suzana55
|
Sobra, nisi blond. Tudi jaz sem bila od začteka čisto zmedena. Mi nič ni bilo jasno, od začetka nosečnosti, samo potem sem začela malo brskat, pa gledat, pa sem se nekako znašla. Sej določene stvari so mi še kr tuje, pa se bom že sproti naučila. Sva pa glih včer na ebayu našla Concord neo model 2009. Model je enak, nove so barve, košara je malo drugačna in kolesa so samo črna, to mi ni glih najbolj všeč, mi je pa košara in barve simpatična. MIHAILO, tudi midva sva se odločla da ga bova kr preko ebaya naročila, tako da bom v Pikapolonci skenslala naročilo, pa tak so mi rekli da ga bova verjetno šele po novem letu dobila. Si mi dala malo poguma. ;) Sicer je moj mož kr domač na ebayu, ker je že kr neki stavri gor kupil, sam za voziček pa nisem bila jaz glih najbolj prepričana in sem neki težila. :) A boš javla ko ga boš dobila, da poveš, ker potem ga bom še jaz naročila. Drugače, si pa kaj gledala kuk imajo lep ležalnik od te firme za dojenčka, da ga recimo daš na pult ko kuhaš, al pa kamorkoli. Midva bova še to naročila, sam tega pa pri nas nimajo, to sva na netu našla. LEP POZDRAV S.
|