|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: [1]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   PAKET OZIROMA DENAR ZA NOVOROJENCKA
1.11.2008 22:37:03   
MIHAILO
POZDRAVLJENE!ZANIMA ME ,CE IMA KATERA OD VAS IZKUSNJE Z PAKETI OZ Z DENARJEM,KI GA DOBIS OD SOCIALNE.ZANIMA ME ,CE JE MOZNO,DA GA DOBIS PRED PORODOM?NEKATERE PRAVIJO ,DA NI,AMPAK JAZ SEM KLICALA NA SOCIALNO IN MI JE TAM REKLA ,DA GA DOBIS PRED PORODOM...VERJETNO JE POTEM FINTA V TEM ,DA OD SVOJE GINEKOLOGINJE SAMA ISCES PRAVI CAS POTRDILO O PDP IN PRAVOCASNO TO VLOGO ODDAS NA SOCIALNO?VNAPREJ HVALA ZA ODGOVORE! LEP POZDRAV!
Neposredna povezava do sporočila: 1
   RE: PAKET OZIROMA DENAR ZA NOVOROJENCKA
1.11.2008 22:50:31   
Anonimen
VERJETNO JE POTEM FINTA V TEM ,DA OD SVOJE GINEKOLOGINJE SAMA ISCES PRAVI CAS POTRDILO O PDP IN PRAVOCASNO TO VLOGO ODDAS NA SOCIALNO

Ko sem urejala sama je temu bilo tako.
Tako da ni nobene finte user posted image , takrat je bil to obicajen postopek.

(odgovor članu MIHAILO)
  Neposredna povezava do sporočila: 2
1.11.2008 22:52:12   
kekec in mojca
Najprej, prosim, piši z majhnimi črkami, velike je težko brat, pa še zgleda, kot da kričiš. user posted image

Drugače pa, roba iz paketa je kvalitetna, vendar, če dam roko na srce, se bolj splača vzet denar, vse kar pa želiš vzet iz paketa, pa naročiš na www.recinko.si

To je dobavitelj za pakete, pa še naročiš točno tisto, kar želiš in potrebuješ, porabiš pa toliko denarja, kot ti želiš in ne toliko, kot ti določi CSD.

Denar dobiš pred porodom, potem, ko prineseš potrdilo od G o PDP.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 3
1.11.2008 22:55:08   
MIHAILO
AHA ,SUPER.KOLIKO CASA PREJ SI PA ODDALA VLOGO,SE MOGOCE SPOMNI? :-)

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 4
1.11.2008 22:57:20   
MIHAILO
Se opravicujem,sem sele zacela uporabljati ta forum in ne poznam pravila,bom pisala z majhnimi crkami.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 5
2.11.2008 8:28:32   
Naja30
Potrdilo za paket oddaš takrat kot vlogo za porodniško, se pravi najprej 60 dni pred pdp-jem. Jaz sem denar dobila preden sem rodila.

(odgovor članu MIHAILO)
Neposredna povezava do sporočila: 6
2.11.2008 10:20:35   
Anonimen
Ja itak, da dobiš paket/denar prej ... pri ginekologinji moraš pridobit potrdilo o PDP in greš na CSD v obdobju 60 dni pred PDP in pred nastopom porodniške ... to je enkrat na začetku 8. meseca nosečnosti. Jaz sem si v petek izbrala e-paket, v torek sem dobila odločbo s kodo in preko interneta naročila paket, v četrtek mi ga je pa poštar že dostavil. Roba je res kvalitetna. Kaj se ti pa splača vzet (denar ali paket) je pa odvisno kaj iz paketa misliš naročit ... midva sva si izbrala same bolj velike stvari, tako da nama je na koncu ostalo še enih 50€ za zapravit, kar sva pa potem porabila za plenice in nekaj drobnarij, ki bi jih tako ali tako kupila ... tako da nama se je e-paket izplačal.
Denar pa nakazujejo 15. v mesecu, in če nimaš vseh papirjev urejenih do začetka meseca, potem lahko prideš na vrsto za izplačilo denarja šele naslednji mesec.

(odgovor članu Naja30)
  Neposredna povezava do sporočila: 7
5.11.2008 21:33:02   
Anči 83
Hej hoj!

Rada bi te vprašala, kako izgleda naročilo prek recinko.si, ker mi zadeva ni najbl jasna. user posted image

al je možno na centru vzet denar, pol pa naročit pri njih? al je kej omejeno kolko lahk največ naročiš? kolko časa se čaka, da ti naročeno dostavijo?

hvala za odgovore že vnaprej in lep pozdrav!

(odgovor članu kekec in mojca)
Neposredna povezava do sporočila: 8
6.11.2008 7:50:22   
kekec in mojca
Odgovorim ti lahko samo na vprašanje, če je možno na centru vzet denar, pri Recinku pa naročit. Ja, to je možno.

Za ostale informacije pa si poglej na njihovo spletno stran. TUKAJ

Poglej ob strani pod rubriko zavitki za novorojence.

Cene izdelkov lahko primerjaš s cenami iz zavitka TUKAJ

TUKAJ
je pa nekaj zadetkov o paketu, o katerem sem že pisala.

PA TUKAJ
tudi kaj najdete o teh paketih.

(odgovor članu Anči 83)
Neposredna povezava do sporočila: 9
6.11.2008 10:31:54   
smokvica72
kako izgleda naročilo prek recinko.si,

Greš na stran recinko.si, se prijaviš kot nov uporabnik in nato v košarico dodajaš stvari, ki jih želiš.
Izbereš način plačila: po povzetju ali predračun. Jaz sem imela predračun, so mi poslali podatke in plačala preko spletne banke. Če plačuješ po predračunu, moraš počakati na potrditev, ker preverijo, ali imajo izdelek na zalogi - potrditev ti pošljejo po mailu.
Če ti kaj ni jasno ali imaš kakšna dodatna vprašanja, jim piši mail, pa ti bodo še isti dan odgovorili. Lahko jih tudi pokličeš, sam jaz sem imela smolo s klicanjem, se ni nihče javil (res sem probala poklicat samo enkrat).
Jaz sem naročila samo eno zadevo in jo dobila v roku enega tedna. V kolikor mi je znano, lahko naročiš, kar koli želiš - ni omejitve.
Ker sem sama večino stvari že imela, sem se namreč odličila, da namesto paketa vzamem denar, manjkajočo stvar pa naročim pri recinko.si in sem zadovoljna.

LP

(odgovor članu Anči 83)
Neposredna povezava do sporočila: 10
Stran:   [1]
Stran: [1]
Pojdi na:

Kaj vzeti s seboj v porodnišnico?
Da česa ne bi pozabili, smo vam pripravili spisek stvari, ki jih vzemite s seboj v porodnišnico.
7 znakov, da se maternični vrat aktivno od...
Ko otrokova glavica potuje po porodnem kanalu navzdol, se na zadnjici pojavi rdečo-vijolična ali rjavkasta črta. Bolj ko...

Kje živite?
Sandrin

samostojna hiša (49%)

večstanovanjska hiša (16%)

blok (30%)

dvojček (1%)

vrstna hiša (4%)

Število vseh glasov: 421

Hvala za glasove. Glasoval/a si že za vse aktualne ankete. Lahko pa ustvariš svojo anketo!