|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   TušMobil?
3.11.2008 11:03:30   
Claudi
Pozdravček!
Me zanima če ima kdo TušMobiluser posted image In kako je kaj z njim, se splača ali neuser posted image Baje majo kr dobre tel za 1 eur, pol maš brezplačne minute pa sporočila, odvisno za kolk vzameš položnico na mesec ane?Nevem...sm že skoz pri Mobitelu, pa skoraj ful mal kličem ali pišem, pa je zmer okol 30 eur.

Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: TušMobil?
3.11.2008 11:41:10   
Lari
TO pa tud mene zanima. Claudi, jst imam isti problem. Skor nč ne kličem, mam pa 30 eur računa na mesec.

LP.

Lara in Jan, moja sončka.

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 2
3.11.2008 11:41:49   
lutka
OJ!
Pri tuš mobilu sem že kar nekaj časa in sem načeloma zadovoljna. Problem je edino v pokritosti omrežja. Tukaj greš potem na ročno iskanje omrežja in si nastaviš na mobitel. Drugače pa ja, meni je vredu saj se lahko za 30 eur. veliko pogovarjam, imam 500 SMS-ov , lahko pa si naložiš tudi gratis minute, katere se ti nalagajo na Tuševi kartici.

Telefoni so pa tudi OK.

lp

Kdor hoče najde pot. Kdor noče najde izgovor

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 3
3.11.2008 11:43:27   
Anonimen
Men se zdi simobil še vseeno cenejši od mobitela.Pa tudi večina ima že simobiluser posted image

Dve kolegici imata Tuš mobil in obe pohvalita.Mene tud mal mika ampak so mi že moji simobilovci zagrozili,da me ne bojo klicarliuser posted image

(odgovor članu Lari)
  Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2008 13:40:14   
VRTNICA84
Oj!

Tudi jaz sem že dva meseca na Tuš mobilu in sem zelo zadovoljna. Imam naročnine 20 evrov. To pomeni 200 minut in 100 sms. Super je, pa še telefon za 1 evro prfektno dela.
Pri mobitelu pa sem mela takoj račun za 30 evrov. Problem je res samo pokritost omrežja.

(odgovor članu Anonimen)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2008 18:32:47   
SPORTINA
TUDI JAZ SEM ENA TISTIH, KI SEM S STRAHOM MENJALA MOBITEL ZA TUŠ.
SEDAJ SEM PRI TUŠU ŽE ČETRTI MESEC...BREZ TEŽAV, PRIPOMB...
EDINO NA ZAČETKU SEM DOLGO ČAKALA NA APARAT.
TUDI POKRITOST JE OK...
VZELA 25 PAKET, GLEDE NA PRERAČUN PRI MOBITELU,
PA MI VSAK MESEC PRECEJ OSTANE...ZADOVOLJNA!

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2008 18:35:43   
Doll
jaz tudi mislim da je simobil ugodnejši.
Zdaj imaš pri njih za 10 evrov,zastojn sms in zastojn pogovore v simobilovem omrežju.
Na Tuš ne bi šla,ga ima prijateljica,pa vedno nekaj zajeb... ali nima omrežja,ali govori da je nedosegljiva itd.In to se dogaja vsak danuser posted image

(odgovor članu SPORTINA)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2008 21:24:50   
tanjusi
jaz tudi mislim da je simobil ugodnejši.
Zdaj imaš pri njih za 10 evrov,zastojn sms in zastojn pogovore v simobilovem omrežju.
Na Tuš ne bi šla,ga ima prijateljica,pa vedno nekaj zajeb... ali nima omrežja,ali govori da je nedosegljiva itd.In to se dogaja vsak d

tale simobilova varianta tudi mene zanima, sicer sem naročnik drugo leto , pa mi šele drugo leto poteče, kakšne so te ugodnosti, ko mam še tudi kar visok račun.Sin ima tuš mobil, osnovni paket pa tolk v tušu kupujemo da skor nič ne plača

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu Doll)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2008 21:47:19   
boni25
Ojla
Jaz imam tus mobil.Zaenkrat sem bila zadovoljna imam paket 30 in mi vsak mesec ostane skoraj 100 minut, ko sem bila pri mobitelu nisem prisla pod 70 e.Je pa slaba novica ta da je zelo slab signal.Do zdaj sem imela omrezje na mobitel s 1.novembrom pa je  tus mobilu potekla pogodba s mobitelom in ne bomo več mogli imet mobitelovega omrezja za zdaj so ze izklopil Ljubljano in tam zelo slabo lovi. Se bojim da če bo tako bom presaltala nazaj na mobitel ker kaj naj mi bo paket 30 če bom skoz brez signala in nedosegljiva vprasanje pa je kdaj bo taka pokritost da bo tako lovil kot mobitel.

lp

(odgovor članu tanjusi)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2008 22:16:12   
Doll
tanjusi že jutri greš lahko spremenit v drug paket,ne rabiš čakati da ti poteče ;)

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 10
3.11.2008 22:18:36   
Anonimen
Pa tudi večina ima že simobil

A res user posted image . Od kdaj pa to?

