Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
Nevem vem kaj naj naredim... 24.3.2005 15:07:27
|
|
|
|
lin
|
Takole! Moja Lin je od njenega tretjega meseca pa do enega tedna nazaj imela en ritem spanja,podnevi so seure menjale ponoči-zvečer pa ne. Hodila je spat med 20.30-21.00 ,se je enkrat zvečer zbudila med 2-3 (pojedla mleko intakoj zaspala nazaj)in spala do zjutraj do 8.30-9. Še neki zmeraj je zaspala tako da sem jo položila v posteljico,dala dudiko in njeno ninika in odšla in ona je sama zaspala(ni marala cincanja) AMERIKA!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Zdaj pa že en teden nevem kaj ji je ,saj pred 23 nezaspi,no to ni največji problem,problem je da noče sma zaspat v postelji,noče biti v naročju noče se cincat,noče zaspat niti v naši postli z nami in pol je že tolko zaspana in razdražena da nemore niti zaspat in je jok in stok,že dva dni sva tako obupala da sva jo peljala z avtom en giret da je zaspala ma to ni delo,saj se lahko hitro navadi tega in kaj pol jo bomo vsak večer z avtom vozili?????????????????' Zobki niso ker ko so jo zobki mučli je drugače jokalajih ma že 7) Kaj naj naredim,kako naj jo uspavam?????????
|
|
|
|
Nevem vem kaj naj naredim... 24.3.2005 16:25:52
|
|
|
|
bini
|
ma sej bi ti kej svetovala, pa mamo pr nas podobno :(.. sicer z avto ne hodmo okol, ker bi najbrž kak karambol od zaspanosti povzročil, ampak pred 3 meseci smo to rešili s tem, da sva jo pustila jokat - je blo treba samo 3 dni po pol urce, pa smo spal celo noč potem... zdaj pa ker spet zmanjkuje idej in ker se zopet spreminjam v zombija, bo treba vajo ponovit - žal... ne podpiram tega, ampak ne vidim drugega izhoda, ker smo tud mi poskusili vse ... ti sporočim ko bo boljš.. upam da tud vam čimprej uspe 9nebesa
|
|
|
|
Nevem vem kaj naj naredim... 24.3.2005 16:36:03
|
|
|
|
NinKa
|
Probaj jo kak teden pustit v tem ritmu kot ga sama želi, pol pa probaj malo spreminjat. Vsak dan kakih 15 minut. Pri nas je delovalo. Aja, z avtom pa mi nismo nikoli okoli vozili, ker sem navadno ob 23h že taka, da bo zobotrebce v okicah rabila..... :sloncek::kuza::sloncek:
|
|
|
|
Nevem vem kaj naj naredim... 24.3.2005 17:55:31
|
|
|
|
Gina
|
Naš je imel krizo, ko ni rabil več toliko spanja. Pa se je zbudil ob 7.00, šel spat ob 12.-13.-h, drugo spanje je premaknil na 17-18-h. Logično, da ni mogel potem ob 20.00 spat. Zdaj ga dam spat ali prej, če je zaspan in spi 2x, ali pa kasneje, pa spi samo 1x. Nikakor pa ne sme spati do 18.00, ker potem imamo žur do enajstih zvečer..
|
|
|
|
Nevem vem kaj naj naredim... 24.3.2005 18:35:12
|
|
|
|
lin
|
Punce,sej mene nemoti tolko to da hodi ob 23 spat ker pol večinoma ma ne vsak dan spi pol do jutra brez se zbudit,ma me moti to ker ne more ali ne zna več zaspat,ker sama noče da bi jo pa midva uspavala tudi nedovoli ker noče biti v naročju in niti v postli z nami ,no je rada ma se še bolj razdivja in pol ko postane ful zaspana pa v jok ker ji nič nepaše,ma tisti tečni jok:zmeden: Se pravi problem je kako jo uspavati
|
|
|
|
Nevem vem kaj naj naredim... 24.3.2005 19:01:09
|
|
|
|
HuAnita
|
velkom tu da klab! Sem tu že skoraj mesec, groza!!! Vedno slabše je! Tudi naša prinčipesa zna zaspati sama, ampak po novem se tako dere ponoči, da jo moram vzeti iz posteljice. Variant je več: - krči (80% verjetnost), se naprda, pa zaspi nazaj - kur#&=?%##"# plenica je premočila (30%) - zbudi se kar tako, dolgčas, mami daj zizo in me cartaj (10%) Sosedje - nekateri- me niti več ne pozdravljajo, odkar sem jo nekaj noči pustila jokati, začuda se nista količina joka in čas manjšala, ampak večala... To ne vžge pšri vseh. Za recept, kako jo spet navaditi spati, dam milijone....vzamem kredit, vse naredim9nebesa
|
|
|
|
Nevem vem kaj naj naredim... 24.3.2005 19:18:42
|
|
|
|
ribica.
|
Kaj naj vam rečem, eni froci pač ne zaspijo, pa če se na glavo postaviš. Tud naša ni. Pa tud pr nas ni vžgalo dretje, saj bi se drla 100 let preden bi nehala. Guncala bi se pa, to pa. Bo sprejt dejstvo, da ne boste potrošile še več živcev. Jaz sem se v tistem obdobju jezila sama nase, da me tamala lahko spravi čisto ob živce.
|
|
|
|
Nevem vem kaj naj naredim... 24.3.2005 19:49:20
|
|
|
|
mamsi
|
Pomoje osvaja kake nove fore, ki ji ne dajo spati, postane preveč utrujena in ne more več sama od sebe zaspati. Rabi jok, da se sprosti. Naša je tut že sama zaspala, pol pa isto kot praviš ti. To so take prelomnice za frocka, pa ga malo s tira vrže. Jaz bi vztrajala pri nekem redu in dala še več povdarka na obred pred spanjem, tam nekje 2 tedna pustila, naj se malo po svoje organizira, malo joka, ne bi spreminjala svojega vmešavanja v samostojno spanje več kot samo mirno prigovarjanje, petje ali trepljanje, ko je dete v posteljici, tolk da se umiri, potem pa še to samo minuto dve, pa ven za 5 min., pa spet tolažit 1 minuto,.... Tko delam, ko začne sitnarit, ko je že čist pomirjena v posteljici in jaz odhajam iz sobe. Nek red za spanje imejte skos isti, kljub vsemu dogajanju okoli nje, pa bo vedela, da drugače nikoli ne bo in se bo prepustila temu.;)
|
|
|
|
Nevem vem kaj naj naredim... 24.3.2005 20:04:49
|
|
|
|
lin
|
mamsi sej mi imamo res ustaljen red. Vsak večer okoli 19 večerja,pol je na vrsti igranje s tatijem in cartanje z njim pol ob 20 jo skopamo ,zrihtamo,gremo v sob,kjr je mir,da spije svoje mleko in ponavadi sem jo pol položila(še budno)v postlo jo pokrila,ji dala dudo in njeno niniko ji dala ljubčka rekla lahko nočko in šla,ona je še malo sladko zagodrnjala(ni se bunla,godla)in še je bla v svetu sanj!tako da smo res gledali da je mela vsak dan isti ritual,podnevi se že nekako prilagodiš če maš kam za it,ampak zvečer je blo zmeraj ena:zmeden:
|
|
|
| Stran: [1] |
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......