Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Gostilna Štorovje - izkušnje 3.11.2008 12:35:13
|
|
|
|
karinka
|
Očitno prehitro pišem - takrat sem bila v Štorovju.
|
|
|
|
RE: Gostilna Štorovje - izkušnje 3.11.2008 12:39:34
|
|
|
|
KATAM
|
Štorovje še vedno beda kar se osebja in postrežbe tiče, Jap je pa zelo dobra hrana in super postrežba, pa tudi cenovno je zelo ugodno v primerjavi z drugimi. Vem pa zato ker moj velikrat tam špila na porokah in drugih feštah.
|
|
|
|
RE: Gostilna Štorovje - izkušnje 3.11.2008 19:58:01
|
|
|
|
kalbo
|
Bila sem na dveh porokah na Štorovju (nobena moja ). Obakrat mi je bilo zelo všeč, osebje, hrana in vzdušje. Edina stvar, ki je bila moteča je bilo to, da je postalo hudo vroče. Se mi zdi, da so šparali s klimo, ali pa je sploh niso prižgali. Pa je bila poroka konec maja.
|
|
|
|
RE: Gostilna Štorovje - izkušnje 3.11.2008 19:59:21
|
|
|
|
blazka
|
IZVIRNO SPOROČILO: kalbo Bila sem na dveh porokah na Štorovju (nobena moja ). Obakrat mi je bilo zelo všeč, osebje, hrana in vzdušje. Edina stvar, ki je bila moteča je bilo to, da je postalo hudo vroče. Se mi zdi, da so šparali s klimo, ali pa je sploh niso prižgali. Pa je bila poroka konec maja. No tale post je bil moj, ne Kalbov....
|
|
|
|
RE: Gostilna Štorovje - izkušnje 11.11.2008 15:32:58
|
|
|
|
boni25
|
Štorovje ali Jap ne hvala!Midva sva imela pri Strahu in same pohvale njim.Res super hrana in postrezba ni za prehvalt.Vem pa da je ful zaseden midva sva eno leto prej rezervirala pa sva se prestavla za en teden.Če se da kej prestav vam priporočam pri Strahu res vam ne bo zal in zelo lepo dvorano imajo.
|
|
|
|
RE: Gostilna Štorovje - izkušnje 13.11.2008 15:53:02
|
|
|
|
JanaB
|
Jaz Štorovje ne bi priporočala. Baje je postrežba bolj počasna pa tudi hrana ni ne vem kaj. Ko sva midva iskala gostilno sva bila tudi v teh dveh in pri Strahu so definitivno naredili boljši vtis (malo bolj strokovni so in zelo prilagodljivi). No na koncu se nisva odločila za nobeno od njiju.
|
|
|
|
RE: Gostilna Štorovje - izkušnje 13.12.2008 22:32:51
|
|
|
|
jencili
|
tudi sama sem bila na 2 porokah tam, poleg tega pa smo imeli tam tudi mojo birmo in od babi RD obletnico in smo bili super zadovoljni in z osebjem in postrežbo. Res so se super potrudili in vse je bilo na nivoju, kot je potrebno
|
|
RE: Gostilna Štorovje - izkušnje 13.12.2008 22:33:55
|
|
|
|
jencili
|
no, res pa je, da je tega že kar nekaj let, ampak mislim, da je zasedba še vedno ista
|
| Stran: [1] |
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?