.ču
|
Da ti jes povem zej našo štorijo,žal mi je samo da mi prej ni kapnil,da bi to nardila:( Jes dolg časa tud podnevi nisem dol rolet dajala,pa smo mel jok in trmarjenje,otrok zmatran za umret,samo spat pa ne.Tud nosit se ni hotu,ker je skoz nekej okol opletal,je glegal to,ga je zanimal drug:( No poj sm začela rolete spuščat,je blo nekak bolš.Sm pozabla oment,da dude noče in tud dolg časa ni imel nobene ninice,sicer sm mu zmerej zravn dajala plenico,pa jo tud porajtal ni:( Poj,ko so pršli zobki,se je pa začel,skoz me je grizu:(pa po rami in rokah,v stegn,..ma kamor se mu je zlubil je zaril tiste ostre rižke. Ampak to najrajš,ko sm bla v pižami:)- Poj mi je pa kapnil8)sm se odrekla zg.delu pižame in ga dala ta maučku:) Taka sprememba,da sm samo gledala ene par dni.Pižama je nošena,ker ko sm mu hotla zamenjat s svežo je tud porajtal ni. In tko on cuza in ce crklja s to pižamo,vedno kadar gre spat,vzamem jo s sabo na sprehod,potem jo bo imel tud za v varstvo,pomaga pa tud takrat kadar se kam udari,da ga pomiri,... Res ne vem,da se nism mogla to prej spomnt:zmeden2:ena taka malenkost,tako pozitivno učinkuje,vsaj pri nas9nebesa lp
|