Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
RE: Rahla vročina - kaj naj 2.11.2008 15:34:07
|
|
|
|
Brbs
|
aja - sem v 20t nosečnosti.
|
|
|
|
RE: Rahla vročina - kaj naj 2.11.2008 16:24:37
|
|
|
|
temtem
|
Joj, pa saj ne moreš ne vem kaj narest...isto to ponavljaj še nekaj časa, pa boš vidla. Jaz sem tudi prehlajena, in se mi kar vleče že en teden... Počivaj, pa na vsake dve uri pojej po eno limono... All the best
|
|
RE: Rahla vročina - kaj naj 2.11.2008 20:45:51
|
|
|
|
sye
|
Ojla, jaz sem v 16 tednu tudi zbolela in sem šla k zdravniku. Prehlad in vrčina do 37,5 ter slabo počutje in zelo povišani levkociti. Dala mi je antibiotike in 10 dni bolniške. En teden sem bila res slaba in sem počivala, samo kosilo skuhat in nazaj počivat, vendar mi vročina ni in ni padla po 37,2. Glede na to, da si noseča, je povišana temepratura itak normalna. Če se vredu počutiš, ne rabiš več ležat.
|
|
|
|
RE: Rahla vročina - kaj naj 3.11.2008 8:58:57
|
|
|
|
Brbs
|
a povišana temperatura je normalna??? Koliko povišana?? hvala
|
|
|
|
RE: Rahla vročina - kaj naj 3.11.2008 9:52:56
|
|
|
|
Naja30
|
Jaz sem vsakič, ko sem zanosila, imela povišano temp. V nos. je taka malo povišana temp. normalna. Pri meni ni šlo za vnetje.
|
|
|
|
RE: Rahla vročina - kaj naj 3.11.2008 14:51:59
|
|
|
|
lily32
|
Zaradi hormonov (progesterona) imamo vse nosečnice rahlo povišano telesno temperaturo. Jaz osebno imam zjutraj ob 6, torej bazalno tempreraturo 37, med dnevom pa se mi dvigne do okrog 37, 4. Sem vprašala tudi ginekologinjo in mi je potrdila, da je to povsem normalno. Lahko pa varira od osebe do osebe za kakšno desetinko stopinje. Torej nimate povišane temperature, ampak normalno nosečniško.
|
|
|
|
RE: Rahla vročina - kaj naj 3.11.2008 15:13:35
|
|
|
|
Blueeyes
|
tudi jaz trenutno boleham za neko virozico, kateri se pridružuje tudi povišana temperatura... tja nekje do 38 jo mam.. nisem šla k zdravniku... pijem velik velik čaja, poležavam... skratka mirujem... zdej se mi je v 2 dneh stanje malenkost izboljšalo... upam da čimprejšnje okrevanje, ker služba kr čaka...
|
|
|
|
RE: Rahla vročina - kaj naj 3.11.2008 15:32:37
|
|
|
|
daisyb
|
ojla, jaz se tudi zjutraj zbujam s povišano temperaturo...okoli 37. poti me za znoret.....prej me je non stop zeblo...še v pižami sem spala, zdej pa mečem vse dol:-) zgleda, da je mal vročine normalno....se pa bojim, da bi se nalezla kake viroze al pa prehlada...ker sem šele na začetku in baje, da je lahko nevarno za plod. lp
|
|
|
| Stran: [1] |
Najbolj brane vsebine v rubriki 11 dih jemajočih fotografij PORODA DOMA!Porod doma pomeni absolutno prevzemanje odgovornosti, vračanje k naravi in ??izkazovanje ženske moči – te fotografije to...
Zadnje s foruma
Za doječe matere.
пеперутка16
Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?