikluse.

Neposredna povezava do sporočila: 4
6.11.2008 18:11:35   
Rakica_80
Jaz pa ga komaj tretjič pijem in danes sem imela zjutraj tako drisko pa nevem , če je to od čajauser posted image
Od drugega mislim da ni , ker nisem nič zjutraj jedla!user posted image
Ste imele ve kakšen stranski učinek?

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 5
7.11.2008 7:43:36   
S*
Jaz nimam nobenih težav, razen ogabnega okusa v ustih user posted image . Na škatlici od mojega čajčka piše, da zavira apetit, mislim da ga res, pa ne vem če zaradi njegovih sestavin, ali samo zaradi tako zanič okusa user posted image .
Upam, da je driska mimo in da si sedaj že o.k.
Lp

Neposredna povezava do sporočila: 6
7.11.2008 18:31:45   
Rakica_80
Je že mimo jauser posted image user posted image user posted image
Tudi meni ima tak čuden okus, samo jaz si dam malo več meda noter pa je že boljšeuser posted image
Ciao!user posted image

(odgovor članu S*)
Neposredna povezava do sporočila: 7
8.11.2008 15:56:00   
urškica
ojla,,zanima ,me zakaj je pravzaprav ta čaj?

Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

5 vzrokov za bolečino pri ovulaciji
Ne glede na to, kako zelo močna je ovulacijska bolečina, ginekologi opozarjajo, da to ni bolečina, ki bi bila normalna, ...
Kako čim prej zanositi?
Za zanositev se mora ujeti veliko stvari, v vsakem primeru pa je izbira ustreznega časa resnično najbolj pomembna. Kako ...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?