|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Kateri sesalec
24.3.2005 13:55:26   
Junona
Jaz pa prosim za nasvet.8) Nameravamo kupiti nov sesalec, pa se ne morem odločiti med vodnim in "navadnim". Nekako se nagibamo k vodnemu, vendar tisti, ki sem si ga jaz zamislila (delfin) nima električne globinske krtače. Moj pravi, da mora biti krtača obvezno na elektriko. :zmeden2:
Ali mi lahko kaj svetujete glede odločitve? Kakšne imate ve izkušnje s sesalci? Moram še dodati, da sesalec naj ne bo prevelik, ker v stanovanju ni prostora zanj.:muca::muca::muca:
Prosim za nasvet in pozdrav!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   Kateri sesalec
24.3.2005 14:02:13   
baguSka
ni doug nazaj bla tema o sesalcih - poišči z iskalnikom - je blo velik napisanga ;)

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 2
   Kateri sesalec
24.3.2005 14:04:24   
erika
da bo hitreje,

http://ringaraja.net/forumi/sporocila.asp?pogled=2&id=29351&msg=264499&idk=101

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 3
   Kateri sesalec
24.3.2005 14:07:52   
Junona
Hvala.
Se vidi, da nisem pogosto na forumu. Žal le redko najdem čas. Še enkrat hvala!!:rozica:

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 4
   Kateri sesalec
24.3.2005 14:12:27   
tascha
Vodni je čist brez veze. Veliko dela z pripravo, zavzame pa ful placa.:zmeden:

Raje takega z dobro kartačo, pa bo!

:zajcek::zajcek::zajcek:

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 5
   Kateri sesalec
24.3.2005 14:18:14   
Anonimen
To, kar pravi tascha, sem slišala že od večih, ki so vodni sesalec kupile. To je za včasih, za bolj temeljito čiščenje. Za vsakdanjo rabo je pa bolje čim bolj praktičen. Jaz se poskušam zmenit s sestro in mamo, da bi ga skupaj kupile.

(odgovor članu Junona)
  Neposredna povezava do sporočila: 6
   Kateri sesalec
24.3.2005 14:26:23   
Ajsha
Ja, mi smo imeli včasih vodnega Hyla. Je bil kar kul, samo res veliko zavzame pa preden tisto vodo natočiš, pa potem, ko je treba vse pospravit...te prej mine sesat.

Zdej mamo Dysona DC11 pa je fajn, pa tud zauga ko :hudicek:.

lp!

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 7
   Kateri sesalec
24.3.2005 14:28:28   
Ajsha
Aja, dyson nima vrečk, sem pozabila napisat.

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 8
   Kateri sesalec
24.3.2005 14:33:41   
india
Ja, so že na oni temi pisale o Vorwerku, jaz ga tudi imam, sicer predzadnji model, zdaj je to že drugi Vorwerk v hiši, ta stari je šel na prafaktorje, ker so otroci plastiko polomli na glavi, pa so mi vzeli starega v ceno in sem za novega plačala 30.000 manj, pa na obroke sem ga dobila. Ne vem, jaz ga ne bi menjala za nič na svetu!:miska:

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 9
   Kateri sesalec
24.3.2005 14:37:06   
Junona
Koliko pa stane Vorwerk?
Tudi moja sestra ga ima in je zelo zadovoljna z njim. Mi je pa rekla da najnovejša varianta stane 300 000 SIT. A je to res? Toliko pa že ne dam za njega.
Koliko stane osnovni model z globinsko krtačo?

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 10
   Kateri sesalec
24.3.2005 14:40:56   
india
Jaz sem decembra dala zanj 195000, mislim, da je bil takrat komplet okrog 220000. Nov model!
Kakšna pa je cena osnovne krtače pa ne bi vedela, jaz imam tukaj še krtačke za Kobosan prah, pa dodatno glavo za ploščice, pa tamalo krtačko za kavče, pa za zavese in cev, pa zraven sem dobila dišeče tablete,vrečke in Kobosan.
Imam pa na 12 obrokov, kar je zelo ugodno.
:miska:

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 11
   Kateri sesalec
24.3.2005 14:41:51   
baguSka
res je drag.. ampak je odličn!!! cene ni mogoče natančno določt, ker ima miljon enih priključkov.. tko da bi blo treba poklicat zastopnika in povedat želje..

za svojo ceno je še pocen in res zdrži neskončno doug časa - neomejeno!:bravo:

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 12
   Kateri sesalec
24.3.2005 14:45:21   
ZARA
300 cukov :hudicek:??!!
Baje je dober ampak ze zarad cene ga nebi imela nikol !!

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 13
   Kateri sesalec
24.3.2005 14:50:33   
Anonimen
Za ta dnar že avto dobim, pa se vozm po sobi, pa sesam, pa blebetam, pa afne guncam...ej, dost mam za danes, ne morem več :(

(odgovor članu Junona)
  Neposredna povezava do sporočila: 14
   Kateri sesalec
24.3.2005 15:40:31   
erika
Ajsha, kje si pa kupila Dysona in koliko pribl. stane?

Tamara

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 15
   Kateri sesalec
24.3.2005 18:28:35   
Ajsha
v Harvey Normanu. Stane pa 120 kSIT.

LP

Vesna

(odgovor članu Junona)
Neposredna povezava do sporočila: 16
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Ovulacija in plodni dnevi
Kaj je ovulacija? Kako izračunati kdaj ovulacija nastopi? Načini ugotavljanja ovulacije.
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Odlog vpisa v prvi razred - da ali ne?
V zadnjih letih se starši in vzgojitelji otrok, ki zaključujejo vrtčevsko obdobje, vse bolj srečujejo z vprašanjem, ali ...
Otroški dodatek v letu 2025: izplačila in ...
Otroški dodatek je dopolnilni prejemek za preživljanje, vzgojo in izobraževanje otroka. Pravico do dodatka imajo družine...

Brrrr...
пеперутка16

Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......