(odgovor članu Anonimen)
  Neposredna povezava do sporočila: 11
3.11.2008 22:48:58   
SPORTINA
....res je šel Tuš na svoje omrežje ali počasi prehaja...dobili smo SMS-je. Ampak jaz res nimam težav z signalom, pa še zdaleč nisem iz centra LJ,celo iz "dežele". Ste me pa kar malo prestrašile...Pa saj sam preklopi na Mobitel, če oni ne pokrivajo...?

Če prav razumem Simobil je ugodno v omrežju Simobil, pri Tušu pa je super to, ko kličeš za isto ceno kamorkoli...stacionarno, katerokoli mobilno...Saj ko kličeš nekoga v mobilno, ponavadi ne veš kam kličeš.

Super je, res!

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 12
3.11.2008 22:55:59   
SPORTINA
...šla pogledat na tuš....KOPIRANO
Cilj vsakega mobilnega operaterja je svojim uporabnikom zagotoviti  raznolikost storitev in ponudbe, konkurenčne cene, inovativnost ter ob tem čim boljšo  pokritost z mobilnim signalom. Kot so pokazali rezultati neodvisnih meritev, Tušmobil s pospešeno gradnjo lastnega omrežja uspešno dosega zastavljene cilje. Ker Tušmobil v mestih dosega najvišjo kvaliteto svojega signala, uporabnike obveščamo, da smo se v prvi fazi prehoda na izključno uporabo lastnega omrežja  odločili izklopiti nacionalno gostovanje na področju Ljubljane.
Uporabnikom  sporočamo, da v kolikor imajo v mobilniku nastavljeno »ročno izbiro« iskanja omrežja , le- to spremenijo na »samodejno izbiro«. Le v tem primeru  bo  mobilnik prijavljen na razpoložljivo omrežje, torej na Tušmobil, in uporaba storitev nemotena. Za dodatno pomoč se lahko uporabniki obrnejo na naš Klicni center 24/7, na brezplačni številki 080700700 in 070700700 (klic je brezplačen iz omrežja Tušmobil).
 LJUBLJANA ZAČETEK....

(odgovor članu SPORTINA)
Neposredna povezava do sporočila: 13
4.11.2008 9:33:10   
boni25
Ja sportina za enkrat so izklopil samo ljubljano samo počas bodo vse.Tudi jaz sem iz "dezele" če lahko temu tako rečem.Imam pa se zdaj omrezje nastavljeno na mobitelovo omrezje ker če preklopim na tusmobil mi v hisi ne lovi ko grem iz ene sobe v drugo pa tudi ko sem na cesti mi ne lovi tko da jaz bom se prikloplena na mobitelovo omrezje dokler bom lahko potem pa ne vem kaj bom.
Potem jih bom pa poklicala in puser posted image ker ne mislim plačevat pa ne uporablat teh minut ki jih imam zakuplene.

lp

(odgovor članu SPORTINA)
Neposredna povezava do sporočila: 14
4.11.2008 17:04:40   
tanjusi
tanjusi že jutri greš lahko spremenit v drug paket,ne rabiš čakati da ti poteče ;)

se oproščam ker je debata o tuš mobilu, ampak mene pa tele simobilove ugodnosti res zanimajo, kaj priporočate zdaj imam klasični paket pa vedno pridem čez trideset e , bi blo fajn če bi blo cenje, prosim svetujte.

ne hodi pred menoj, morda ne bom sledil,
ne hodi za menoj , morda ne bom vodil.
hodi ob meni in mi bodi prijatelj.
(a camus)

(odgovor članu boni25)
Neposredna povezava do sporočila: 15
8.11.2008 20:53:35   
bilbo
Kdo hoče kvaliteto (omrežje, UMTS signal, internet....) ima Mobitel, ostalo je user posted image  Sam veliko kličem, imam pa cca 30-40 € račun- Tako, da ženske za 30 € se kar nekaj pogovarjate.

Imate pa tudi pakete Povezani na Mobitelu.
Da ne bo pomote, sem bil Simobilov naročnik in sem po 6 mesecih prešel nazaj na Mobitel ravno zaradi zgoraj omenjenih stvari. Ni cena vse.
Da pa ima večina SImobil, se lahko samo user posted image user posted image user posted image .

ČE ste opazili reklame: Mobitel reklamira sotritve, Simobil pa cene.

Ima paTUšmobil večji priliv Simobilovih kot Mobitelovih naročnikov - ravno zaradi cen. Simobilovi so bolj občutljivi na cene.

KA je meni pomagala nizka cena, če je nisem mogel izkoristit, ker sem bil nedosegljiv, pa nisem doma sredi ničesa.

Naj me kdo popravi , če ni res.

(odgovor članu Claudi)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?