Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.
Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
|
|
| Stran: [1] |
Uporabnik | |
|
|
pogodba o zaposlitvi+vloga za znižano plačilo... 2.11.2008 15:01:40
|
|
|
|
Eca
|
Hej! Z mesecem novembrom sem se zaposlila (prej sem bila nekaj mesecev nezaposlena) in sedaj v vrtcu zahtevajo!!!!, da moram pri vlogi za znižano plačilo prinesti svojo novo pogodbo o zaposlitvi. Potrebujejo jo zato, da bodo mi lahko na novo preračunali plačilni razred. Ok, to mi je jasno - preračunati plačilni razred. Ni mi pa jasno, zakaj želijo imeti mojo pogodbo o zaposlitvi. Mogoče sem se narobe izrazila....kaj pa njih briga, kakšne pogoje, ugodnosti in ostale stvari sem si izborila pri delodajalcu in so zapisane v pogodbi. Vprašanje: Kaj bi ve naredile v mojem primeru? Bi priložile fotokopijo vaše pogodbe ali bi to kako drugače rešile? Kako? Meni ni ravno všeč, da bo vrtec in občina gledala po moji pogodbi (želijo imeti celo pogodbo, ne samo tisto stran, kjer je napisana moja bruto plača!!!, kar bi zame bilo sprejemljivo). Vem tudi, da imajo nekateri v pogodbi zapisano, da je le ta tajna in ni predmet nobene razprave. Lp, Eca
|
|
RE: pogodba o zaposlitvi+vloga za znižano pla... 2.11.2008 15:23:09
|
|
|
|
Anonimen
|
Ne, ne rabis prinesti nove pogodbe. Delodajalec ti bo preteku treh mesecev izdal potrdilo o zadnjih treh placah in to si dolzna prinesti. Pa v 14-ih dneh si dolzna sporociti spremembe v statusu, kar si tudi storila. S svojim podpisom jamcis, da so navedeni podatki tocni. Obcina si pridrzuje pravico, da navedene podatke preveri pri pristojnih organih, nikakor pa nima pravice, da od tebe zahteva pogodbo.
|
|
|
|
RE: pogodba o zaposlitvi+vloga za znižano pla... 2.11.2008 18:48:51
|
|
|
|
glen
|
N,e ni ti treba prinesti tvoje pogodbe,če si dobila že 1. plačo prineseš kopijo plačilne liste,če pa še ne (kar sklepam da ne)pa kopijo pogodbe ,da vidijo kolko boš prejemala plačo oz. če se prav spomnem so meni rekli naj naknadno prinesem, ko dobim prvo plačo, kopijo plačilne liste,sam ne me jemat 100%ker je že dve leti od tega tako da se nespomnem točno
|
|
|
|
RE: pogodba o zaposlitvi+vloga za znižano pla... 2.11.2008 18:49:54
|
|
|
|
glen
|
sem pa 100%,da niso zahtevali od mene pogodbe
|
|
|
|
RE: pogodba o zaposlitvi+vloga za znižano pla... 2.11.2008 18:58:43
|
|
|
|
lukec
|
Jaz sem bila predlani v enaki situaciji in sem predložila le plačilno listo. Tvoja pogodba je pa zadeva le tebe in delodajalca.
|
|
RE: pogodba o zaposlitvi+vloga za znižano pla... 2.11.2008 19:25:36
|
|
|
|
lelaval
|
Vprašaj, če ti dajo potrdilo le o plači, da ne boš nosila cele pogodbe.
|
|
RE: pogodba o zaposlitvi+vloga za znižano pla... 2.11.2008 21:30:52
|
|
|
|
PBJ
|
Plačilne liste še nima, če začne delati. Jaz bi fotokopirala samo tisti del o plači, ali pa v službi vprašaj, če ti lahko dajo potrdilo o tem, kakšna bo plača.
< Sporočilo je popravil PBJ -- 2.11.2008 21:31:28 >
|
|
RE: pogodba o zaposlitvi+vloga za znižano pla... 5.11.2008 9:18:13
|
|
|
|
Gordana-3
|
tudi če nimaš še plačilne liste, ne rabiš nest pogodbe. pri nas je bilo tako, da sem klicala na občino, da je mož dobil službo, gospa mi je rekla, da naj počakam, ko dobi prvo plačo in nesem plačilno listo.
|
|
|
|
RE: pogodba o zaposlitvi+vloga za znižano pla... 5.11.2008 14:28:32
|
|
|
|
Eca
|
Hvala za odgovore. Sem se z delodajalcem dogovorila, da mi bo on pripravil neko potrdilo o izračunu moje plače, pa bom kar tisto odnesla v vrtec. Lp, Eca
|
| Stran: [1] |
Risanke.
пеперутка16
So vaši otroci gledali (gledajo) risanke kot so Teenage Mutant Ninja Turtles, Yu Gi Oh, Pokemon ... in zaradi njih postali nasilni?