Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: tiste, ki so vas iz porodnišnice poslali ... 3.11.2008 9:47:49
|
|
|
|
Netopirčy81
|
O verjamem, da te trebuh že moti . V glavnem, jest sm bla na PDP kao tut za 1 prst odprta, popadkov sicer nič, rodila sem v 40. tednu, 3 dni po PDP - so mi pa sprožili zaradi pomanjkanja plodovnice. Mislm, da če ni nč narobe, ni panike, če so te poslali domov. eni otroci so pač radi malo dlje v trebuščku.
|
|
RE: tiste, ki so vas iz porodnišnice poslali ... 3.11.2008 16:33:43
|
|
|
|
jajula
|
no men so sprožili porod 12 dni čez PDP, tko da sem ta dva tedna in še malo prej skoz hodila v P na preglede, nč odprta, nč zmehčano...sej boš kmal na vrsti
|
|
|
|
RE: tiste, ki so vas iz porodnišnice poslali ... 3.11.2008 23:07:28
|
|
|
|
tadejat
|
Upam da bo čim prej. Vidim, da si sinčka rodila na isti dan kot imam jest rojstni dan- na Gregorjevo, ko se ptički ženjo.
|
|
|
|
RE: tiste, ki so vas iz porodnišnice poslali ... 3.11.2008 23:34:20
|
|
|
|
Pandica
|
Jaz sem imela pregled ravno na dan PDP. In, ker je bilo vse vredu, no razen tega, da sem si jaz seveda želela čimprej že roditi kot večina so me pustili čakati in na 2 dni sem hodila na CTG in UZ. Porod so mi mislili sprožit, ko bi bila 14 dni čez rok, jaz sem se že tut v bistvu full pripravila na to, da bom šla v torek rodit ampak se me je pol mala "usmilila" v nedeljo, ko sem bila 12 dni čez PDP , končno in hb Mislim, da ti ne preostane nič druga kot, da čakaš, da se tvoj odloči kdaj bo prišel na svet do takrat pa čiči in čaki
|
|
RE: tiste, ki so vas iz porodnišnice poslali ... 4.11.2008 13:38:24
|
|
|
|
moder
|
Punce, hvala za vzpodbudo. Prepričana sem bila, da bo šlo tretjič še prej in še hitreje in sem mislila, da sploh ne bom dočakala novembra. Preden sem bila noseča, sem rekla, da se bo tretji otrok tudi rodil 12. v mesecu, tako kot sta se prva dva in mogoče bo res. To bi bilo 4 dni čez rok. Še vedno pa upam, da mi bo čimprej dal kakšen signal in bo prej. Včeraj mi je ginekologinja rekla, da se Ljubljani zdaj čaka en teden po PDP. Bomo videli, kako bo. Saj zdaj res ni več ostalo veliko časa. Bom pa napisala v Rodili smo! kdaj se bo zgodilo.
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Vse, kar morate vedeti o carskem rezuCarski rez 2-4x bolj ogroža zdravje in življenje bodoče matere kot vaginalni porod, zaradi številnih zapletov od krvavit...
Zadnje s foruma
Brrrr...
пеперутка16
Ste že kdaj naleteli na kaj neznanega, nam ljudem karkoli nadnaravnega?! Duhovi, hudič, šejtan......