|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Atopični derm.-par vprašanj
3.11.2008 20:37:27   
Taula
Imam par, verjetno butastih vprašanj, ampak bolj berem, manj mi je jasno kaj se dogaja. Mi imamo flekce na obrazu-ličkih, testi še niso nič potrdili oz našli. Je nujno da flekci srbijo in da se koža rosi oz mehurčki? Trajajo pri vas flekci cel dan...se pravi so vedno isti (če nimate posebne krem) ali izginejo in pridejo. Ponoči ko mala spi (in ne je) se ji koža ful izboljša, preko dneva ko je pa je vedno bolj rdeča po ličkihuser posted image
Hvala.

NESRAMNA sem, brez kančka slabe vesti, počutim se prisrčno.... ZLOBNO:)

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Atopični derm.-par vprašanj
3.11.2008 20:58:05   
Taula
Pozabila....še to me zanima...ali se pri ad koža lušči?user posted image

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2008 20:58:26   
Doll
Izloči iz hrane.Par dni ji dajaj samo 1 vrsto hrane in tako delaj 3 dni.
Tako v bistvu kot na začetku uvajanja.
Tako boš ugotovila če ima kaj hrana pri tem ;)
če ni potem začneš lahko z drugimi stvarmi

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2008 21:09:55   
Taula
Je samo mleko in korenje, ostalo itak vse ven pljune.user posted image  Fleke ima pa že od prej, korenje jih ni poslabšalo. Sedaj bom začela dajati Allernovo da vidim če bo boljeuser posted image

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2008 21:18:58   
Doll
Mogoče mleko,kaj pa veš.
Kaj pa kakšna bioresonanca?

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 5
4.11.2008 8:31:10   
Ulrica
Mojemu sinku je najprej ven teklo, potem pa so se mu naredile luske. Poleg tega ga je kar precej bolel trebušček in je jokal kot nor. Vse skupaj se je začelo pri treh mesecih in se hitro stopnjevalo. Od časa do časa je zavračal dojenje in po dva dni skoraj ni hotel jesti. Ko je bila lakota prehuda, je spet jedel in koža se mu je slabšala. S krvnim testom niso potrdili suma na alergijo. Ko sva čakala , da prideva na vrsto za alergologa, sem ga peljala na bioresonanco. Ugotovili so mu alergijo na kravje mleko in pšenico. Dobila sva dieto in po nekaj terapijah se mu je koža popravila. Za popolno ozdravitev je bilo potrebnih približno 10 terapij in upoštevanje diete.  Mleko in pšenico sem potem uvajala postopoma in mu nikoli več nista povzročala težav s kožo.

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 6
24.11.2008 12:26:05   
manja143
Koliko sem prebrala mi vse kaže na možnost AD. Lišaji so lahko zelo različni... Nam se je po namazu kreme kožica popravila potem pa čez čas spet poslabšala... Tudi jaz bi svetovala bioresonančni pregled. hitro bo vse jasno in tudi obilo nasvetov boš dobila.

Mi smo obiskovali in še obiskujemo BioMedicino 02-25 11 261.

lp 

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 7
24.11.2008 13:24:35   
ANITA D.
Atopijski dermatitis-lišaji,fleki so po ličkah,okrog ušes,v bistvu tam kjer so pregibi.Na tvojem mestu bi šla do pedijatra pokazat,za mazat pa priporočam negovalno kremo Aqua pro injeetione 60,0g  Eucerolum 140,0g lahko ti ji da na recept ali jo pa kupiš v lekarni ampak ni pocen.Koža se lušči,je vodena in zelo srbi lp.

(odgovor članu Taula)
Neposredna povezava do sporočila: 8
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Dojenček ponoči ne spi
Je nočno hranjenje res še vedno potrebno? Do kdaj? Kako bi si lahko pomagali, da bi omejili nočne podoje?Kaj storiti, če...
Kašelj pri otroku: Kdaj k zdravniku?
Kašelj pri otroku včasih izzveni v nekaj dneh, včasih pa je dolgotrajen in nakazuje na poslabšanje bolezni. Starši se ve...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?