Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: naš "najboljši sosed"....... 4.11.2008 13:21:43
|
|
|
|
kaya2007
|
ja sej za take cene ti morajo dat še črva zraven žitaric
|
|
|
|
RE: naš "najboljši sosed"....... 4.11.2008 13:25:59
|
|
|
|
sunny24
|
Se sploh ne čudim...
|
|
|
|
RE: naš "najboljši sosed"....... 4.11.2008 13:28:46
|
|
|
|
Misek
|
IZVIRNO SPOROČILO: mojcaziga ......pa zadnje čase nekaj šepa http://24ur.com/novice/slovenija/foto-in-video-pajcevina-in-crvi-v-zitaricah.html lp, Mojca Nic novega in nic nenavadnega. Zgodi se vsem, tako mercatorju, kot sparu, kot tusu... Sama redno pogledam kdo kaksen izdelek dela za doloceno trgovsko blagovno znamko in kupujem samo tisto, ki jo dela neko ze meni znano podjetje.
|
|
RE: naš "najboljši sosed"....... 4.11.2008 13:34:54
|
|
|
|
nanč
|
Ja no...dans sem nad sosedom bila zelo razočarana;drugič(na mojo nesrečo)mi je iz rok padel tetrapak sok in je počil,tud malo stekel.Nihče ni rekel nič,sem plačala in šla s surlo domov.Medtem,ko se je prvič to zgodilo v sparu,me je dečko tam prav prijazno ogovoril,češ,se zgodi nisem rabila plačat,sem vzela drugega.Vem,da sem bila sama kriva,ampak ko najdejo kaj počenega,preluknjanega,ga odstranijo dajo na odpis,ne?
|
|
RE: naš "najboljši sosed"....... 4.11.2008 13:42:35
|
|
|
|
aprilčica07
|
Ma saj se zgodi, samo zadnje cajte se mi zdi, da je to lih malo prepogost pojav
|
|
RE: naš "najboljši sosed"....... 4.11.2008 13:46:19
|
|
|
|
ZmajTolovaj
|
Meni je sosed fajn, razno golazen sem našla pa tud že v drugih izdelkih, tako da je to malo odvisno od smole, ne od firme.
|
|
RE: naš "najboljši sosed"....... 4.11.2008 15:18:51
|
|
|
|
Ribica **
|
IZVIRNO SPOROČILO: nanč Ja no...dans sem nad sosedom bila zelo razočarana;drugič(na mojo nesrečo)mi je iz rok padel tetrapak sok in je počil,tud malo stekel.Nihče ni rekel nič,sem plačala in šla s surlo domov.Medtem,ko se je prvič to zgodilo v sparu,me je dečko tam prav prijazno ogovoril,češ,se zgodi nisem rabila plačat,sem vzela drugega.Vem,da sem bila sama kriva,ampak ko najdejo kaj počenega,preluknjanega,ga odstranijo dajo na odpis,ne? Ce v sparu kaj pade na tla npr. pri kozarcih, nic ne placas. KEr imajo to zavarovano oz. neki je vsteto ne vem kam. Preverjeno. Prav tako v Merkurju, s tem da nisem nic jaz ob tla metala
|
|
|
|
RE: naš "najboljši sosed"....... 4.11.2008 16:00:53
|
|
|
|
alda
|
Pri najboljšemu sosedu nakupujem ker je res moj sosed! Od njihove blagovne znamke sem kupila le 2x sladko smetano in je bila prvič ok. drugič pa že sumljivo rumeno-zelena, pa še vojn je imela po postani solati ... Mislim, da je za tako kvaliteto živil trgovskih znamk predvsem kriva želja po čim večjem zaslušku in mini...ampak res minimalnim stroškom Drgač pa je naš čmrlj enkrat razbil flašo refoška ko je z vozičkom imel reli med policami, pa je teta lepo pobrisala po tleh in rekla, da se to še odraslim dogaja, kaj šele takim čmrljem!! Škode pa nam ni trebalo plačati, ker da imajo vse zavarovano!
|
|
RE: naš "najboljši sosed"....... 4.11.2008 18:08:46
|
|
|
|
RMRM
|
IZVIRNO SPOROČILO: Ribica RR IZVIRNO SPOROČILO: nanč Ja no...dans sem nad sosedom bila zelo razočarana;drugič(na mojo nesrečo)mi je iz rok padel tetrapak sok in je počil,tud malo stekel.Nihče ni rekel nič,sem plačala in šla s surlo domov.Medtem,ko se je prvič to zgodilo v sparu,me je dečko tam prav prijazno ogovoril,češ,se zgodi nisem rabila plačat,sem vzela drugega.Vem,da sem bila sama kriva,ampak ko najdejo kaj počenega,preluknjanega,ga odstranijo dajo na odpis,ne? Ce v sparu kaj pade na tla npr. pri kozarcih, nic ne placas. KEr imajo to zavarovano oz. neki je vsteto ne vem kam. Preverjeno. Prav tako v Merkurju, s tem da nisem nic jaz ob tla metala V Merkurju plačaš, preverjeno
|
|
|
|
RE: naš "najboljši sosed"....... 4.11.2008 18:12:40
|
|
|
|
Nea_teja_
|
Jest sem zadnjič kupila kvas njihove blagovne znamke ker ni bilo fale.Ko sem ga ga prinesla domov in odprla je bil plesniv tako prvi kot drugi Pa sem bla prelena da bi ga nesla nazaj.
|
|
|
|
RE: naš "najboljši sosed"....... 4.11.2008 18:13:06
|
|
|
|
ZARA
|
IZVIRNO SPOROČILO: RMRM V Merkurju plačaš, preverjeno A si sama preverila??
|
|
RE: naš "najboljši sosed"....... 4.11.2008 18:38:12
|
|
|
|
kjava
|
IZVIRNO SPOROČILO: Nea_teja_ Jest sem zadnjič kupila kvas njihove blagovne znamke ker ni bilo fale.Ko sem ga ga prinesla domov in odprla je bil plesniv tako prvi kot drugi Pa sem bla prelena da bi ga nesla nazaj. Še dobr, da je bil plesniv, ker je itak zanič in bi ti šlo še testo v franže.
|
|
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?