Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
JOJ,KAKO JE MEN SEDAJ NERODNO???????????? 24.3.2005 13:37:04
|
|
|
|
Udb
|
Ah, mojčica, ne se sekirat!! Sem prepričana, da Maša nič ne zameri - bolje 2x voščiti, če so želje lepe!! Smo ji pač voščile za lepši dan!! :)-
|
|
|
|
JOJ,KAKO JE MEN SEDAJ NERODNO???????????? 24.3.2005 13:39:49
|
|
|
|
tinkamiška
|
Se strinjam z Udb, sej je bla lepa gesta;) :rozica::rozica::rozica: Tinka;)
|
|
|
|
JOJ,KAKO JE MEN SEDAJ NERODNO???????????? 24.3.2005 13:53:40
|
|
|
|
Anonimen
|
Aja, a da je še ena moja letnica tukaj? Sem mislila, da sem najstarejša.
|
|
|
|
JOJ,KAKO JE MEN SEDAJ NERODNO???????????? 24.3.2005 15:34:22
|
|
|
|
clea
|
Ej jaz sem šla pa zdele brat temo,ko ste Maši čestitale,pa se mi zdi,da je napisala,da ima 39. dan M,ne pa da je stara 39 let. No vsaj tako sem razumela. Pomoje je stara 26,ne.Saj je Maša26. Lp,Clea
|
|
|
|
JOJ,KAKO JE MEN SEDAJ NERODNO???????????? 24.3.2005 17:50:45
|
|
|
|
Maša26
|
:):):):):):):):):):) Ja, clea, tako je prišlo do nesporazuma, :bravo::bravo::bravo::bravo::bravo::bravo: Sem tudi jaz študirala, kje sem kaj takega napisala :):):):) Mojca, ni problema, zares ne, samo presenečena sem bila pa res ;);););) In vseeno hvala, ker si imela dober namen. In vse ostale tudi!!!!!!!!! :rozica::rozica::rozica::rozica: Stara sem pa zdaj že 27, ampak nisem spreminjala nicka. V glavnem, :rozica::rozica::rozica::rozica: Pridem zvečer nazaj! :kuza:
|
|
|
|
JOJ,KAKO JE MEN SEDAJ NERODNO???????????? 24.3.2005 18:18:04
|
|
|
|
Anonimen
|
Oh, a pol sem vseeno najstarejša. No ja.
|
|
|
|
JOJ,KAKO JE MEN SEDAJ NERODNO???????????? 24.3.2005 18:19:00
|
|
|
|
biba77
|
Splisni, vse gremo za tabo!!!:kuza::kuza::kuza::kuza:
|
|
|
|
JOJ,KAKO JE MEN SEDAJ NERODNO???????????? 24.3.2005 18:39:46
|
|
|
|
Maša26
|
Aja Mojca, rojstni dan imam pa novembra, tako da za moj RD bomo že vse srečke :nosecka:!!!!!!!!!!!!! Sem pa res trapasto napisala 39. dan M, mislila sem pač ciklusa. Moram pa priznat, da mi je zelo popestrilo dan, ko so čestitke kar deževale :):):):):):):) Če bi bili še :roza: namesto ene, bi bilo pa sploh super!! :kuza:
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki Kako povečati možnosti za zanositevTo so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Zadnje s foruma
Razpoloženje v času nosečnosti.
Admin
Ste med nosečnostjo imeli nenadne spremembe razpoloženja?