|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Rahla vročina - kaj naj
2.11.2008 15:32:10   
Brbs
Že ene tri tedne se bojujem z rahlo vročino, do max 37,5. Po enem tednu antibiotikov hikoncil se stanje ni izboljšalo. Pred tednom se je na krvi tudi pokazalo bakterijsko vmetje, ampak ne visoko (na meji), zato sem dobila antibotike. Počutje je drugače čisto ok (prej sem bila še precej nahodna) in mi sploh ni jasno, kaj naj naredim.

Ima katera podobne izkušnje? Bi morala samo ležat ali kaj?? Sem pa doma, pijem veliko čajev, jem ogromno sadja in počivam.
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: Rahla vročina - kaj naj
2.11.2008 15:34:07   
Brbs
aja - sem v 20t nosečnosti.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 2
2.11.2008 16:24:37   
temtem
Joj, pa saj ne moreš ne vem kaj narest...isto to ponavljaj še nekaj časa, pa boš vidla. Jaz sem tudi prehlajena, in se mi kar vleče že en teden...
Počivaj, pa na vsake dve uri pojej po eno limono...
All the best

temtem

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 3
2.11.2008 20:45:51   
sye
Ojla, jaz sem v 16 tednu tudi zbolela in sem šla k zdravniku. Prehlad in vrčina do 37,5 ter slabo počutje in zelo povišani levkociti. Dala mi je antibiotike in 10 dni bolniške. En teden sem bila res slaba in sem počivala, samo kosilo skuhat in nazaj počivat, vendar mi vročina ni in ni padla po 37,2. Glede na to, da si noseča, je povišana temepratura itak normalna. Če se vredu počutiš, ne rabiš več ležat.

(odgovor članu temtem)
Neposredna povezava do sporočila: 4
3.11.2008 8:58:57   
Brbs
a povišana temperatura je normalna??? Koliko povišana??
hvala

(odgovor članu sye)
Neposredna povezava do sporočila: 5
3.11.2008 9:52:56   
Naja30
Jaz sem vsakič, ko sem zanosila, imela povišano temp. V nos. je taka malo povišana temp. normalna. Pri meni ni šlo za vnetje.

(odgovor članu Brbs)
Neposredna povezava do sporočila: 6
3.11.2008 14:51:59   
lily32
Zaradi hormonov (progesterona) imamo vse nosečnice rahlo povišano telesno temperaturo. Jaz osebno imam zjutraj ob 6, torej bazalno tempreraturo 37, med dnevom pa se mi dvigne do okrog 37, 4. Sem vprašala tudi ginekologinjo in mi je potrdila, da je to povsem normalno. Lahko pa varira od osebe do osebe za kakšno desetinko stopinje.
Torej nimate povišane temperature, ampak normalno nosečniško.

(odgovor članu Naja30)
Neposredna povezava do sporočila: 7
3.11.2008 15:13:35   
Blueeyes
tudi jaz trenutno boleham za neko virozico, kateri se pridružuje tudi povišana temperatura... tja nekje do 38 jo mam.. nisem šla k zdravniku... pijem velik velik čaja, poležavam... skratka mirujem... zdej se mi je v 2 dneh stanje malenkost izboljšalo... upam da čimprejšnje okrevanje, ker služba kr čaka... user posted image

(odgovor članu lily32)
Neposredna povezava do sporočila: 8
3.11.2008 15:32:37   
daisyb
ojla,

jaz se tudi zjutraj zbujam s povišano temperaturo...okoli 37. poti me za znoret.....prej me je non stop zeblo...še v pižami sem spala, zdej pa mečem vse dol:-)

zgleda, da je mal vročine normalno....se pa bojim, da bi se nalezla kake viroze al pa prehlada...ker sem šele na začetku in baje, da je lahko nevarno za plod.

lp

(odgovor članu Blueeyes)
Neposredna povezava do sporočila: 9
3.11.2008 16:12:33   
lily32
Tudi to, da ti je zdaj večkrat vroče, čeprav si bila do sedaj bolj zmrznjen tip, je čisto normalno. Jaz imam zdaj večino noči noge zunaj, čeprav sem prej včasih celo v nogavicah spala.

Telo se v nosečnosti zelo spreminja. Opazuj, kaj se dogaja s tabo, in se ne obrmenjuj preveč. Če boš prebolela manjšo virozo, ne bo hudega. Nevarna je le gripa in močno povečana temperatura.

(odgovor članu daisyb)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!
Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?