|      
Ops :( Si prepričan/-a, da ne želiš več sodelovati?
Preden potrdiš svojo odločitev, preberi podrobnosti.
Če potrdiš, da želiš odnehati, se ti bo avtomatično naložil poseben piškotek (cookie), s pomočjo katerega bomo ob ponovnem prihodu na našo spletno stran prepoznali tvoj račun in poskrbeli, da boš lahko v času trajanja nagradnega tekmovanja (od 17. 12. do 21. 12. 2018) nemoteno brskal/-a po Ringaraja.net brez prikazovanja ikon naših sponzorjev oziroma brez okenca na desnem delu zaslona.

Obenem boš izgubil/-a vse že osvojene točke in s tem, žal, izgubiš tudi možnost, da osvojiš odlično nagrado. Raje še enkrat premisli, preden klikneš da.

Si še vedno želiš odnehati?
Ringaraja.net uporablja piškotke z namenom zagotavljanja spletne storitve, oglasnih sistemov in funkcionalnosti, ki jih sicer ne bi mogli nuditi.
Z obiskom in uporabo spletnega mesta soglašate s piškotki.   Več o tem
Uporabniki na tej temi: nihče
  Natisni
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Uporabnik
Sporočilo << Starejša tema   Novejša tema >>
   Urejenost
24.3.2005 19:16:39   
polona2
Aja, tisto "embalažo" za kaširanje kilogramov bi pa tudi jaz rada imela, ker moja zadnjica zgleda v vseh kavbojkah enako veeeeeeelika :)-...

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 26
   Urejenost
24.3.2005 19:17:06   
ZARA
EWO!!
Jst sem tam nekje k polona2!!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 27
   Urejenost
24.3.2005 19:44:40   
kalimero
Ma ja, saj zame tudi ni urejenost to, da si namazan kot mumija. Tonirana krema, maskara, gloss pa je. Visokih pet nisem nikoli nosila, ne pred otroki, ne zdaj. Deset minut v kopalnici sem si pa zmeraj vzela zase. Pri prvem, pa pri dveh majhnih, pa pri treh tudi. Ne vem, čeprav sem v prvi vrsti mama smatram, da imam pravico biti urejena in se nisem nikoli pustila terorizirat do te mere, da ne bi mogla niti na wc.

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 28
   Urejenost
24.3.2005 22:47:26   
Seven*
Kalimero. Upostevati moras tudi dejstvo, da so otroci razlicni.. Saj jaz tudi grem na WC, ker mi drugo niti ne preostane. :)-:)-:)- Vendar.. Sranje medtem ko otrok krici v posteljci vsekakor ni prijetno opravilo. To, da bi si pa medtem ko se otrok joce se maskaro packala na oci, pa mi nikakor ne pride na misel. Zadeva nekako izgubi svoj smisel..

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 29
   Urejenost
24.3.2005 23:13:39   
frutka_
Kadar imam ljubi mir se uredim, sicer pa se smilim sami sebi.:zmeden::zmeden::zmeden:

No, zdaj sem malega:duda: navadila da ga pripeljem v stolčku do koplanice pa mu dam ščetko ali pa kaj v roko in se poleg rihtam. Ko si fenam lase pa je mali čisto zaljubljen :love::love::love:.

Kadar greva z možekom ven pa se zrihtam vedno... za naprej in za nazaj....sem pa rada urejena še raje pa pametna...;)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 30
   Urejenost
25.3.2005 8:32:39   
kalimero
Seveda Seven, upoštevam dejstvo, da so otroci različni. Sama imam doma TRI otroke, ki so tako različni, kot da niso iz istega gnezda. Pa saj ni frke. Poznam precej punc, ki jim izgled nič ne pomeni, pa nimajo otrok. Vsak po svoje, živela različnost. Jaz sem še vedno jaz, taka, kot sem bila preden sem imela otroke.
Lep Materinski dan vsem Mamam, takim in drugačnim!

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 31
   Urejenost
25.3.2005 9:29:01   
Anonimen
Uf, jaz pa nisem več ista. Ne navzven ne navznot.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 32
   Urejenost
25.3.2005 10:38:43   
Seven*
Splisni, jaz tud ne.. :((:(( Ampak s tem sem se nekako sprijaznila, se preden sem imela otroke, da pac isto ne more biti.. Smo pa zato mame.. :)

(odgovor članu total)
Neposredna povezava do sporočila: 33
   Urejenost
25.3.2005 11:24:52   
Anonimen
Saj se jaz tudi ne sekiram, meni se to zdi normalno. Ne da moraš biti sedaj zanemarjena zato, ker si mama, ampak drugače pa je. Manj imaš časa zase. To je gotovo. Mogoče je drugače tam, kjer so očetje več prisotni, pri meni je pač tako. Pa tudi druge stvari kot prej so ti prioritetne.

(odgovor članu total)
  Neposredna povezava do sporočila: 34
Stran:   <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Stran: <<   < Prejšnja stran  1 [2]
Pojdi na:

Kako povečati možnosti za zanositev
To so načini za hitrejšo zanositev - spremljanje plodnih dni, zdrav življenjski slog in redni spolni odnosi. Ob težavah ...
Nosečnost: Tabela rasti ploda po tednih
Kako velik je plod v posameznem tednu nosečnosti? Preveri, kako izgleda nosečnost po tednih!
To so najbolj redka otroška imena
Med izumirajočimi imeni so po našem mnenju čudovita imena tudi za sodobne novorojenčke. Katera imena vse bolj izginjajo ...
Kam z otroki za noč čarovnic 2024?
Letos bodo noč čarovnic po Sloveniji zaznamovali številni dogodki za otroke, od zabavnih delavnic do strašljivih dogodiv...
Zdravo prehranjevanje se začne že v vrtcu
Marjeta Podpečan, odgovorna za prehrano predšolskih otrok v zavodu Kranjski vrtci, nam je pojasnila, zakaj pogosto vklju...

Za doječe matere.
пеперутка16

Malo čudno vprašanje, ampak me zanima, ali so doječe mamice poskusile svoje mleko?